Düello

Spor jillian mi olmali illa
Yok hayir. Ben spor arkadasi ariyordum. Oyle spontane gelisen bir sey. Iddiaya girdik gibi. Ama her gun yapıyoruz. Duzenli yapacaksan bildirebilirsin.

Yesa ben jillian dan sıkıldım ya. Kollarim aciyor. Bir de kolum zaten ince benim. Ama gene de devam ediciiim

Yok hayir. Ben spor arkadasi ariyordum. Oyle spontane gelisen bir sey. Iddiaya girdik gibi. Ama her gun yapıyoruz. Duzenli yapacaksan bildirebilirsin.

Yesa ben jillian dan sıkıldım ya. Kollarim aciyor. Bir de kolum zaten ince benim. Ama gene de devam ediciiim

Yaaaaaa ne sıkılması 30 gün bitsin öyle sıkıl :KK53: hem 19.unda yeni video:KK49:

Kollar diyorum. Sinav dambil diyorum. Zorluyor diyorum. . Pull, push diyorum..Kime diyorum

veeeeeeeeeeeeeeeeeee jillian abla ile bugün de kavuştuk, üstüne de 8 min arms yaptım :KK68:

chentiq chentiq canım jillian videosunu yaparken izlemek istediğin bir program aç, ben öyle yapıyorum bi bakmışım jillian bitmiş, bir gözüm orada bir gözüm izlemek istediğim programda :KK3:

veeeeeeeeeeeeeeeeeee jillian abla ile bugün de kavuştuk, üstüne de 8 min arms yaptım :KK68:

chentiq chentiq canım jillian videosunu yaparken izlemek istediğin bir program aç, ben öyle yapıyorum bi bakmışım jillian bitmiş, bir gözüm orada bir gözüm izlemek istediğim programda :KK3:
Benim tv ile aram yok tatlim ya. Gecen de sessiz izleyim dedim . Kendi nefesimi duydum tirstim. Gecenin bir yarisi yapiyorum ya herkes uyurken garip oluyor haliyle. Var ya sen olmasan totoyu hayatta kaldirmazdim bir dunya is var napcm ya

Evet ve chentiq gecenin 2 sinde yesanin taktigiyle ayni pc ekraninda bi yandan jill yapip bi yandan film izler. 20 dklik video ayarlamalar ve kaymalarla 40 dk ya çıkar ama taktik ise yaramisttir

Evet ve chentiq gecenin 2 sinde yesanin taktigiyle ayni pc ekraninda bi yandan jill yapip bi yandan film izler. 20 dklik video ayarlamalar ve kaymalarla 40 dk ya çıkar ama taktik ise yaramisttir

yaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaa ben demiştim deemmiiiiiiiiii, valla kuşum çok işe yarıyor bi bakmışsın bitmiş, bu arada alakasız ama 6. haftalık görev listeye yazmanıza gerek yok demişsin ya o yüzden tabloya eklemedim, sıkıntı olur mu, son bir görev daha var falan da demedim desemiydim ki

yaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaa ben demiştim deemmiiiiiiiiii, valla kuşum çok işe yarıyor bi bakmışsın bitmiş, bu arada alakasız ama 6. haftalık görev listeye yazmanıza gerek yok demişsin ya o yüzden tabloya eklemedim, sıkıntı olur mu, son bir görev daha var falan da demedim desemiydim ki
Canim onu ayni sekilde yaz. Ilk sayfaya bakmiyir bazilari. Listeye eklemezler. Ama senin yazdigini okurlar.

TARİHCHENTİQYESA1SPOR
9 EKİM11JILLIAN LEVEL 1
10 EKİM11JILLIAN LEVEL 1
11 EKİM11JILLIAN LEVEL 1
12 EKİM01JILLIAN LEVEL 1
13 EKİM11JILLIAN LEVEL 1
14 EKİM11JILLIAN LEVEL 1
15 EKİM11JILLIAN LEVEL 1
16 EKİM11JILLIAN LEVEL 1
17 EKİM01JILLIAN LEVEL 1
18 EKİM00JILLIAN LEVEL 1
19 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
20 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
21 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
22 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
23 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
24 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
25 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
26 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
27 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
28 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
29 EKİM00JILLIAN LEVEL 3
30 EKİM00JILLIAN LEVEL 3
31 EKİM00JILLIAN LEVEL 3
1 KASIM00JILLIAN LEVEL 3
2 KASIM00JILLIAN LEVEL 3
3 KASIM00JILLIAN LEVEL 3
4 KASIM00JILLIAN LEVEL 3
5 KASIM00JILLIAN LEVEL 3
6 KASIM00JILLIAN LEVEL 3
7 KASIM00JILLIAN LEVEL 3

