- 4 Kasım 2020
- 174
- 193
- Konu Sahibi Nesrin0134
Aaaa zifaf geceside öyle hemen önüne serilmez herşey , uğraşacak, adım adım düğme çıtçıt açacak , ne kadar zor ulaşırsa haz o kadar büyük olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çok zor olmuştur ben rahat edemezdimFarklı şehirlerde oturuyorduk uçağı sabahtı geceyı geçirmek için bizim evimizi tercih etti kendileri
Etmedik zaten ben sinirden gidip uyudumAyyy çok zor olmuştur ben rahat edemezdim
En iyisi ben olsam bende öyle yapardımEtmedik zaten ben sinirden gidip uyudum
Bana çok seksi mürdüm dantelli sütyen önerisi olan arkadaşım var mı?
Külot sütyen takımı gelinliğin altına giyin. Jartiyer rahat olmuyo maalesef. Ayrica eve gidince de ayrı bir takım bulundurun çünkü değiştirmek ihtiyacı hissedeceksiniz terleyeceksiniz o gelinliğin içinde.gecelik mi jartiyer mi öneriniz nedir arkadaşlar? gelinlik altına da rahat olması açısından
Yaa aklıma geldi böyle diyince. Tesetturluyum. Allah'ın cezası kadın başıma okadar çok iğne saplamis ki Eşim en az 15dakka uğrasmisti laf saya saya. İnsan o kadar iğne niye sokar başıma. Kafamı tasiyamiyordum bı an kuaför gelin koltuğundan kalktigim da geri düştüm Yaa cahillik başka bişey. Şimdiki aklım olcaktiAaaa zifaf geceside öyle hemen önüne serilmez herşey , uğraşacak, adım adım düğme çıtçıt açacak , ne kadar zor ulaşırsa haz o kadar büyük olur.
Aha bu kişi daha varmış bendenPembe penye donum vardı gelinliğimin altında. Gelinliğimi giydirirken annem o ne kız dedi. Almadın mı şunun içine giyecek şık bir şey dedi. Ne bilem alınıyor muydu?
neyle rahat ediyorsanız onu giyin gece çok yorucu olacak çünkü.
Benim kuaför de enişte biraz uğraşsın deyip düğüm filan yapmıştı bir yerlereYaa aklıma geldi böyle diyince. Tesetturluyum. Allah'ın cezası kadın başıma okadar çok iğne saplamis ki Eşim en az 15dakka uğrasmisti laf saya saya. İnsan o kadar iğne niye sokar başıma. Kafamı tasiyamiyordum bı an kuaför gelin koltuğundan kalktigim da geri düştüm Yaa cahillik başka bişey. Şimdiki aklım olcakti
Ahahaha bu kardeşim yaa kuaförde gelinliği giydirirlen bir baktım mor puantiyeli penye don neyi var neyi yok götürmüş akıllı kalmış eski dona. Fellik fellik çamaşırcı arayıp beyaz bir çamaşır almıştıkPembe penye donum vardı gelinliğimin altında. Gelinliğimi giydirirken annem o ne kız dedi. Almadın mı şunun içine giyecek şık bir şey dedi. Ne bilem alınıyor muydu?
neyle rahat ediyorsanız onu giyin gece çok yorucu olacak çünkü.