- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
yani evet bi yönden öyle düşünüyorum bi yönden de bi kere oluyo olsun diyoruz kararsız kaldıkyani bize albümle beraber 1000TL gibi bir fiyat verdiler piyasa nasıl açıkçası çok bilmiyorum
ben karamandayım siz nerde yaptırdınız acabaBen her şey dahil olmak üzere çekim 4 albüm 4 çerçeveli fotoğraf 500 yaptırdım sen nerdesin canım belki yönlendirabilirim
açıkcası söz nikah fotolarım hep dijital ortamda ve hiç birine bende bakmadım evet siz söyleyince düşündüm deHerkes açıp bakan yok demiş de, misafir için değil ki bu, albüm sevenler için. Ben dijital yerine basılı tercih ederim. Bir kaç albümüm var, şimdi çocuklara da yapıxam bir tane. Yılda bir çeviririz biz albümleri eşimle, baya da bir geçmiş yıllarımız var, gayet güzel anılar bence.
Dijital de tercih edilebilir tabi, fotoğraf saklama alışkanlığı varsa, ama dijitallere asıl hiç bakılmıyormuş gibi geliyor bana.
Benim için albüm önemli, ben tasarrufu buradan yapmazdım sanırım.
sitenin ismi neydi acaba yazabilir misiniz bi sakıncası yoksa4 yıl önce 600 e anlaşmıştım,
2 cep albüm
30 normal baskı
2 büyük çerceveli foto
1 buyuk albüm
bir site vardi hala daha var da buraya yazabilir miyim bilemedim.. orası üzerinden başvurunca %25 indirim uygulanıyordu, telefonda konuşurken de biraz daha indirim yaptılar ve anlaştık çok da memnun kalmıştım ama şu an bu fiyata çekim yapacağını düşünmüyorum..
genel olarak 700-800 civari bir fiyat veriyorlardı hep o dönemde
İzmirde canım keşke burda olsaydın burda fiyatlar çok uygunben karamandayım siz nerde yaptırdınız acaba
Ama istersen balayı gibi gelip albümü burda yaptıran bilirsinİzmirde canım keşke burda olsaydın burda fiyatlar çok uygun
2009 da çekim hariç sadece albüme 1000₺ vermiştik. Bursadayani evet bi yönden öyle düşünüyorum bi yönden de bi kere oluyo olsun diyoruz kararsız kaldıkyani bize albümle beraber 1000TL gibi bir fiyat verdiler piyasa nasıl açıkçası çok bilmiyorum
Gayet makul hatta ucuz bi fiyat vermişler bencetabiki vitrine koymıycam ama dijital ortamda olmasıyla elde olması biraz farklı olduğu için benim düşüncem bu tabiki albüm yaptırmadan yalnız çekime 400 tl diyorlar albüm çerçeve vs herşey dahil 1000 tl oluyor
300-600 arası istanbulda albüm yapılıyor ortalama fiyat budur.merhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum yakında düğünüm olacak dış çekim yaptırmak istiyoruz ama fiyatlar biraz bize çok geldi bizde nişanlımla şimdilik fotoğrafları çektirsek sonra albümü kendimiz yaptırsak dedik ama tabi sonradan albüm yaptırmak ne kadara mal olur bilmiyorum. Aranızda sonradan albüm yaptıran veya yaptırmanın maliyeti ne bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?