Bir gun de ben once yapayim ya.. gene yapmadim. Yapar miyim da bilmem. Evi supurdum. Iki yer kaldi silinecek. Bir yerin de tozu alinacak.

Bir evin odalarindan kimilerinin hem tozu alinmis hem silinmis, bunlarin yarisinin sadece tozu alinmis ve bunlarin yarisinin da hem tozu alınmış hem silinmis hem de supurulmustur. Soyle bakalim bu ev kac odalidir. Ve ev sahibesinin gozleri ne renktir :KK53::KK53:

Bir gun de ben once yapayim ya.. gene yapmadim. Yapar miyim da bilmem. Evi supurdum. Iki yer kaldi silinecek. Bir yerin de tozu alinacak.

Bir evin odalarindan kimilerinin hem tozu alinmis hem silinmis, bunlarin yarisinin sadece tozu alinmis ve bunlarin yarisinin da hem tozu alınmış hem silinmis hem de supurulmustur. Soyle bakalim bu ev kac odalidir. Ve ev sahibesinin gozleri ne renktir :KK53::KK53:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

yok öyle yapar mıyım bilmem falan :KK11: ya 2 güncük daha yapacağız ve gelsin yeni videoooooooooooo :KK75: bak ararsın sonra level 1 videosunu özledim yaa dersin ama geçer gider elindeyken kıymetini bileceksin :KK53::KK53:

Bebeğimin 1 yaş doğumgünü kutlaması için hazırlıklar derken ben de 2 gün rest yaptım. Bütün yorgunluğuma rağmen gidip spor yapacağım şimdi. Kendime yeni spor kıyafetleri aldım motivasyon için.

Bu arada 6 aydan sonra ilk kez ölçülerimi aldım. Sadece kalça kısmında incelme var. Bel karın neredeyse aynı. Ölçüleri çok takmam aslında benim için önemli olan sporun hayatımdak etkilerini hissedebilmek.
Spor jillian mi olmali illa

Sen ne yapmak istersin? Ya da yapıyorsun?

Veeeeee son level 1 videosu üstüne 8 min Abs yapıldı iii ii

Yarın Büyük gün level 2 ye geçiyoruz ben salı ve Çarşamba evde olmayacağım. O yüzden o 2 gün dinlenme olacak benim için.

chentiq chentiq cim tam 10 gün olmuş vay beee daha dün gibi :KK53:

Bildirim yapmaya gelmissin herallde. Topikte karsilastik ilk defs.

Utanarak soyyluyorum ben dun kislik hazirlik yapacagim diye saat 5 te yattim. Ve er:KK42:tesi gune giedik arttik diye de yapmadim. Istersen at istersen sat. Yapamadim.

:KK43:

Sen koca jafta boyunca dinlenmeden yaptin. Bense 2 rest yaptim daha on günde..

Gercekten utanıyorum. Dun yapip yatacaktim dedim git chentiq sacmalama. Yarin misafirin gelcek

Olsun canım yahuuu yine de bırakma sakın bugün mutlaka yap :KK37: sadece spor değil ki bir sürü şey yapıyorsun kışlık hazırlığı yapmak kolay iş mi :KK19: eee iki tane de yavrun var olur o kadar :KK50: ama sen yeter ki bırakma :KK68:

Olsun canım yahuuu yine de bırakma sakın bugün mutlaka yap :KK37: sadece spor değil ki bir sürü şey yapıyorsun kışlık hazırlığı yapmak kolay iş mi :KK19: eee iki tane de yavrun var olur o kadar :KK50: ama sen yeter ki bırakma :KK68:
Bugun tartildim. 63.2 goruncw yasasin dedim vermisim. Sonra gittim not etmeye bir de baktim ki zaten 63.2 ymisim :KK70:

X