dugun gunu hakaret yedim bi tek dayak yemedigim kaldi

Lütfen nefret etsinler ve uzak dursunlar senden. İnanılmaz insanlar. Allah korumuş valla. Burada klasik ama etkileyici laflarımızdan birini söylim kaç kaç kaç ! Arkana bakmadan!

Bu konu gerçek mi deil mi çözemedim.. Kötüleme amaçlı yazıldı falan yazmışlar.

Konu sahibi kendi için açmamış o konuyu dikkatli bakın.
Dinine düşkün insanları lekelemek yine dinine düşkün insanların yaptığı bir eylemdir.
İnsan olmak Önemlii.

Kendi açtığı konuda düşük yaptığını yazmış
Başkası için açtığı da var ama o ayrı

İnanın sevındım sızın adınıza ıyı yapmışsınız . En guzel gununuzu zehır etmişler ama ayrılmakla en dogru kararı vermişsnız

Konu sahibi kendi için açmamış o konuyu dikkatli bakın.
Dinine düşkün insanları lekelemek yine dinine düşkün insanların yaptığı bir eylemdir.
İnsan olmak Önemlii.
Çelişkiler var siz sadece açılan konuya bakmışsıniz diger sayfalara yaptiği yorumlarda daha başka seyler anlatmiş profilden inceleyebilirsiniz..ayrıca nerden bu kanıya vardınız mantıgi anlamış degilim dinine düşkün insan din kardeşini lekelemez haya eder sizin din düşkünlugunden anladıgıniz başka birsey degilse tabi..

İnsan kendinden sorumludur...
İnsanları eleştirmek doğru değil..
Yaşamış bile olsa hemen eski defterleri açıyorsunuz burdan varıyorum bu kanıya.

İnsan kendinden sorumludur...
İnsanları eleştirmek doğru değil..
Yaşamış bile olsa hemen eski defterleri açıyorsunuz burdan varıyorum bu kanıya.
Bakın burda insanlar yalan yanlis seyler anlatabiliyor amac açıga çikarmak kimse kandirilmak istemez sonucta sizde istemezsiniz..herkes kendinden sorumludur fakat burda sahte konu acip insanlari üzmeye hakki yok bu bayanin..diger sayfalara yaptigi yorumda evli oldugunu hamilelik icin ugrastigini kötü bir uslupla anlatmis daha baska baska seyler var profilde hepsini yazamıcam dilerseniz bakabilirsiniz..

Düğün günü olur doğum günü olur tanisma yıldönümü olur en guzel günlerde bile hayvanlık yapan insanlarin bi daha suratina bakmamak lazım. Senede bir kac gün bile mutlu edemez bu hayvanlar başkalarını.

insallah nikah falan olmamistir neden bu insanin ic yuzunu gordugunuzde atmadiniz yuzugu ? Zararin neresinden donerseniz kardir ayrilin o adamdan size dugun gunu yasattiklarina bak, ne koy olur ne kasaba omur boyu eziyet cekersiniz.

Ayrica benim bildigim o tarz cemaatlerde genelde kendi iclerinde eslestirme yaparak evlilik ayarlarlar sizi nasil oluyorda hemde gorucu usulu yani aileler birbirinin ne oldugunu bilerek bu adama uygun goruyorlar ?
Cok ilginc bir durum.

İyiki senden nefret etmişler , bas boşanmayı , böyle evlilik olmaz epey arızalı bir aile , yalancılıkta var bunlarda ne oldukları belli değil , su bulanıksa içmiyeceksin ,
böyle aileye, adama hayatını adayamazsın son durum ne ? Diğer yazılanları okumadım

Ben sonuna dek okumadım bile sadece neden bu kişiyle evlenmek zorunda hissettiğinizi sormak istedim bi an evvel...şimdi dönüp okumaya devam edeceğim..

Bi genc kizin basina gelicek en kotu sey bu olmasi gerek.
Cok cok gecmis olsun.
Neyseki basladigi gibi bitmis o gece.
Toparlan hayatina bak ve o karaktersiz ailenin adini agzina alma.

Nikah kıyılmadı inşallah?
Kıyıldıysa da hemen boşa kurtul.
Böylesi rezillik mi olur diye diye okudum.

Eşinin ailesinin bu kadar arıza çıkarmasının sebebi geçmişinizi öğrenmiş olmaları olabilir mi? Cemaatçi falan demişsiniz bazı şeyleri insanlar kolay kolay kabullenemez. Cemaatçiyi bırak en modernim diyen insan bile evlilik öncesi çocuk aldırmayı kabullenemez, olursa da çok nadirdir.

Ayyy yat kalk şükret, sadaka ver buyük bir belayı def etmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…