• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün fotoğrafçısı

Yine ben kizlar :) 1 ay sonra dugunum var ve dis cekim icin kaliteli fotografcilar hep dolu.Ve cok pahali geliyor rakamlari bin liradan basliyor .Biz de cok iyi olmasa da profosyonel fotograf makinasi var.Abim genelde guzel fotograf ceker.Benimle ayni durumu yasayan var mi?Yani kendimiz cektigimizde cekildigimi fotografin iyi cikmasi icin bir fikir vs. Tek lensi var makinanin.
Yine ben kizlar :) 1 ay sonra dugunum var ve dis cekim icin kaliteli fotografcilar hep dolu.Ve cok pahali geliyor rakamlari bin liradan basliyor .Biz de cok iyi olmasa da profosyonel fotograf makinasi var.Abim genelde guzel fotograf ceker.Benimle ayni durumu yasayan var mi?Yani kendimiz cektigimizde cekildigimi fotografin iyi cikmasi icin bir fikir vs. Tek lensi var makinanin.
Sadece bir defa evleniyorsun ve o güzel günden geriye kalan anıları abinin gözünden değil, bir profesyonelin gözünden ölümsüzleştir derim.. Çocuklarına güzel anılar biriktirirsin bence

Benim de düğünüm yakın bir zamanda oldu ve ben de senin gibi düşünüyordum. Benim de arkadaşım nişanımı çekti ama bir prof kadar olmuyor. E bi de özel gün riske atmiyim dedim ve çok arştırdım düğünümü en azından çektiriyim dedim. Benim de pek bütçem yoktu araştırdım baya .Bi arkadaşımın tavsiyesiyle bu işi hem ucuza hem de çok iyi yapan bi fotoğrafçıyla anlaştım ve çok memnunum.Yani sana tavsiye ederim. Kuaförden başlıyorlar ve çekimi yapan çok tatlı bir bir kadın.Herşeyimizle ilgilendi sağolsun. Saat sınırı poz sınırı falan da yok. Rahat rahat yetişme derdi olmadan profesyonel çektiler. Güzel albümlerimi aldım bi de neredeyse 800 e yakın foto çekmiş hepsini de teslim etti bana. . 850 tl aldı benden. Şiddetle tavsiye ederim arkadaşlarıma çevreme söylüyorum. Kampanyadalar şuanda kaçırma derim. ni fotoğrafçılık nilüfer çakmak uluırmak şeklinde arat çıkar tatlım.İstersen özelden yaz sana çektikleri fotoları falan da atarım numarsını da istersen veririm. Benim sana tavsiyem prof birine çektir hatıra kalsın

Arkadaslar bir bayani cok begeniyordum ona sordum dolu dedi digerlerinin de cektigi fotograflari begenmedim bulundugumuz yerde de cok secenek yok.O bayan fotografci olsaydi verecektim o miktar ama simdi de verip pisman olmaktan korkuyorum.

Bisey diyim mi bi bayan var cok begendim resimlerini kadin zaten full dolu suan indirimde reklamlarini görüyorum 780e yapiyor bu ay sonuna kadar rezervasyon yaptırırsan. Ben ona cektirdim ve herseyinle ilgileniyor. Herkese yazıyorum boyle cunku hem indirimli hem de albumu falan büyük ve kaliteli. Bi de zamanını baya bir ayırıyor sana. Biz emirganda cektik 1 gibi basladik 4 5 gibi bitirdik. Onu da ben bitirdim poz vermek malum zor gelinlikle. Ama kadinin enerjisi full. Cok iyiydi profesyoneller baya. Tavsiye ederim. Simdi ismini yazmaya korkuyorum reklam falan zannetmesin kimse diye ama goodperson arkadasim yazmis ismini. Merak eden olursa mesaj atarsiniz ilgilenene veririm ismini numarasini falan

Benim de düğünüm yakın bir zamanda oldu ve ben de senin gibi düşünüyordum. Benim de arkadaşım nişanımı çekti ama bir prof kadar olmuyor. E bi de özel gün riske atmiyim dedim ve çok arştırdım düğünümü en azından çektiriyim dedim. Benim de pek bütçem yoktu araştırdım baya .Bi arkadaşımın tavsiyesiyle bu işi hem ucuza hem de çok iyi yapan bi fotoğrafçıyla anlaştım ve çok memnunum.Yani sana tavsiye ederim. Kuaförden başlıyorlar ve çekimi yapan çok tatlı bir bir kadın.Herşeyimizle ilgilendi sağolsun. Saat sınırı poz sınırı falan da yok. Rahat rahat yetişme derdi olmadan profesyonel çektiler. Güzel albümlerimi aldım bi de neredeyse 800 e yakın foto çekmiş hepsini de teslim etti bana. . 850 tl aldı benden. Şiddetle tavsiye ederim arkadaşlarıma çevreme söylüyorum. Kampanyadalar şuanda kaçırma derim. ni fotoğrafçılık nilüfer çakmak uluırmak şeklinde arat çıkar tatlım.İstersen özelden yaz sana çektikleri fotoları falan da atarım numarsını da istersen veririm. Benim sana tavsiyem prof birine çektir hatıra kalsın
Ben de cektirdim ona kuzu bu kadin iyi ya gorunce sasirdim beni cekti ooo dedim icimden :)) harbiden ilgili ama ben cok memnun kaldim

izmirden soranlara da fradaz photography var takip ediyorum instagramdan onlarında reklam senesimiymiş ne uygun yapıyorlar ve makineleri flnda iyi başarılılar anlayacağınız.

Back