- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
merhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum yakında düğünüm olacak dış çekim yaptırmak istiyoruz ama fiyatlar biraz bize çok geldi bizde nişanlımla şimdilik fotoğrafları çektirsek sonra albümü kendimiz yaptırsak dedik ama tabi sonradan albüm yaptırmak ne kadara mal olur bilmiyorum. Aranızda sonradan albüm yaptıran veya yaptırmanın maliyeti ne bilen varmı
evet kesinlikle katılıyorum o yüzden terettütüm zaten o yüzden buraya yazdım tecrübeerinziden yararlanmak için bi de ben düğün günümde fotografçı bulamadım hepsi dolu düğünden bir hafta sonra yaptırabilecegim bu fiyata ve ekstra kuaför parası vs olacakDugunumun uzerinden 2 sene gecti. Simdiki aklim olsaydi ne luks bir kuafore giderdim,ne de en iyi album olsun diye o kadar para bayardim.Her sey geldi gecti. İnan bunlari düşün. Her sey bos,az olsun ama guzel olsun.
Ben de sağlam para verdim herhalde 7bin filandır. Sonuç düğünden sonraki dış çekim hala yapılmadı. Deniz kenarı istediğimden Eylülden sonra soğudu havalar birden, Düğün fotoları geldi hala daha seçip vermedim evleneli neredeyse 1 yıl olacak. Eşim her fırsatta yüüzme vuruyor. Hata yaptım sağlam hata. fotolar o kadarda önemli değilmiş onu anladım. ama bu bnm görüşüm. inş gönlüne göre bulursun.
biraz boşa masraf gibi mi oluyorbiz dış çekimi 1.300 e yaptırdık albüm falan 6 ay önce ama bakıyor musun dersen hayır öyle çekmecede duruyor
biraz boşa masraf gibi mi oluyor
işte bizde öyle bir sıkıntı var makina ayarlayamadık ve üstelik güzel çekebilecek birisi de yok nikahımda o şekilde yapmıstım 5-6 tane anca düzgün foto çıktı baya üzülmüştüm fikirleriniz için teşekkür ederimbiraz öyle sanırım profesyonel mak.olan biri varsa ya da iyi kalitede cep tel.olan seçtiğin mekana git çektir sonradan bastırırsın bi ark.öyle yapmıştı ve inan benimkilerden daha güzel fotoları :)
Bizde 1000 TL'ye anlaştık ama albüm gerçekten pahalı fotografçı arkadaşım vardı oradan biliyorum onlar toplasanız 200 300 liraya emek parası alıyorlaryani evet bi yönden öyle düşünüyorum bi yönden de bi kere oluyo olsun diyoruz kararsız kaldıkyani bize albümle beraber 1000TL gibi bir fiyat verdiler piyasa nasıl açıkçası çok bilmiyorum
Ki eger bi kere nikahta kötü tecrübe yaşadıysam işinizi şansa bırakmayın önemli bi gün sonuçta ve geneli öyle piyasannınişte bizde öyle bir sıkıntı var makina ayarlayamadık ve üstelik güzel çekebilecek birisi de yok nikahımda o şekilde yapmıstım 5-6 tane anca düzgün foto çıktı baya üzülmüştüm fikirleriniz için teşekkür ederim
Simdi yaptirdin yaptirdin yoksa o albüm zor cikar.merhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum yakında düğünüm olacak dış çekim yaptırmak istiyoruz ama fiyatlar biraz bize çok geldi bizde nişanlımla şimdilik fotoğrafları çektirsek sonra albümü kendimiz yaptırsak dedik ama tabi sonradan albüm yaptırmak ne kadara mal olur bilmiyorum. Aranızda sonradan albüm yaptıran veya yaptırmanın maliyeti ne bilen varmı
evet 100 tane resimden begendiğim 5-6 tane olmuştu nişan vs hiç bişeyim olmadı o yüzdenKi eger bi kere nikahta kötü tecrübe yaşadıysam işinizi şansa bırakmayın önemli bi gün sonuçta ve geneli öyle piyasannın
yok tabi oynama yaptırırız eger sadece çekim yaptırırsak ama kendimiz yaparsak bilmiyorumFotoğrafları ham haliyle mi koyacaksınız albüme? Photoshopsuz resim hiç hoş durmaz.
bende öyle düşünüyorumSimdi yaptirdin yaptirdin yoksa o albüm zor cikar.
Affınıza sığınarak albüm çok yapmacık birsey değil mi? Birileri size şöyle bakın böyle bakın deyip bir dünya dolusu resim çekiyor. Bana tuhaf geliyor.merhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum yakında düğünüm olacak dış çekim yaptırmak istiyoruz ama fiyatlar biraz bize çok geldi bizde nişanlımla şimdilik fotoğrafları çektirsek sonra albümü kendimiz yaptırsak dedik ama tabi sonradan albüm yaptırmak ne kadara mal olur bilmiyorum. Aranızda sonradan albüm yaptıran veya yaptırmanın maliyeti ne bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?