- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
-
- Konu Sahibi pearlshine
Çok teşekkür ederim canımOoooo trakyalıyuuhhhçok lezzetli görünüyorr ellerine sağlık canım benim boll şans
Çok teşekkür ederim canım benimOyy ne lezzetli olmuşellerine sağlık canısı
Memleket olarak değilimm amaa çekrezköyde oturuyorum evlendiğimden beri ondan öyle dedimÇok teşekkür ederim canımsen de mi trakyalısın yoksa
Şifa çorbası gerçektenEllerine sağlık çok güzel görünüyor şuan tek ihtiyacım olan bu çorba diye düşündüm
Başarılar diliyorum bol şans
Çok teşekkür ederim kuzumOff bayılıyorum bu çorbaya, harika gözüküyor canımın içiyine yapmışsın yapacağını muhteşem ellerine sağlık başarılar dilerim kuzucum
Ben de tam tersi, memleket kırklareli ama kocaelide oturuyorumMemleket olarak değilimm amaa çekrezköyde oturuyorum evlendiğimden beri ondan öyle dedim
Rica ederimÇok teşekkür ederim Firdefsciğimgeçen ay yoktun, bu ay sen de var mısın
Kırklareli bana baya yakınBen de tam tersi, memleket kırklareli ama kocaelide oturuyorum
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık emeğine sağlık çok güzel görünüyor bol şanslar canım
Geçmiş olsun canımRica ederimEvet yoktum. Yine yokum. Biraz ara verdim. Geçen ay karaciğer biyopsisi oldum . Yapamamıştım. Ağrım vardı.
Memleketime selamlar olsun ❤Kırklareli bana baya yakın
Çok teşekkür ederim Jennam ❤Bayılırım bu çorbayaEllerine sağlık canım, çok güzel görünüyor Şansı bol olsun
Şimdi iyiyim. Ağrılarım geçti. Dinlendim.Geçmiş olsun canımşimdi nasılsın, ağrıların geçmiştir inşallah neden biyopsi olmuştun canım, bir rahatsızlığın falan yok değil mi?
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin, inşallah tedavi sürecin de çok iyi geçerŞimdi iyiyim. Ağrılarım geçti. Dinlendim.Bende hepatit b var. O yüzden oldum. Ona göre tedavi uygulanacak.
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin, inşallah tedavi sürecin de çok iyi geçer