Düğün Albümüm

fıstık niye üzüyorsun kendi..gelinligin duruyor ise..git bir kuaförle anlaş..resimci ile anlaş yeniden resim çektir daha kolay olacak en azından sinirlerin ve moralin bozulmaz oda yaptığı ile kalır
Canım gelinliğim dursa kimseye minnet etmem ben 1000 TL ye en güzelini çektiririm ama benim midemi bulandıran dalga geçer gibi konuşup bizi enayi yerine koyması dünyanın akıllısı kendini zannetti galiba

çok haklisınız ama yapacak birşey yok ona minnet edeceğize ...hem yeniden gelinlik giyersiniz hemde onları çatır çatır çatladırsınız

Oha 50 60 fotoğrafa flasha atıp verecek 1000 tl? Yuh. Ben fotoğrafçı olayım o zaman. Millet yine dış çekim 150 200 foto çektirip kırk tane değişik albüm yaptırıyor yine o kadar para vermiyor. Kuzen çok adi biriymiş. Bence hiç minnet etmeyin.

Eğer denildiği gibi fotoğrafçılık yapıyorsa sosyal medyada ifşa edebilirsiniz. Akrabalara da anlatın rezil olsun

sen parayı vermek konusunda ciddi misin, elindeki resimleri gördün mü ki belki flu belki çirkin çıktın, rütuş yok bişey yok, ham resmi ben de çekerdim yani

Yuhh ne kadar adiymis. 1000 tl nedir ya. Albüm yapsa bile maliyeti o kadar değil sonuçta kuzen iscilik filan almayiversin. Annesini arayin dicem ama bu sefer ya resimleri silerse. Boyle adilerden hersey beklenir

sen parayı vermek konusunda ciddi misin, elindeki resimleri gördün mü ki belki flu belki çirkin çıktın, rütuş yok bişey yok, ham resmi ben de çekerdim yani
Canım tabiki resimlere bakacağım görmeden o parayı verirmiyim ben hic

Vergi filan vermeden is yapıyorsa vergisiz kazanc sagliyor , şikayet edebilirsiniz.Fotograflari alsanızda sikayet edin vergi cezasi ödesin görsün.

Hatunlar özellikle fotoğraf sektöründe olanlar ben sadece flaş belleğe atılmış resimler için 1000 TL ödemek istemiyorum her şeyden yaptırmak istiyorum ve albümün yanında neleri isteyeceğim bana yol gösterin lütfen ve yapmam derse polise gidip şikayet edeceğim şikayetimi dikkate alırlar mı

Son düzenleme:
Esiniz hatali en basta anlastiginiz yerle yapacaktiniz cekimi para az olur diye dusunup iptal etmis belli ki.

Ustelik esinizin dugun sonrasi fotolarin pesine dusup kuzeninden almasi gerekirdi.

Adiniza uzuldum yapacak bi sey yok artik

Ben 1000 TL verirken en küçük şeye kadar yaptıracağım anahtarlık gibi ama başka ne isteyebilirim albümün yanında bilmiyorum sen bu sektördeymissin neler isteyebilirim canım

Canım akrabada olsa ben kimsenin hakkını yedirmem yemem eşimde öyle kendisi de dedi hallederiz diye biz ulaşmaya çalıştık bu şahısa düğünden 2 ay sonra evine gittik resim çekelim fiyat konuşalım diye gelmedi annesine söyledik oralı olmadı eşim aradı defalarca açmadı dün gece nasıl olduysa bize ulaştı dalga geçer gibi resimler nerde bilmiyorum diyor gülerek sonrada sadece resimleri flaş a yükleyip 1000 TL verin göndereyim diyor
Esiniz hatali en basta anlastiginiz yerle yapacaktiniz cekimi para az olur diye dusunup iptal etmis belli ki.

Ustelik esinizin dugun sonrasi fotolarin pesine dusup kuzeninden almasi gerekirdi.

Adiniza uzuldum yapacak bi sey yok artik

O zaman o adamin esine gicigi var. Yoksa kimse bunu yapmaz.
adam fotografci mi dukkani falan var mi?
yoksa boyle kacak mi calisiyor? Aslinda ne is yapıyor

Ben 1000 TL verirken en küçük şeye kadar yaptıracağım anahtarlık gibi ama başka ne isteyebilirim albümün yanında bilmiyorum sen bu sektördeymissin neler isteyebilirim canım
30x50 ebatında panoramik albüm,2 adet cep albümü,50x60 ebatında poster : 850 tl 30x76 ebatında panoramik albüm.2 adet cep albümü,50x75 ebatında poster : 950 tl 35x65 ebatında panoramik albüm,2 adet cep albümü,50x75 ebatında poster:1200 tl ...............
30x50 ebatında Kristal albüm,2 adet cep albümü,50x60 ebatında poster : 950 tl 30x76 ebatında Kristal albüm.2 adet cep albümü,50x75 ebatında poster : 1250 tl 35x65 ebatında Kristal albüm,2 adet cep albümü,50x75 ebatında poster:1400 tl

Canım bizim fiyatlar böyle. Poster isteyebilirsiniz büyük çerçevede verilmesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…