dugun gunu hakaret yedim bi tek dayak yemedigim kaldi

Sanırım gerdeğede girmedin , ama geri dönüş yapma o aileye ve o adama , çok vicdansız gibiler ,
herşeyden ö.nce insanların yumuşak huylarına bakılır, dürüstlüğüne bakılır, güvenirliğine bakılır bunlarda insanı duyguların hiç biri yok umarım seni kandırmazlar

Çok hayırlı olmuş ayrılmanız okurken bana fenalık geldı yargılancak bişe yapmamıssınız bırakın versın mahkemeye ne yapcakmıs

Bu ne ya nasil bir zihniyet nasil bir cahillik , kendileri gibi degilsin diye yapilmis sana bu muamele eger sen carsafli tarikattan bi kiz olsaydin sus pus olsaydin agizlari acilmazdi söylenilenin 5 kati yapilirdi... Yazik ya bu insanlarin insan ayrimi insani insan gibi degil yasam standratlarina göre yargilamalari ayyyyy ayyy aksam aksam geldiler yine daha fazla açilmadan ben susuyorum en iyisi

konu sahibi haziran ayında hamile kalmaya çalışıyormuş, eşinin vardiyasından falan bahsetmiş, ne ara boşandı, yenisini buldu, onunla da böyle bişey yaşadı acaba
ha bi de 5 ay önce nişanlanmış ama 5 ay önce evliymiş, evliyken ve çocuk yapmaya çalışırken nişanlandı herhalde

malesef degerlendiremiyoruz canim eşimin çalisma saatleri ramazan dolayisi ile çakisiyor belki yumurtam catlamasina sperim ler kalır :) kalmasada bayramdan sonraya artık kısmet ise

5 ay önceki (yan nişanlandığını iddia ettiği dönemdeki) mesajı bu

Sesli güldüm

Allahın çok sevgili kuluymussun. . Ben en çok senin Ailende suç buldum onların sana yol göstermesi lazımdı eğer karşı taraf bi hata yapıyorsa iyi düşün kızım evlenmek zorunda değilsin fln demeleri lazımdı. O ne öyle seni istemiyorlar ağlasanda zirlasanda olur kızım diyip sana sahip çıkmıyolar böyle daha mı iyi oldu? Hiç üzülme eğer 1 ay bile evli kalsan sinir hastası olurdun canım.

Allah seni kurtarmış çok çok geçmiş olsun canım neyi var yok gönder gitsin bir an önce bitsin herşey. Ama ailende çok hatalı.Bundan sonra ne olursa olsun istemediğin birşeyi kimse sana yaptıramasın.

Tövbe Estağfurullah bu nedir.
Bir zahmet nefret etsinler ederken de uzağa gitsinler adım adım.
Rabbim yanlıştan çevirmiş sizi yatın kalkın şükredin.
Dava açmaları haklı oldukları anlamına gelmez. Onların ağzı varsa sizin de ağzınız var konuşur ifade edersiniz kendinizi.
Ben olsam karşılık olarak manevi tazminat davası da açarım üzerime yürüdüler, şahsıma hakaret ettiler filan diye.
Hukuk onların elinde değil.
Bir sadaka filan verin. Belayı defetmişsiniz başınızdan az şey değil.

Bir tövbe Estağfurullah daha
İşiniz gücünüz yok senaryoları dayayın böyle millete.
İşsiz misiniz nöronsuz musunuz ne desem bilemedim şimdi.

Canım çok geçmiş olsun. Güzel bir geleceğin olsun inşallah. Allah kurtarmış seni. Dine uygun yaşıyorum diye kendine herşeyi mübah gören insanları anlamıyorum. Girdikleri hakları düşünmüyorlar bile.

Her bi haltlarına Allah'ı karıştırmıyolar mı sinir oluyorum. Sen nasıl dayandın bunlara? Allah'tan basmışsın tekmeyi.

gerçekten yat kalk şükret ki daha ilerisine gitmemişsinnn kardeşim inan devam etsen daha kötü olurdu bu nasıl bir şeydir ama ailende de suc var senın ıstemedıgın halde evlendırmıceklerdı seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…