- 30 Haziran 2012
- 806
- 842
Lütfen nefret etsinler ve uzak dursunlar senden. İnanılmaz insanlar. Allah korumuş valla. Burada klasik ama etkileyici laflarımızdan birini söylim kaç kaç kaç ! Arkana bakmadan!Merhaba arkadaşlar .. uzun bi hikaye olmaksızın kısa olarak içimi dökmek istiyorum. İsteyen yargilayabilir isteyen yargılamaksizin destek olabilir . 5 ay önce nisan taktım görücü usulü vesilesiyle . İlk başlarda tabikide normal giden süreç daha sonra uyumsuzluklarla yerini almaya başladı, ayrılma konusuna deyindikce karşı taraf çok diretti ailesiyle beraberinde tabi, kendisi zaten şehir dışında çalışıyordu gorusemiyorduk sadece telefonla iletisimdeydik . Bi tek bayramda gelmişti oda bi ton kavgayla. Bakımsızlık konusunda çok ihmalkardi dile getirdiğim halde kendine bakmazdi. Neyseki düğünü aceleye almak istediler ki benim ailemde ayrılmam taraftarı değillerdi aglasamda zirlasamda düğün hazırlıkları başladı. Birde dugune bi iki hafta kala başladı asıl meseleler. Tarikatciyim ben demez mi , bana benim hiç bir adıma lafım olmaz da sonuçta hayatına ortak olucam madem öyle baştan niye söylemedin. O marketten yeme , o marka şu içme. Kesilirken gormedigin eti yeme . Bunlar belki çok doğru ama bi anda hayatıma girince çok ağır geldi bana. Kapanicaksin zorlamamak ama bu fikre alıştır kendini denmeye başladı. Bi tane cemaat abileri ne derse o dinleniliyor yanlış ta olsa doğrudan olsa bu bana ters. Ablası beni oldum olası istemez zaten neymiş efendim kardeşinin çok üstüne gidiyormusum. Düğün hazırlıkları devam ederken hadi sana bi kavga biz oğlan ailesi hiç birşeye karismiyoruz çünkü bu evliliği doğru bulmuyoruz demeye başladılar. Son dakika dank etti sanki. Neyse şehir dışında oturucaz diye düğün günü otelde kalinicakti . Beyfendi ayarladım herşeyi merak etme dedi durdu. Ailem ise idare eet hep sıkıntı olur normal dedi. Düğün günü geldi çattı beni gelin almaya geldiler bizde usul takı takılır yoksa kız vermeyiz naz ederiz denilince ailesi vermezseniz vermeyin daha iyi diye çıkıp aşağı indiler . Sustuk gene damat aldı beni arabaya götürdü . Kayın valide evine gittik . Orada takı merasimi olucak ti . Kimsede ne bana nede ona birşey takmadi . Söz verdikleri altini da yapmadılar bana. Eşim aldı beni odaya geçirdi bugün burda kalicaz deyince artık devrelerim döndü olmaz dedim bu evde kalamam benim en özel günüm . O sira gorumcem dinliyormus odaya bi daldı yeter dedi senin yaptığın senin saçını basini yolmasaam serefsizim diye bağırdı araya girdiler eşim de ablasını aldı gitti. Ben kala kaldım öylece sok geçirdim eşim geri geldi oturdu ağzını açipta bi laf etmedi gün bitti mevlud bitti dedim hadi beni evime bırak bu aile beni aileden biri gibi görmüyor bunun sonu yok benim aileye ihtiyacım var dayak demeye değil deyince beni bi kaç isrardan sonra evime bıraktı . Aileme yani. Şimdide bana dolandırıcı diye dava acicakmis oda nişanda taktiği iki yüzük iki bilezik için . Dedim davaya gerek yoktu yazık ya dedim sadece . Bi düğün fotoğrafın bile yok dedim ailen izin vermedi onun hatrina utansaydin . Benden nefret etmişler .
Konu sahibi kendi için açmamış o konuyu dikkatli bakın.
Dinine düşkün insanları lekelemek yine dinine düşkün insanların yaptığı bir eylemdir.
İnsan olmak Önemlii.
Sevdigim insanla iliskimizin benim açımdan olumsuz yönlerini konustum lakin o bunlari dile getirmemem gerektigini söylüyor ona gore luzumsuz, sizlerden yardim almak istiyorum bende 23 yasindayim o size 32 yaklasik kisa bi sure once dusugum oldu belkide biras bu yonden hassasim bilmiyorum gun icerisinde beni aramamasi hosuma gitmiyor sehir disinde ise gittiginde sadece benimle yazisiyor ben ararsam konuşuyoruz evden disari cikmayi dusunmek bile nadir dir sürprizler hic yok bi sinemaya yemege gitmeyi illa benim istemem lazim benimle dolu dolu yasamamasi nedeni beni korkutmuyor eskisi kadar bilmek emin olmak istiyorum bide su var Özür dileyerek söylüyorum kendine bakimsiz ancak bi yere gidicekse bi ay dan aya harici yataga bakimsizca giriyor bana biseyler olmaya basladi artik !!!!! Lutfen bana yardim edin iliskilerinizden bahsetmeniz bile bana destek olur simdiden teşekkür ederim .
