Dudak Makyajı duduşlarım aldı başını gidiyoo (nıvea & blıstex)

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

andromed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
21
1
artık o kadar fenalarki aynanın karşısına geçip soyuyorum resmen yaa,blistex e nıvea ya felan çok iyi denilmiş ama bilemedimki.. İkisinide kullanan var mı kızlaar :)

al benden de o kadar. ben ikisini de kullandım. nivea berbat. blistex ise çok güzel yumuşatıyor ama daha kolay soyuluyor :d mesele ellememek yani.

al benden de o kadar. ben ikisini de kullandım. nivea berbat. blistex ise çok güzel yumuşatıyor ama daha kolay soyuluyor :d mesele ellememek yani.

ayy napıcaz yaa.. bende en son nıvea kullandım ama blıstex i kullanmadım daha önce hiç .s blıstex alıcam galiba :))

Bir de Mavala'yı deneyin,fiyatı biraz yüksek ama benim sonuç aldığım tek ürün buydu.Artık yumuşacık oldu dudaklarımm :)

her markayı kullandım pahalısından ucuzuna
en iyisi bephantene merhem (eczaneden alabilirsiniz)
ve az su içiyorsanız dudaklarınız kurur çatlar.
bol bol su için bu dediğim merhemi kullanın ve arada birde peeling yapın :KK34::KK34:

böyle şeyler kullanmanıza hiç gerek yok 1 çay kaşığı zeytinyağ ve 1 çay kaşığı şekeri karıştırın parmağınızla sonra dudaklarınıza iyice yedirerek sürün çok iyi geliyor

artık o kadar fenalarki aynanın karşısına geçip soyuyorum resmen yaa,blistex e nıvea ya felan çok iyi denilmiş ama bilemedimki.. İkisinide kullanan var mı kızlaar :)

ben rosense dudak vazelini kullanıyorum hem doğal hem mis gibi kokuyor ayrıca dudakları müthiş koruyor :) sadece 4 tl değer bence :KK12:

Dişlerinizi fırçaladıktan sonra dairesel hareketkerle dudaklarınızı da tercihen sıcak suyla islatıp firçalayın. Gece yatarken bile dudakları nemlendirin. Kuru ciltler için bir nemlendirici, bephantene merhem gece için uygun bir alternatif olabilir. Bir iki haftaya düzeleceğine inanıyorum. Gündüz de blistex ile heran nemlendirin ve boooooool su iiçin.

X