Çorbalar Düğün Çorbası ( Trakya yöresi ) - Söke un sponsorluğunda

Ellerine sağlık çok güzel görünüyor şuan tek ihtiyacım olan bu çorba diye düşündüm
Başarılar diliyorum bol şans

Off bayılıyorum bu çorbaya, harika gözüküyor canımın içi yine yapmışsın yapacağını muhteşem ellerine sağlık başarılar dilerim kuzucum

Off bayılıyorum bu çorbaya, harika gözüküyor canımın içi yine yapmışsın yapacağını muhteşem ellerine sağlık başarılar dilerim kuzucum
Çok teşekkür ederim kuzum ben de çok severim sen de fazla bekletme ,yap bir an önce, merak ediyorum sizin çorbalarınızı da

Rica ederim Evet yoktum. Yine yokum. Biraz ara verdim. Geçen ay karaciğer biyopsisi oldum . Yapamamıştım. Ağrım vardı.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın, ağrıların geçmiştir inşallah neden biyopsi olmuştun canım, bir rahatsızlığın falan yok değil mi?

Bayılırım bu çorbaya Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor Şansı bol olsun
Çok teşekkür ederim Jennam ❤ eski yarışmalara bakarken senin ayran aşı tarifini gördüm, sen de katılıyormuşsun bir zamanlar, yine katılsana ,biz de sana senin yaptığın gibi güzel yorumlar yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…