- 20 Şubat 2009
- 2.165
- 2.255
- 448
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Canım gelinliğim dursa kimseye minnet etmem ben 1000 TL ye en güzelini çektiririm ama benim midemi bulandıran dalga geçer gibi konuşup bizi enayi yerine koyması dünyanın akıllısı kendini zannetti galibafıstık niye üzüyorsun kendi..gelinligin duruyor ise..git bir kuaförle anlaş..resimci ile anlaş yeniden resim çektir daha kolay olacak en azından sinirlerin ve moralin bozulmaz oda yaptığı ile kalır
hatta kuaför ve resimciye başınıza gelenleri anlatın eminim ki fiyat konusunda çok yardımcı olurlar ...hazır piyasa durgun iken daha uygun ve makul yaparlar
gelinğinde durmuyor ise gelinciye git anlat..bir kaç saatliğene bir gelinlikte verirler
Paraları suratına fırlatılan video çekip adıyla soyadıyla vermek lazım dimiBu işi meslek olarak yapıyorsa, başınıza gelen bu olayı sosyal medyada paylaşmanızı öneririm...
Canım tabiki resimlere bakacağım görmeden o parayı verirmiyim ben hicsen parayı vermek konusunda ciddi misin, elindeki resimleri gördün mü ki belki flu belki çirkin çıktın, rütuş yok bişey yok, ham resmi ben de çekerdim yani
Canım tabiki resimlere bakacağım görmeden o parayı verirmiyim ben hic
Canım nereye şikayet etmem gerekiyor pekiVergi filan vermeden is yapıyorsa vergisiz kazanc sagliyor , şikayet edebilirsiniz.Fotograflari alsanızda sikayet edin vergi cezasi ödesin görsün.
Esiniz hatali en basta anlastiginiz yerle yapacaktiniz cekimi para az olur diye dusunup iptal etmis belli ki.Hatunlar sinirlerim tavan yaptı gece gece bana bi akıl verin yoksa eşimle büyük kavga edeceğim
Biz Nisan 2014 yılında evlendik düğün gününden 2 hafta kadar önce bir stüdyo ile anlaştık albüm vs için neyse düğün günü ben kuafordeyken eşimin yanına gelen kuzeni sen stüdyo ya gitme ben dış çekim yaparım demiş para konusmamislar ama o gün eşim aramış stüdyoyu iptal etmiş.
Biz gittik o gün dağ başlarına tamm resimler çok güzel olmuştu düğüne geç bile kaldık değer dedik. Aradan 3 yıl geçti resimlerim yok elimde 3 yildir dilimde tüy bitti ara demekten eşimde inat şimdi telde konuştular kuzeniyle eşim albümün resimleri istedi kuzen olacak o adi de bana 1000 TL gönder flaş belleğe yukleyeyim göndereyim dedim şaka gibi küfür gibi bizi enayi yerine koyuyor gerizekalı ben 1000 lira versem albüm isterdim eşim telefonu saklıyor ben halledeceğim diyor ama içim içimi yiyor çıldırıyorum sinirden yarın kuzenin annesini arayacağım ama eşim bana kızdı aramayacaksın diye lütfen rica ediyorum bu çocuk para mevzusu açmamış eşimde o gün kafam dağınıktı ama para konuşmadık diyor tamm ben diyorum hakkı neyse veririz 1000 TL nedir ya albüm istemiyorum dedim durumları çok iyi maddi açıdan paraya ihtiyaçları yok aç gözlü pislik ya eşim kızdığı halde annesini arayayım mı kızlar bana akıl verin.
Duzenleme:
Şerefsiz adi heryer den engellemiş eşimi pislik şeytan diyor git evini bas sabah sabah çileden çıkardı beni burada ki hatunların dediği gibi resimleri kaybetti biz tamm orta yolda anlaşırız diyince heryer den engelledi bizi deliricem ya vallahi deliricem ben hayvan bide dindar olacak müslüman olacak
olsun tatlı canını üzmeye değmez daha güzelini kiralarsın. Şu geçici dünyada dert etmeyin böyle şeyleri kendinize :)Canım gelinlik elimde değil kiralamistik
Ben 1000 TL verirken en küçük şeye kadar yaptıracağım anahtarlık gibi ama başka ne isteyebilirim albümün yanında bilmiyorum sen bu sektördeymissin neler isteyebilirim canımBen de bu sektördeyim ek iş olarak. Dış çekim bedelleri albüm dahil o kadar zaten. Flash belleke yükleyip verecekmiş o paraya. Terbiyesiz. Bir de 3 yıldır teslim etmemiş. Neden şimdiye kadar sabrettiniz? Verin parası neyse alın ama zıkkım da edin o parayı. Yazık.
Maliye .Canım nereye şikayet etmem gerekiyor peki
Esiniz hatali en basta anlastiginiz yerle yapacaktiniz cekimi para az olur diye dusunup iptal etmis belli ki.
Ustelik esinizin dugun sonrasi fotolarin pesine dusup kuzeninden almasi gerekirdi.
Adiniza uzuldum yapacak bi sey yok artik
Anladım canım resimlerimi alayım yanında arayacağım yüzüne karsiMaliye .
O zaman o adamin esine gicigi var. Yoksa kimse bunu yapmaz.Canım akrabada olsa ben kimsenin hakkını yedirmem yemem eşimde öyle kendisi de dedi hallederiz diye biz ulaşmaya çalıştık bu şahısa düğünden 2 ay sonra evine gittik resim çekelim fiyat konuşalım diye gelmedi annesine söyledik oralı olmadı eşim aradı defalarca açmadı dün gece nasıl olduysa bize ulaştı dalga geçer gibi resimler nerde bilmiyorum diyor gülerek sonrada sadece resimleri flaş a yükleyip 1000 TL verin göndereyim diyor
30x50 ebatında panoramik albüm,2 adet cep albümü,50x60 ebatında poster : 850 tl 30x76 ebatında panoramik albüm.2 adet cep albümü,50x75 ebatında poster : 950 tl 35x65 ebatında panoramik albüm,2 adet cep albümü,50x75 ebatında poster:1200 tl ...............Ben 1000 TL verirken en küçük şeye kadar yaptıracağım anahtarlık gibi ama başka ne isteyebilirim albümün yanında bilmiyorum sen bu sektördeymissin neler isteyebilirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?