Benim de düğünüm yakın bir zamanda oldu ve ben de senin gibi düşünüyordum. Benim de arkadaşım nişanımı çekti ama bir prof kadar olmuyor. E bi de özel gün riske atmiyim dedim ve çok arştırdım düğünümü en azından çektiriyim dedim. Benim de pek bütçem yoktu araştırdım baya .Bi arkadaşımın tavsiyesiyle bu işi hem ucuza hem de çok iyi yapan bi fotoğrafçıyla anlaştım ve çok memnunum.Yani sana tavsiye ederim. Kuaförden başlıyorlar ve çekimi yapan çok tatlı bir bir kadın.Herşeyimizle ilgilendi sağolsun. Saat sınırı poz sınırı falan da yok. Rahat rahat yetişme derdi olmadan profesyonel çektiler. Güzel albümlerimi aldım bi de neredeyse 800 e yakın foto çekmiş hepsini de teslim etti bana. . 850 tl aldı benden. Şiddetle tavsiye ederim arkadaşlarıma çevreme söylüyorum. Kampanyadalar şuanda kaçırma derim. ni fotoğrafçılık nilüfer çakmak uluırmak şeklinde arat çıkar tatlım.İstersen özelden yaz sana çektikleri fotoları falan da atarım numarsını da istersen veririm. Benim sana tavsiyem prof birine çektir hatıra kalsın