• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün albümü

merhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum yakında düğünüm olacak dış çekim yaptırmak istiyoruz ama fiyatlar biraz bize çok geldi bizde nişanlımla şimdilik fotoğrafları çektirsek sonra albümü kendimiz yaptırsak dedik ama tabi sonradan albüm yaptırmak ne kadara mal olur bilmiyorum. Aranızda sonradan albüm yaptıran veya yaptırmanın maliyeti ne bilen varmı

Ben de sağlam para verdim herhalde 7bin filandır. Sonuç düğünden sonraki dış çekim hala yapılmadı. Deniz kenarı istediğimden Eylülden sonra soğudu havalar birden, Düğün fotoları geldi hala daha seçip vermedim evleneli neredeyse 1 yıl olacak. Eşim her fırsatta yüüzme vuruyor. Hata yaptım sağlam hata. fotolar o kadarda önemli değilmiş onu anladım. ama bu bnm görüşüm. inş gönlüne göre bulursun.

Dugunumun uzerinden 2 sene gecti. Simdiki aklim olsaydi ne luks bir kuafore giderdim,ne de en iyi album olsun diye o kadar para bayardim.Her sey geldi gecti. İnan bunlari düşün. Her sey bos,az olsun ama guzel olsun.
evet kesinlikle katılıyorum o yüzden terettütüm zaten o yüzden buraya yazdım tecrübeerinziden yararlanmak için bi de ben düğün günümde fotografçı bulamadım hepsi dolu düğünden bir hafta sonra yaptırabilecegim bu fiyata ve ekstra kuaför parası vs olacak

Ben de sağlam para verdim herhalde 7bin filandır. Sonuç düğünden sonraki dış çekim hala yapılmadı. Deniz kenarı istediğimden Eylülden sonra soğudu havalar birden, Düğün fotoları geldi hala daha seçip vermedim evleneli neredeyse 1 yıl olacak. Eşim her fırsatta yüüzme vuruyor. Hata yaptım sağlam hata. fotolar o kadarda önemli değilmiş onu anladım. ama bu bnm görüşüm. inş gönlüne göre bulursun.

üzüldüm:( bende hep ilerde çekinmediğim için pişman olur muyum diyordum olmıycam sanırım çok teşekkür ederim hepinize

biz dış çekimi 1.300 e yaptırdık albüm falan 6 ay önce ama bakıyor musun dersen hayır öyle çekmecede duruyor

biraz boşa masraf gibi mi oluyor :KK43:

biraz öyle sanırım profesyonel mak.olan biri varsa ya da iyi kalitede cep tel.olan seçtiğin mekana git çektir sonradan bastırırsın bi ark.öyle yapmıştı ve inan benimkilerden daha güzel fotoları :)

biraz öyle sanırım profesyonel mak.olan biri varsa ya da iyi kalitede cep tel.olan seçtiğin mekana git çektir sonradan bastırırsın bi ark.öyle yapmıştı ve inan benimkilerden daha güzel fotoları :)
işte bizde öyle bir sıkıntı var makina ayarlayamadık ve üstelik güzel çekebilecek birisi de yok nikahımda o şekilde yapmıstım 5-6 tane anca düzgün foto çıktı baya üzülmüştüm fikirleriniz için teşekkür ederim

Bizde
yani evet bi yönden öyle düşünüyorum bi yönden de bi kere oluyo olsun diyoruz kararsız kaldık:KK43: yani bize albümle beraber 1000TL gibi bir fiyat verdiler piyasa nasıl açıkçası çok bilmiyorum
Bizde 1000 TL'ye anlaştık ama albüm gerçekten pahalı fotografçı arkadaşım vardı oradan biliyorum onlar toplasanız 200 300 liraya emek parası alıyorlar

işte bizde öyle bir sıkıntı var makina ayarlayamadık ve üstelik güzel çekebilecek birisi de yok nikahımda o şekilde yapmıstım 5-6 tane anca düzgün foto çıktı baya üzülmüştüm fikirleriniz için teşekkür ederim
Ki eger bi kere nikahta kötü tecrübe yaşadıysam işinizi şansa bırakmayın önemli bi gün sonuçta ve geneli öyle piyasannın

EVDE ONU KOYACAK BİR YER BİLE BULAMIYORSUN İNAN BANA. BEN GİTTİM YAPTIRDIM AMA AÇIP ALBÜME BAKMAK YERİNE DİJİTALLERİNE BAKMAYI TERCİH EDİYORUM :d YUKARIDA BİRİSİ SÖYLEMİŞ NE YAPCAKSIN ALBÜMÜ BEĞENDİKLERİNİ ÇIKART ÇERÇEVELET DİYE. KESİNLİKLE KATILIYORUM

merhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum yakında düğünüm olacak dış çekim yaptırmak istiyoruz ama fiyatlar biraz bize çok geldi bizde nişanlımla şimdilik fotoğrafları çektirsek sonra albümü kendimiz yaptırsak dedik ama tabi sonradan albüm yaptırmak ne kadara mal olur bilmiyorum. Aranızda sonradan albüm yaptıran veya yaptırmanın maliyeti ne bilen varmı
Simdi yaptirdin yaptirdin yoksa o albüm zor cikar.

Affınıza sığınarak albüm çok yapmacık birsey değil mi? Birileri size şöyle bakın böyle bakın deyip bir dünya dolusu resim çekiyor. Bana tuhaf geliyor.

Bende album yaptırmayanlardanım resımde amac nedir o gune aıt 2 foto cektırdım dısarda onemlı olan anı kalması elımde 2 fotoyuda cerceve yaptırdım bıttı gıttı ıste dunyanın parasını sacıp album yaptıranları anlamıyorum

Ben her şey dahil olmak üzere çekim 4 albüm 4 çerçeveli fotoğraf 500 yaptırdım sen nerdesin canım belki yönlendirabilirim

bosyere paranizi vermeyin bence alin 50 100 liraya bir album kendiniz yerlestirin bende var kendim bile 1 kere acip baktim suan bazanin altinda 2 senedir cikmiyor disari cok gereksizmis

Herkes açıp bakan yok demiş de, misafir için değil ki bu, albüm sevenler için. Ben dijital yerine basılı tercih ederim. Bir kaç albümüm var, şimdi çocuklara da yapıxam bir tane. Yılda bir çeviririz biz albümleri eşimle, baya da bir geçmiş yıllarımız var, gayet güzel anılar bence.

Dijital de tercih edilebilir tabi, fotoğraf saklama alışkanlığı varsa, ama dijitallere asıl hiç bakılmıyormuş gibi geliyor bana.

Benim için albüm önemli, ben tasarrufu buradan yapmazdım sanırım.

Back