- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.067
-
- Konu Sahibi Nesrin0134
Biz leş gibiyizBiz kişisel temizlik konusunda biraz fazla özenli bir çift olduğumuz için duş almadan sevişmişliğimiz yoktur yıllardır. Ter kokan biriyle sevişebileceğimi sanmıyorum. Hazzı geciktirmek de keyifli bir şey bu arada.
Haydaaaa. Sebebi neydi ki?Giyindik de ne oldu ilk gece kayınvalide bizde kaldı
Farklı şehirlerde oturuyorduk uçağı sabahtı geceyı geçirmek için bizim evimizi tercih etti kendileriHaydaaaa. Sebebi neydi ki?
Olsa da sevişsek kir pas içindeJartiyer rahattır, kullanışlıdır, gelinliğin altında güzel durur. Ama bütün günün kiri pasıyla teriyle sevişilmez zaten. Mecburen çıkarıp duş alacaksınız.
En mantıklısi o zaten bende öyle yapmıştım. Gun boyu o gelinlikte jartiyer yada tanga vs asla dayanilmaz olur normalde bile rahatsz ediyorken.@ALEYNAkt katılıyorum. Ben de beyaz şık iç çamaşır giymiştim.. Eve geldiğin zaman gelinliği çıkartıp bir duş alıp seksi şeyler giyersin
Damat da ' just do it ' yazan bir boxer giyseydi tamamlanırdi olayBen ingilizce “i do” yazan beyaz, bride serisi tanga giymiştim hem de manidar olmuş olduzaten gelinliğim kendinden sütyenliydi.
onun dışında esas gecelikler ve iç çamaşırları sonraya saklanmalı ama gelinliğin altına şık bir tanga yeterli olur. Tabii benimki eylül ayı için geçerli
O yorucu günde rahatlık en önemlisi kesinlikleEn mantıklısi o zaten bende öyle yapmıştım. Gun boyu o gelinlikte jartiyer yada tanga vs asla dayanilmaz olur normalde bile rahatsz ediyorken.
Ilk isimO yorucu günde rahatlık en önemlisi kesinlikle
HahahhaDamat da ' just do it ' yazan bir boxer giyseydi tamamlanırdi olay
Kiz adam disardayken giymesin onu evde tek giydirHahahha
Dün bir mağazada boxer gördüm, üzerinde “i want sex” yazıyor. Aldım ama keşke o zaman denk gelseydi de o zaman alsaydım