dugun gunu hakaret yedim bi tek dayak yemedigim kaldi

ayyy iinşallah canim dün biz yine beraber dik ama benim zorumla kocayi eve getirtene kadar akla Karayı sectim esoglu esek sanki o dogurucak

ayyy canım insallah :) dun biz gene beraber olduk zar zor adami ewe getirttim inşallah bu ay gobeklerimiz dolu olur

Çok hızlısın ya. Bunları da sen yazmışsın. Başka bir konuya.

yasadiklarin tabiki çok üzücü ama çok şükür kurtulmussun canım allah bundan sonra ki hayatında iyi insanlarla karsilastirsin seni

Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Düğünde kavga edip düğün sonunda ayrı evlere gidenleri gördü bu gözler!!!neyseki erken farketmissiniz.hic bir hayat tarzını elestiremeyiz herkesin kendi seçim ama ben en çok görümce kayinvalide değil de sizin hayat tarzınıza uymayan biriyle evlenmekten vazgecmenize sevindim.tez zamanda unutursunuz inşallah.

Madem senaryo yazıyorsunuzda koca bir cemaatin adını nasıl bu kadar lekeleyebiliyırsunuz..(cemaatçi falanda değilim) ne gerek var bir toplumu Topyekün karalamaya hiç aslı olmayan bir konuda hemde..

Kafamda deli sorular bende inanmıştım

Ben önce açtığı konulara baktım bebek düşürdüğü yazıyordu. Bazı arkadaşlar otelde başka planların vardı da , evde kv var, görümce var kandıramayacağını düşündüğün için mi o gün orada vazgeçtin dediler acaba mı dedim. Bu mesajları sonradan gördüm. İyice karıştı kafam.

Merhabalar teşekkür ederim . Hayatı birde bu yönünden yaşamış ve tanımış olduk sanıyorum . İnşallah sizin içinde benim içinde geride bırakmak çok daha kolay olur acıları ..
AMİN.Canım nerede var ise sorunları olan ne tür olursa olsun herkese ALLAH yardım etsin...

kaynana vermezseniz vermeyin daha iyi diyip arkasını dönüp aşağı iniyor senin anan babanda ne diyo be bu biz kızımızı sokaktamı bulduk defolun gidin o zaman demiyolar öylemi.Bacım senin aile sorunlu sen ne yapabilirsinki.İyi etmişsin ayrılmakla.

Biri bu olaya el atsın bu nasıl bır hayal gücü keklık avı yaptı resmen herkezı kandırdı

Sorma ciddiye aliyorsun sahte cikiyor.
Alaya aliyorsun mune ablam acimiyor cimbizliyor. Ortaya karisik gidiyorum ben artik

Yazık ama gercekten sıkıntısı olan ınsanlar var valla dedıgın konuyada ben cok uzuldum bıde ınandım bu nasıl hayal gucu

Kesinlikle olmaz bu evlilik daha kötü olmadan bitir sakın barışma nasıl başlarsa öyle gidiyor

Valla hiç üzülme ayrıldın diye .... Allahın sevdigi kuluymuşsun sen. Bu ne ya böyle dana mı alıyorlar gelin mi.
Ben olsam saçlarını yolarım bunların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…