- 9 Mayıs 2017
- 470
- 311
- 103
- Konu Sahibi Canlicenaze
-
benimde artık bir sevgilim var...eski türk filmi müziği çok hoşuma gidiyor.Kızlar kızlar. İyi geceler. Arkadaşlar nişanım için salona giriş öte çalacak müzik önerilerinize ihtiyacım var. Böyle sevimli eğlenceli olsun diye düşünüyorum ama nişanlım da biraz asil olsun istiyor ama çokta kasvetli değil. Hadi bi önerin bakalım neler çıkacak. Çok teşekkürler şimdiden
asil müziği düğünde kullanırsınız...Kızlar kızlar. İyi geceler. Arkadaşlar nişanım için salona giriş öte çalacak müzik önerilerinize ihtiyacım var. Böyle sevimli eğlenceli olsun diye düşünüyorum ama nişanlım da biraz asil olsun istiyor ama çokta kasvetli değil. Hadi bi önerin bakalım neler çıkacak. Çok teşekkürler şimdiden
Gül döktüm yollarına tarkanKızlar kızlar. İyi geceler. Arkadaşlar nişanım için salona giriş öte çalacak müzik önerilerinize ihtiyacım var. Böyle sevimli eğlenceli olsun diye düşünüyorum ama nişanlım da biraz asil olsun istiyor ama çokta kasvetli değil. Hadi bi önerin bakalım neler çıkacak. Çok teşekkürler şimdiden
Neye karar verdiniz merak ettimSanırım karar verdik ama değerlendireceğim yorumlarınızı. Teşekkür ederim :))
Dert değil zaten çok şükür. Fikir almak istedimAllah başka dert vermesin
Benim nişanlım Ankara da. Ben başka bir şehirdeyim. Onun ailesi falan da burda ama. Zakkum Ankara da aşık olmak zor iki gözüm e karar verdik ama buradaki önerileri değerlendireceğim :)Neye karar verdiniz merak ettim
Benim nişanlım Ankara da. Ben başka bir şehirdeyim. Onun ailesi falan da burda ama. Zakkum Ankara da aşık olmak zor iki gözüm e karar verdik ama buradaki önerileri değerlendireceğim :)
Teşekkür ederim :))
İlk aklıma gelen bunlar oldu.
Mutluluklar dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?