düğün gecesi için ne giyilmeli?

Biz kişisel temizlik konusunda biraz fazla özenli bir çift olduğumuz için duş almadan sevişmişliğimiz yoktur yıllardır. Ter kokan biriyle sevişebileceğimi sanmıyorum. Hazzı geciktirmek de keyifli bir şey bu arada.
Biz leş gibiyiz :KK70: yahu biz de önem veriyoruz da bazı anlar öyle olmuyor diyorum. Ter kokmuyoruz buram buram öyle ben de sevişemem tabi ki 😁 neyse iyi akşamlar 😊

beyaz saten gecelik giymiştim ve opak kilotlu çorap 😂 ama arkadaşların dediği gibi insan önce bir duş almak istiyo o yüzden düzgün bir çamaşır giyin yeter, duştan sonra giyersnz süslüsünü👍🏻

Şık bir iç çamaşırı giyebilirsin dantelli falan jartiyer falan gelinliğin altında sıkar bence ya zaten gelinlikle bütün gün pestili çıkıyor insanın hele bide gelinlik ağırsa 😄

Ben eşimin isteğiyle jartiyer gitmistim,adana sicagindaki ve tesettürlü gelinligimle bayağı zorlanmistim ama eşim gelinliğimi çıkarınca acayip hoşuna gitmisti,tabi çıkarıp direk duşa girdim..yani öyle gördü sadece o kadar :KK70:

Ben ingilizce “i do” yazan beyaz, bride serisi tanga giymiştim hem de manidar olmuş oldu😂 zaten gelinliğim kendinden sütyenliydi.
onun dışında esas gecelikler ve iç çamaşırları sonraya saklanmalı ama gelinliğin altına şık bir tanga yeterli olur. Tabii benimki eylül ayı için geçerli😂

@ALEYNAkt katılıyorum. Ben de beyaz şık iç çamaşır giymiştim.. Eve geldiğin zaman gelinliği çıkartıp bir duş alıp seksi şeyler giyersin 🤭
En mantıklısi o zaten bende öyle yapmıştım. Gun boyu o gelinlikte jartiyer yada tanga vs asla dayanilmaz olur normalde bile rahatsz ediyorken.

Ben ingilizce “i do” yazan beyaz, bride serisi tanga giymiştim hem de manidar olmuş oldu😂 zaten gelinliğim kendinden sütyenliydi.
onun dışında esas gecelikler ve iç çamaşırları sonraya saklanmalı ama gelinliğin altına şık bir tanga yeterli olur. Tabii benimki eylül ayı için geçerli😂
Damat da ' just do it ' yazan bir boxer giyseydi tamamlanırdi olay :KK45:

Ben jartiyer tercih etmiştim gel gör ki eve gel namaz kıl derken hiçbir işe yaramadı 😂
Gelinliğin altında sadece kopçaları batıyordu bacağıma otururken. Düğünde de birkaç dakika hariç oturmadığım için problem olmadı :KK70: Onun haricinde bir şey hissetmedim rahattım yani. Zaten gelinliğim de çok hafifti bunalmamıştım içinde.

X