- 3 Mayıs 2020
- 15
- 12
- 31
-
- Konu Sahibi Nesrin0134
gelinlikle gün boyu zor olmadı mı cnmben jartiyer giymiştim
İçlikBu soğukta tayt giyin bence
biraz. biz düğün yapmadık nikah oldugelinlikle gün boyu zor olmadı mı cnm
Ben gelinliğin altına rahat bir çamaşır giymiştim. Zaten sutyen giyilmiyordu benim gelinlikle. Daha sonra otele geçince duş aldım ve istediğim gecelikleri çamaşırları giydim.gecelik mi jartiyer mi öneriniz nedir arkadaşlar? gelinlik altına da rahat olması açısından
Aynen yav ben de o kadar daralmıştım ki hiç öyle romantik duygusal filan olmadıBen evlendiğimde bir yaz günüydü çok da aşırı sıcaklar vardı.. Ahhh ne gündü beneyse işte ben gelinliğin altına normal iç çamaşırı giydim düğün bitip eve geldiğimizde zaten ilk işim duşa girmek olmuştu öyle filmlerdeki gibi uzun uzun gelinlik çıkarma merasimi şeysiler falan olmadı yani o kadar bunalmıştım ki eşime hemen çöz şunun arkasını iple uğraşma kes şunu patladım artık hadiiii falan diye triplendim bile neyse sonra ben odada o diğer banyoda duşumuzu aldık o ara işte giydim işte giyeceğimi ohhh temiz temiz misss
Sizde kış bile olsa terleyeceksiniz çok uzun süre kalacak üzerinizde benimle aynı taktiği uygulayabilirsiniz ama tercih meselesi bilemedim
Öyle güzel sevişiliyor kiJartiyer rahattır, kullanışlıdır, gelinliğin altında güzel durur. Ama bütün günün kiri pasıyla teriyle sevişilmez zaten. Mecburen çıkarıp duş alacaksınız.
Biz kişisel temizlik konusunda biraz fazla özenli bir çift olduğumuz için duş almadan sevişmişliğimiz yoktur yıllardır. Ter kokan biriyle sevişebileceğimi sanmıyorum. Hazzı geciktirmek de keyifli bir şey bu arada.Öyle güzel sevişiliyor kio anki şehvet, tutku, üstündekileri parçalama isteği bazı şeyler spontane güzel, ay dur bi duşa gireyim diyemezdim sanırım o an. Korona var tabi ama şimdi, işler değişti
Tayt giymek zorunda olanlara üzüldüm yalnız.
N Nesrin0134 ben beyaz dantelli bir çamaşır giymiştim. Geceliği de ilerleyen zamanlarda sadece bir kez, eşimden erken evde olduğum bir akşam hoşuna gider diye giydim, onda da çok durmadı zatenben kasamıyorum öyle, insanın gözü görmüyor