düğün gecesi için ne giyilmeli?

Aaaa zifaf geceside öyle hemen önüne serilmez herşey , uğraşacak, adım adım düğme çıtçıt açacak , ne kadar zor ulaşırsa haz o kadar büyük olur.

Reactions: Z P
gecelik mi jartiyer mi öneriniz nedir arkadaşlar? gelinlik altına da rahat olması açısından
Külot sütyen takımı gelinliğin altına giyin. Jartiyer rahat olmuyo maalesef. Ayrica eve gidince de ayrı bir takım bulundurun çünkü değiştirmek ihtiyacı hissedeceksiniz terleyeceksiniz o gelinliğin içinde.
Ben pijamalarımı giymiştim

Gelinliğin altından sadece iç çamaşırı olarak dantelli külot tanga vs giyilir. Ben jartiyerle gün boyu rahat edemezdim zaten sütyen giyilmiyor gelinliğin içinden üstelik eve gelince duşa girmeden de o aşamaya gelinmez. En iyisi rahat giyinmek evde zaten iç çamaşırlarını istediğin gibi giyersin

Aaaa zifaf geceside öyle hemen önüne serilmez herşey , uğraşacak, adım adım düğme çıtçıt açacak , ne kadar zor ulaşırsa haz o kadar büyük olur.
Yaa aklıma geldi böyle diyince. Tesetturluyum. Allah'ın cezası kadın başıma okadar çok iğne saplamis ki Eşim en az 15dakka uğrasmisti laf saya saya. İnsan o kadar iğne niye sokar başıma. Kafamı tasiyamiyordum bı an kuaför gelin koltuğundan kalktigim da geri düştüm Yaa cahillik başka bişey. Şimdiki aklım olcakti

Bu arada ben pembe iç çamaşırı giyinmistim. Ne var ne yok kendi evime goturmusum Aklıma gelmemiş gelinliğin altına bişey giyinmek günlük giyindim. Gittim nikaha. Sonra eve gelince banyo falan derken değiştirmistim. Off sakın utanayim deme de Ben çok utanmıştım ne gerek varsa utanmaya

Aha bu kişi daha varmış benden

Benim kuaför de enişte biraz uğraşsın deyip düğüm filan yapmıştı bir yerlere

Korseli büstiyer giymiştim. Kocam biraz takıntılı olduğu için tayt da giymemi istemişti. Yok düşersin bir yerlerin falan görünür diye, ama giymedim.

Korkudan ne giyeceğimi düşünmedim bile.. hotel de kaldık ilk gece düğünden sonra hemen balayına gitmiştik..
Beyaz bir gecelik giydim...

Gri straplez sütyen ve takımı olan gri bir tanga giymiştim ama kesinlikle onlar ter kokmuş oluyor ben değiştirmiştim otele gidince

Ahahaha bu kardeşim yaa kuaförde gelinliği giydirirlen bir baktım mor puantiyeli penye don neyi var neyi yok götürmüş akıllı kalmış eski dona. Fellik fellik çamaşırcı arayıp beyaz bir çamaşır almıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…