düğün davet

aleynaberen

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
6
0
6
34
İstanbul
hanımlar size bişey danışıcam kızımın düğünü var düğün için yemekli bir yerle anlaşrafııldı fiyatı biraz yüksek onun için çok kişi çağıramıycaz 220 kişilik erkek afı 100 biz 120 kişi çağırmamız lazım ona sölemezsek ayıp bunu çağırmazsak ayıp olur diye şaşırdık kaldık ne yapıcağımızı bir fikir verirseniz sevinirim

öncelikle kızınıza ömür boyu mutluluklar dilerim.220 kişi gayet normal.ne az ne çok.sizin gücünüz neye yetiyorsa onu yapın.
şöyle birşey söyleyeyim.benim ablamın nişanı oldu.onu çağıralım bunu çağıralım derken çok çıktı misafir sayı.bizde elemek zorunda kaldık bazılarını.demem o ki hepsini bile çağırsanız yine küsen olacaktır,beni çağırmadı diyen olacaktır.nedense insanın iyi gününde herkes küsüyor,alınıyor.artık niyeyse.:26:ben bunların hepsini kıskançlığa bağlıyorum.
neyse çok uzattım galiba. bence kız tarafından 120 kişi gayet normal.o günün keyfini çıkarmaya bakın siz.insan ömründe 1 defa olan şeyler bunlar.

cevabınıza teşekkür ederim bende şuna karar verdim küsen küssün yeterki kızım mutlu olsun onun istediği kişileri çağırıcam ne yapabilirim erkek tarafı yapıyo düğünü:

doğru onu bunu çağırmazsanız darılabilirler...

benim de düğünm en az bin kişilik olacak büyük b ve güzel bir salon tutuk...

dolayısıyla salonda yemek vermek pahalıya patlayacağı için annem bir lokantayla anlaşacak bizim sitenin altındaki lokasyonda yemek verilecek yemeğini yiyende salona gidecek... bu da 400-500 tl arası bir ücret tutuyor... bizde böyle düşündük...

Ne kadar guzel kimsede kirilmaz benim kizim cok yere bakti guzel birekan olsun istedi kisi basi125 lira muzik ayri fiyat organizasyon ayri 8000 lira bayagi pahalli onyn icinde 250 kisi ustune cikiyoruz ne yapalim artik darilan darilsin kina gecesine cagiricaz artik dugune cagirmadiklarimizi ay bilmiyorum bayagi zor bir is olucak gibime geliyor

Merhaba biz de nikah sonrası yemek yapıyoruz nikaha tanıdığımız herkesi çağırıyoruz yemek kısmı da 150 kişilik yakınlarımızı çağırıcaz.
Daha önce bu tarz düğünlere katıldım hiç de sıkıntı olduğunu görmedim. Küsene de aile arasında yemek yaptık dersiniz ya da gençler eğlenmeye çıktı dersiniz.
Çok masrafa gerek yok bence. Nasıl istiyorsa kızınız öyle yapın gerisini düşünmeyin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bencede hiç düşünmeyin kim geldi kim gelmedi darıldı vs ağzınla kuş tutsan yaranamazsın insanlara çünkü. ben nişanda 3 kişilik bi aileye bitane davetiye verdim ailenin içinde yaşlı bi amca var bana davetiye vermediler ben gitmem demiş. halbuki aynı evde yaşıyolar yani. dedim kendi bilir ben tek tek herkese davetiyemi yazacam. yani ne yaparsan yap yaranamazsın insanlarımız çok anlayışsız. bide merak ettim düğün nerde olacak?

Hiç takmayın kafanıza, her ne olursa olsun kimseyi memnun edemeyeceksiniz. Biz normal salon düğünü yaptık, kimse kırılmasın üzülmesin diye. Her iki tarafta aynı şehirde olduğu halde salona 2 tane servis kaldırdık. Biri kız tarafının evinin önünden diğeri erkek tarafının evinin önünden. Allah'ım yine de memnun edemedik. Çok uzakmış düğün salonu Heyy Allah'ım yaa, kime göre ayarlayabilirim ki salonu, kocaman büyükşehir Bursa, birine yakın olsa diğerine uzak olur.

Öncelikle çocukları eleyerek işe başlayın. Sonra da, ilk derece yakınlar. Teyze-dayı-amca-hala ve bunların eşleri. Sonra da bunların çocukları ve varsa eşleri. Bunlar zorunlu kişiler. Sonrasında artık, samimiyet derecenize göre, sizin katıldığınız düğün davetlerini de düşünerek çağırılması gereken kişileri listeleyin. Geri kalanları kınaya davet edin.

Eğer çokça kırılacağını düşündüğünüz insanlar varsa, nikahı gün içerisinde yapıp geri kalanları kına+nikah diğer kişileri kına+nikah+düğüne davet ederek bu durumu aşabilirsiniz.

Kızınıza şimdiden mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…