merhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum yakında düğünüm olacak dış çekim yaptırmak istiyoruz ama fiyatlar biraz bize çok geldi bizde nişanlımla şimdilik fotoğrafları çektirsek sonra albümü kendimiz yaptırsak dedik ama tabi sonradan albüm yaptırmak ne kadara mal olur bilmiyorum. Aranızda sonradan albüm yaptıran veya yaptırmanın maliyeti ne bilen varmı
album ne ki allah aşkına 30 sene öncesinin adeti.
kimsenin de o albümü açıp baktığını sanmıyorum hatta vitrin yapmak gibi görgüsüzlük bence.
yani evet bi yönden öyle düşünüyorum bi yönden de bi kere oluyo olsun diyoruz kararsız kaldıkyani bize albümle beraber 1000TL gibi bir fiyat verdiler piyasa nasıl açıkçası çok bilmiyorum
ay sorma 11 yıl önce ben evlenirken de dünya para idi
kimse açıp bakmadı zira biz gelen kimsenin eline de al bak diye tutuşturmadık
şimdi koltuğun altında duruyor
Aynen!albumsuz olsa ne olur? fotograflari cektirin, yaptirin. dijital ortamda muhafaza edin. begendiklerinizi yaptirir, cerceveye koyarsiniz. boyle seylere takilmayin.
tabiki vitrine koymıycam ama dijital ortamda olmasıyla elde olması biraz farklı olduğu için benim düşüncem bu tabiki albüm yaptırmadan yalnız çekime 400 tl diyorlar albüm çerçeve vs herşey dahil 1000 tl oluyor
merhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum yakında düğünüm olacak dış çekim yaptırmak istiyoruz ama fiyatlar biraz bize çok geldi bizde nişanlımla şimdilik fotoğrafları çektirsek sonra albümü kendimiz yaptırsak dedik ama tabi sonradan albüm yaptırmak ne kadara mal olur bilmiyorum. Aranızda sonradan albüm yaptıran veya yaptırmanın maliyeti ne bilen varmı
hımmm o da varmış bayaBen sadece albümü 400 TL ye yaptırdım kristal albümdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?