Düello

Yaptim. 5 dk da ilave egzersiz. Su an halımın ustunden baglaniyorum. Kalkamadim daha

hahhahaha ben de yaptım :KK70: 1-1 diyorsun yani :KK50:

Üstüne 8 min abs yaptım, yeni yeni kendime geliyorum :KK51:

Haber türk canan abla çıkmış onu dinliyorum :KK47:

hahhahaha ben de yaptım :KK70: 1-1 diyorsun yani :KK50:

Üstüne 8 min abs yaptım, yeni yeni kendime geliyorum :KK51:

Haber türk canan abla çıkmış onu dinliyorum :KK47:
Ben alisamadim ona.. ya jill ile gorusmeyeli ben bayagi hamlamisim. Ben yeter bacim dedikce kadin almost there dedi durdu.

Bu kollarimi cok agritiyordu yaparken hatirladim. ondan 30 u tamamlamisligim yoktur benim..

Ben jillian i yeni keşfettim leslie o kadar kolaymis ki buna bakınca.

Yaparız ya ne olacak 30 gün hemen biter :KK50:

Veeeeeeeeeeee bugünde yaptım hatta çok verimliydi bugün eşim de yoktu, kendimi spora ve temizliğe verdim

O zamannnnnnn

yesa 2 chentiq 1 mi diyoruzzzzzzzzzzzzz

:KK70::KK70:

Veeeeeeeeeeee bugünde yaptım hatta çok verimliydi bugün eşim de yoktu, kendimi spora ve temizliğe verdim

O zamannnnnnn

yesa 2 chentiq 1 mi diyoruzzzzzzzzzzzzz

:KK70::KK70:
Benim de verimliydi. Sabahin korunde kalktim hazirlik yaptim. Misafir agirladim. Gittiklerinde yemege basladim. Yedik. Vol 2. Gorevlerini yaptim. Daha spora vakit ayirmadim. Ama sana yedirmem jillian i... :KK11:

Benim de verimliydi. Sabahin korunde kalktim hazirlik yaptim. Misafir agirladim. Gittiklerinde yemege basladim. Yedik. Vol 2. Gorevlerini yaptim. Daha spora vakit ayirmadim. Ama sana yedirmem jillian i... :KK11:

Bence uykun gelmiştir senin :KK70: kim yapacak bu saatte sporu aman boşver :KK70: ileri de belki yakalarsın zor ama :KK70:

Bence uykun gelmiştir senin :KK70: kim yapacak bu saatte sporu aman boşver :KK70: ileri de belki yakalarsın zor ama :KK70:
Arkasindan yaptigin video hangisiydu? Kesin Stretch falan yapmissindir sen. Yada ayakta dikilme odevi falan... yok yok buldum. Dusen ceneyi yerden alma hareketi yapmissindir.

Gecenin bu saatinde... oyy oyy. Dizlerim benimle degil oyy oyy..

Yesa:2
Baygin chentiq:2
:63:

jilliana yapıldı ama çok zorlandım bugün yaparken, şimdi de 8 min abs yapacağım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

jilliana yapıldı ama çok zorlandım bugün yaparken, şimdi de 8 min abs yapacağım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

biz de yaptık. benim zorlandığım kısımlar şınav ve zıpladıktan sonra yaptığımız kol bacak açıp kapatma hareketi. ardından 10 dk hareket yapayım dedim sadece5 dk yapabildim .. demem o ki, 3-3:KK60:

biz de yaptık. benim zorlandığım kısımlar şınav ve zıpladıktan sonra yaptığımız kol bacak açıp kapatma hareketi. ardından 10 dk hareket yapayım dedim sadece5 dk yapabildim .. demem o ki, 3-3:KK60:

Aynen canım yaaaa ben sınav da dizimi koyuyorum mecbur sağ taraftaki hatun gibi yapıyorum. Zıplama da bugün daha da zorlandım sanırım yemeği kayinvalidemde yememin etkisi oldu.

8 min Abs yaptım ama zaten en büyük sıkıntım Göbeğim.

3 3 ha hadi bakalım düelloya devam :KK19:

Pissstt chentiq yaptın mi jillian ben daha yapamadım ama kalacağım en kisa zamanda..

Beni de alın aranıza tam aradığınız kriterlerdeyim üç gün ile geriden takip edeceğim inşallah. Önümüzdeki pazartesi doğum yapalı 1 yıl olacak. Kilo fazlam pek yok. Ama spor konusunda dürtükleyecek adam arıyorum. Bel bölgesi incelse fena olmaz. Boy 160 kg ise 53-55 aralığında gidip geliyor. Bu arada sağlıklı beslenmeyi de ihmal etmemek gerekiyor. Siz şimdi Jillian yazınca pilatesten ona doğru döndüm. Yoksa bugün de dün yaptığım üzere 45 dk pilates çalışacaktım. İg de bir abla var acayip motive eder sizi. abla gün gün jilian sonuçlarını fotolamış. kullanıcı adı shreditnow 38. günde. Durmuyor hatun devam ediyor.

ooooooo 7sweet 7sweet hoşgeldin canım aramıza, hadi git kalk jillian yap gel öyle yaz tekrardan :KK70:

Ben de daha yapmadım ama kalkacağım en kısa zamanda :KK34:

Ben bitirdim. Terletiyor bu Jillian Abla ya. Valla dedim kış geldi havalar serinledi ama yok. Yine kan ter içinde kaldım.

Ayrıca dünden beri spor öncesi Tibet'in Gençlik Pınarı hareketlerini yapıyorum. İki haftadır haftada 3-4 gün den az olmamak kaydıyla pilates yapmaya çalışıyorum.

X