• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün albümü

yani evet bi yönden öyle düşünüyorum bi yönden de bi kere oluyo olsun diyoruz kararsız kaldık:KK43: yani bize albümle beraber 1000TL gibi bir fiyat verdiler piyasa nasıl açıkçası çok bilmiyorum

4 yıl önce 600 e anlaşmıştım,
2 cep albüm
30 normal baskı
2 büyük çerceveli foto
1 buyuk albüm

bir site vardi hala daha var da buraya yazabilir miyim bilemedim.. orası üzerinden başvurunca %25 indirim uygulanıyordu, telefonda konuşurken de biraz daha indirim yaptılar ve anlaştık çok da memnun kalmıştım ama şu an bu fiyata çekim yapacağını düşünmüyorum..

genel olarak 700-800 civari bir fiyat veriyorlardı hep o dönemde

Herkes açıp bakan yok demiş de, misafir için değil ki bu, albüm sevenler için. Ben dijital yerine basılı tercih ederim. Bir kaç albümüm var, şimdi çocuklara da yapıxam bir tane. Yılda bir çeviririz biz albümleri eşimle, baya da bir geçmiş yıllarımız var, gayet güzel anılar bence.

Dijital de tercih edilebilir tabi, fotoğraf saklama alışkanlığı varsa, ama dijitallere asıl hiç bakılmıyormuş gibi geliyor bana.

Benim için albüm önemli, ben tasarrufu buradan yapmazdım sanırım.
açıkcası söz nikah fotolarım hep dijital ortamda ve hiç birine bende bakmadım evet siz söyleyince düşündüm de

4 yıl önce 600 e anlaşmıştım,
2 cep albüm
30 normal baskı
2 büyük çerceveli foto
1 buyuk albüm

bir site vardi hala daha var da buraya yazabilir miyim bilemedim.. orası üzerinden başvurunca %25 indirim uygulanıyordu, telefonda konuşurken de biraz daha indirim yaptılar ve anlaştık çok da memnun kalmıştım ama şu an bu fiyata çekim yapacağını düşünmüyorum..

genel olarak 700-800 civari bir fiyat veriyorlardı hep o dönemde
sitenin ismi neydi acaba yazabilir misiniz bi sakıncası yoksa

Canım alanında sade bir çekim düşünmez misin? O tarz yerlerde daha ucuz oluyor.

Biz bu sene 1800 tl dış çekim, albüm ve klip olmak üzere anlaştık. Fiyatlar gerçekten çok pahalı ve şansımıza hem uygun hem güzel bir fotoğrafçı bulduk.
Herkes kesesine göre tercih ediyor tabiki ama önceliğiniz stüdyo fotoğrafçısı gibi poz verdirip çekenleri elemek olsun. Yani genelde uyguna çekenler yada eş dost tarafından çekilenlerde estetikten yoksun oluyor.

IMG_5226.jpg
Arkadaşlar bende fotoğrafçıyım.İyi bir albüm istiyorsanız albüm sadece 400-500tl . Çekim yapan kişi hayrına mı çalışacak?
Makineler 10-15 bin e geliyor lens ile birlikte. Vergi kira ışık reflektör vs vs. Birsürü masraf var.
Lütfen bilmediğiniz bir piyasa hakkında pahalı vs. Şeklinde yorumlar yapmayın. Emeğin değeri asla ölçülemez. Ve her zaman aynı işi ucuza yapacağını söyleyen birileri bulunur.

Yaaa ama niye albümü basitlestiriyorsunuz ki olur mu bence çok onemli. Yıllar yıllar sonra o bir anı hatıra. Çocuklarımız torunlarımız bakacak ;) düğün CD si veya başka şeyi kimse açıp bakmaz ama düğün albumu çok çok önemli bence.

yani evet bi yönden öyle düşünüyorum bi yönden de bi kere oluyo olsun diyoruz kararsız kaldık:KK43: yani bize albümle beraber 1000TL gibi bir fiyat verdiler piyasa nasıl açıkçası çok bilmiyorum
2009 da çekim hariç sadece albüme 1000₺ vermiştik. Bursada :( dış çekim filan da değil kıytırık resimlerdi.

tabiki vitrine koymıycam ama dijital ortamda olmasıyla elde olması biraz farklı olduğu için benim düşüncem bu tabiki albüm yaptırmadan yalnız çekime 400 tl diyorlar albüm çerçeve vs herşey dahil 1000 tl oluyor
Gayet makul hatta ucuz bi fiyat vermişler bence

Ay valla bu ne, fotoğrafçılar kavgaya gelmiş. o çekim parasıyla iyi bi mak alın ve sabah ışığında yani 5.30-7.30 arası bir akraban çeksin, internette"wedding photos" yaz modern fotoğraf örnekleri var, albüm için de fotokitap yaz, kuşekağıt albüm yaz yüz lira fln. Biz de çekim yaptırdık ama sonra böyle bir çekim de yaptık, harika oldu, daha doğal oldu

Albume verıken para benım ıcın tamanen gereksız hanı hatıra dıyoruz ya ıkı resım yeter kımın cektıgının önemı yok

hepinize çok çok teşekkür ederim fikirlerinizi benimle paylaştığınız için az çok bi fikir oluştu bende çok çok teşekkürler:KK36:

Ben şimdilerde fotokita bı keşfettim
bütün resimleri konu başlıkları ile fotokitap yaptırıyorum oğlum
IMG-20170822-WA0014.jpg
1 yasında 2 ayda bir muhakkak sipariş veriyorum
bukuu fotokitap diye bir fima var ben oradan alıyorum tavsiye ederim

merhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum yakında düğünüm olacak dış çekim yaptırmak istiyoruz ama fiyatlar biraz bize çok geldi bizde nişanlımla şimdilik fotoğrafları çektirsek sonra albümü kendimiz yaptırsak dedik ama tabi sonradan albüm yaptırmak ne kadara mal olur bilmiyorum. Aranızda sonradan albüm yaptıran veya yaptırmanın maliyeti ne bilen varmı
300-600 arası istanbulda albüm yapılıyor ortalama fiyat budur.

Back