• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün dans şarkısı

İlla Türkçe olacaksa Oya - Bora “Sevdikçe” şarkısını önerebilirim. Hem klişe değil hem de sözleri çok güzel. Bunun dışında Hüsnü Arkan - Hoşgeldin de çok güzel. Ben bu iki şarkıyla düğünümüzde dans etmiştim. Ama ilk dans şarkımız yabancıydı.

Arkadaşlar konu doğru yerde mi bilmiyorum ama arkadaşımın düğünü icin klişeden uzak özellikle sözleri düğün için uygun Türkçe şarkı önerilerinize ihtiyacım var :) şimdiden teşekkür ederim :)
Sefarat: seni ne çok sevdiğimi bizim dans müziğimizdi tavsiye ederim.

Tarkan Beni çok sev bence güzel olur, çok çalıyor mudur düğünlerde pek bilmiyorum ama :)

Biz dugunumuzde klasik olucak ama bana ellerini ver ile dans etmistik. Vals yapmistik. Klise diye kimse istemiyo ama bayiliyorum bu sarkiya. 1 sene once oldu dugunumuz.

Bizim giriş müziğimiz Erkin Koray İnan ki Şarkısıydı tam 12 yıl önce dans müziğimizde Enya Only time ikiside güzel

• Cem Karaca- Bu son olsun. Barış Manço- Alla beni Pulla Beni olabilir sanki. Mutluluklar dilerim.

Normalde düğünümde çocukken duyduğum gel gelinim Kenan doğulu şarkısıyla giriş yapmayı yada dans etmeyi çok isterdim .. Yada ben bal arısıydım senden onceyi ama nasıl olduysa söylememişiz Ismini bile bilmediğim yabancı bi şarkıyla dans ettik ve eşim duyunca aaa ilk dans şarkımız diye tepki veriyor ben hatirlamiyorum bile Mutluluklar dilerm

"Ben bal arısı gibiydim senden önce bak pervane oldum seni görünce" olabilir önceleri içinden biri çapkınsa ehehe.

Kenan Doğulu'dan Gelinim'i önermişler o da güzel. Ama illa Türkçe olması şart değil derseniz benim önerim bu. Sözleri de çok güzel.

altay-sevda meleğim
16 gün önce evlendim çok süper bir şarkı iyi ki seçmişim dedim ama biraz uzun 3,5 dk olduğunda bitirttik biz insanların içi bayılmasın diye :KK53:

Back
X