Çelişkiler var siz sadece açılan konuya bakmışsıniz diger sayfalara yaptiği yorumlarda daha başka seyler anlatmiş profilden inceleyebilirsiniz..ayrıca nerden bu kanıya vardınız mantıgi anlamış degilim dinine düşkün insan din kardeşini lekelemez haya eder sizin din düşkünlugunden anladıgıniz başka birsey degilse tabi..Konu sahibi kendi için açmamış o konuyu dikkatli bakın.
Dinine düşkün insanları lekelemek yine dinine düşkün insanların yaptığı bir eylemdir.
İnsan olmak Önemlii.
Ya bu konu gerçek yada actigi diger konular ve yorumlar..birinden birinde hata var çeliski var..Bu konu gerçek mi deil mi çözemedim.. Kötüleme amaçlı yazıldı falan yazmışlar.
Çelişkiler var siz sadece açılan konuya bakmışsıniz diger sayfalara yaptiği yorumlarda daha başka seyler anlatmiş profilden inceleyebilirsiniz..ayrıca nerden bu kanıya vardınız mantıgi anlamış degilim dinine düşkün insan din kardeşini lekelemez haya eder sizin din düşkünlugunden anladıgıniz başka birsey degilse tabi..
Konu sahibi kendi için açmamış o konuyu dikkatli bakın.
İnsan olmak Önemlii.
Bakın burda insanlar yalan yanlis seyler anlatabiliyor amac açıga çikarmak kimse kandirilmak istemez sonucta sizde istemezsiniz..herkes kendinden sorumludur fakat burda sahte konu acip insanlari üzmeye hakki yok bu bayanin..diger sayfalara yaptigi yorumda evli oldugunu hamilelik icin ugrastigini kötü bir uslupla anlatmis daha baska baska seyler var profilde hepsini yazamıcam dilerseniz bakabilirsiniz..İnsan kendinden sorumludur...
İnsanları eleştirmek doğru değil..
Yaşamış bile olsa hemen eski defterleri açıyorsunuz burdan varıyorum bu kanıya.
Merhaba arkadaşlar .. uzun bi hikaye olmaksızın kısa olarak içimi dökmek istiyorum. İsteyen yargilayabilir isteyen yargılamaksizin destek olabilir . 5 ay önce nisan taktım görücü usulü vesilesiyle . İlk başlarda tabikide normal giden süreç daha sonra uyumsuzluklarla yerini almaya başladı, ayrılma konusuna deyindikce karşı taraf çok diretti ailesiyle beraberinde tabi, kendisi zaten şehir dışında çalışıyordu gorusemiyorduk sadece telefonla iletisimdeydik . Bi tek bayramda gelmişti oda bi ton kavgayla. Bakımsızlık konusunda çok ihmalkardi dile getirdiğim halde kendine bakmazdi. Neyseki düğünü aceleye almak istediler ki benim ailemde ayrılmam taraftarı değillerdi aglasamda zirlasamda düğün hazırlıkları başladı. Birde dugune bi iki hafta kala başladı asıl meseleler. Tarikatciyim ben demez mi , bana benim hiç bir adıma lafım olmaz da sonuçta hayatına ortak olucam madem öyle baştan niye söylemedin. O marketten yeme , o marka şu içme. Kesilirken gormedigin eti yeme . Bunlar belki çok doğru ama bi anda hayatıma girince çok ağır geldi bana. Kapanicaksin zorlamamak ama bu fikre alıştır kendini denmeye başladı. Bi tane cemaat abileri ne derse o dinleniliyor yanlış ta olsa doğrudan olsa bu bana ters. Ablası beni oldum olası istemez zaten neymiş efendim kardeşinin çok üstüne gidiyormusum. Düğün hazırlıkları devam ederken hadi sana bi kavga biz oğlan ailesi hiç birşeye karismiyoruz çünkü bu evliliği doğru bulmuyoruz demeye başladılar. Son dakika dank etti sanki. Neyse şehir dışında oturucaz diye düğün günü otelde kalinicakti . Beyfendi ayarladım herşeyi merak etme dedi durdu. Ailem ise idare eet hep sıkıntı olur normal dedi. Düğün günü geldi çattı beni gelin almaya geldiler bizde usul takı takılır yoksa kız vermeyiz naz ederiz denilince ailesi vermezseniz vermeyin daha iyi diye çıkıp aşağı indiler . Sustuk gene damat aldı beni arabaya götürdü . Kayın valide evine gittik . Orada takı merasimi olucak ti . Kimsede ne bana nede ona birşey takmadi . Söz verdikleri altini da yapmadılar bana. Eşim aldı beni odaya geçirdi bugün burda kalicaz deyince artık devrelerim döndü olmaz dedim bu evde kalamam benim en özel günüm . O sira gorumcem dinliyormus odaya bi daldı yeter dedi senin yaptığın senin saçını basini yolmasaam serefsizim diye bağırdı araya girdiler eşim de ablasını aldı gitti. Ben kala kaldım öylece sok geçirdim eşim geri geldi oturdu ağzını açipta bi laf etmedi gün bitti mevlud bitti dedim hadi beni evime bırak bu aile beni aileden biri gibi görmüyor bunun sonu yok benim aileye ihtiyacım var dayak demeye değil deyince beni bi kaç isrardan sonra evime bıraktı . Aileme yani. Şimdide bana dolandırıcı diye dava acicakmis oda nişanda taktiği iki yüzük iki bilezik için . Dedim davaya gerek yoktu yazık ya dedim sadece . Bi düğün fotoğrafın bile yok dedim ailen izin vermedi onun hatrina utansaydin . Benden nefret etmişler .