Düello

Kaç gündür birsey yaptilarmi diye hergun baktim buraya...
Eee nasil gidecek bilgildaslar..
Hic hareket yok. Insan yuruyusde yapmaz mii??

Canım dışarda yürüyüş için pek müsait değil burası ve öyle her istediğimde çıkamıyorum maalesef.ama baktım spora meylim yok bende kendimi ev işlerine verdim:))hiç oturmuyorum inan bide arada müzik açıp oynuyoruz yani boş durmuyoruuum ama spordan sayılmaz diye yazmadım:/

sen bıngıldan terfi etmişsin. ben de sen bakmıyorsun diye yayıldıydım. ne bileyim arka pencereden gözlediğini. dur bakayım bir bahane bulayım.

Canım dışarda yürüyüş için pek müsait değil burası ve öyle her istediğimde çıkamıyorum maalesef.ama baktım spora meylim yok bende kendimi ev işlerine verdim:))hiç oturmuyorum inan bide arada müzik açıp oynuyoruz yani boş durmuyoruuum ama spordan sayılmaz diye yazmadım:/
Yooo dans da sspordan sayiliyor. O zaman bugun senden zumba rekoru bekliyoruz

Hele bi yapmaa varyaa:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

sen bıngıldan terfi etmişsin. ben de sen bakmıyorsun diye yayıldıydım. ne bileyim arka pencereden gözlediğini. dur bakayım bir bahane bulayım.
Son 700gr kaldi..

Gozum ustunuzde :KK62:
Bahane yok:KK20:
Bahane arayacagin vakitte 100 jumping jack yapilir.. Hic bisey yapamadin yerinde ziplarsin.. Kendi kendine nasil gidecek kilolar. :duduk::duduk: Haydi basla herhangibirsryden 50tane yap. Duvar sinavi da guzel bak. Kolları sıkılastirir:spor:

Yooo dans da sspordan sayiliyor. O zaman bugun senden zumba rekoru bekliyoruz

Hele bi yapmaa varyaa:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Sana feda olsun bi zumbanın lafımı olurda bende hayır yok.su çiçeği çıkarıyorum galibaaaaaa:KK57:

Sağol canım
Bulaşmaz inşallah.en küçük hariç evin diğer fertleri çıkardı inşallah ona da geçmez:KK43:

K klbk33 komutanım callanetics 10 saatte 10 yaş gençleş yaptım (1 saat)
Adı bile tuhaf. Iyi misin? Iyilestinmi? O kadar isi nasil yaptin??

Senden korkulur. Bir de sirkeli sulu temizlik maratonu baslatmissin.. Sen benim komsu olsan habire ev temizlerdim ben.

Adı bile tuhaf. Iyi misin? Iyilestinmi? O kadar isi nasil yaptin??

Senden korkulur. Bir de sirkeli sulu temizlik maratonu baslatmissin.. Sen benim komsu olsan habire ev temizlerdim ben.

O dünküydü bugünde 1 saat callanetics yapıldı.
Temizlik maratonu tam olmadı canım ya.dün biraz iyiydim ama bugün ateş basması terleme bulantı filan oldu:/
Farzet ki komşunum.sanal komşu:))

O dünküydü bugünde 1 saat callanetics yapıldı.
Temizlik maratonu tam olmadı canım ya.dün biraz iyiydim ama bugün ateş basması terleme bulantı filan oldu:/
Farzet ki komşunum.sanal komşu:))
Gecmis olsun. Dikkat et kendine lutfen. Dinlen. Yemek ye. Birkac gune toparlarsin insallah. Isler olur gider canimiz saglikli olsun yeter ki.

K klbk33 bana akıl ver:)
Şimdiii benim hem evi süpürüp silmem hem de spor yapmam lazım.önce evi süpürürsüm spor kalır bi daha yapamam.önce spor yaparsam ev işi yarım kalır.sence ne yapıyım ben:işsiz:

K klbk33 bana akıl ver:)
Şimdiii benim hem evi süpürüp silmem hem de spor yapmam lazım.önce evi süpürürsüm spor kalır bi daha yapamam.önce spor yaparsam ev işi yarım kalır.sence ne yapıyım ben:işsiz:
Biraz birinden yap biraz birinden. Birde bulasiklarla ugrasirken arada squat falan yap benim gibi :KK70:
Bak benim temizlik topiginde yazdiklarima evide temizledim yuruyuse de gittim. Cok calistim diye ayaklari uzatip yatmadim yani. Birde misafirim gelecek yaa. Telaslardayim.. Kolay bir diyet tatli tarifin var mi yapayim

Biraz birinden yap biraz birinden. Birde bulasiklarla ugrasirken arada squat falan yap benim gibi :KK70:
Bak benim temizlik topiginde yazdiklarima evide temizledim yuruyuse de gittim. Cok calistim diye ayaklari uzatip yatmadim yani. Birde misafirim gelecek yaa. Telaslardayim.. Kolay bir diyet tatli tarifin var mi yapayim

Maşallah maşallah:)
Senin gibi zayıf olsam yaparım squat.bi ara yaptımda büyük olan totoyu dahada büyüttü:KK53:bana plates yeter şimdilik:)
Bu arada callanetics de plates gibi bişey .sadece kasları daha derinden çalıştırıyor

Diyet tatlı tarifim yok be gülüm...

Günün sporu yapıldı

Callanetics 4/21

21 gün yapıcam bakalım.değişim var gibi:)

Günün sporu yapıldı

Callanetics 4/21

21 gün yapıcam bakalım.değişim var gibi:)
Bu degisimi anlatir misin? Sıkılasmami var? Kas mi yaptin? Karnimi toplamak icin birseyler yapmam lazim. Daha baslayamadim.
Sen nasilsin bu arada?

Bu degisimi anlatir misin? Sıkılasmami var? Kas mi yaptin? Karnimi toplamak icin birseyler yapmam lazim. Daha baslayamadim.
Sen nasilsin bu arada?

Ahh benim vefalı arkadaşım daha iyiyim canım çok sağol:KK200:
Değişim sıkılaşma yönünde gibi:)zaten bi spor hocası kas olmadan sıkılaşma olmaz demişti.tuhaf değişik kas gruplarım ağrıyor.bu egzersizdeki karın egzersizleri göğüs kaslarınıda çalıştırıyormuş.bu yüzden galiba göğüs kaslarım ağrıyor.ya da kol egzersizinden dolayı çözemedim:))istikrarlı bi şekilde yapıldığında mutlaka sonuç alınır.karın egzersizlerini yapabilirsin.

Maşallah maşallah:)
Senin gibi zayıf olsam yaparım squat.bi ara yaptımda büyük olan totoyu dahada büyüttü:KK53:bana plates yeter şimdilik:)
Bu arada callanetics de plates gibi bişey .sadece kasları daha derinden çalıştırıyor

Diyet tatlı tarifim yok be gülüm...
Esime pastaneden aldirdim. Hepsini yediler. Iyi ki yediler. :KK70: niye zararli seyler hep guzel olur :KK70:

K klbk33 sana karın için aşağıdaki videoyu önerebilirim zaten idmanlısın yaparsın bence

X