- 20 Ekim 2015
- 65
- 68
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yukarda resmi ekledim bu model.
bendede buhar ayarı, et ayarı bi de vitamin yazıyor o neyse artık. çözemedim ben
bu modeli kullanan varsa el atsın bana
Benimki de öyle (
Aynen canım o kadar para verip memnun kalmamak insanı sinir ediyor Bende şimdi kurufasulye koydum dünden ıslatmıştım, 30 dk ya ayarladım bakalım nasıl olacakArkadaşlar ben de Tefal Clipso kullanıyorum. Normalde düdüklünün mantığı nedir, buharı içinde tutarak pişirmesi değil mi? Ama Clipso'larda bu yok. Hatta ben sanırım üretim hatası dedim, belki lastiği gevşektir dedim; servise götürmeden önce lastiği değiştirdim hala her yer buhar, hatta et haşlıyorsam parça parça sulu et. En iyisi Clipso'nun kendi pişirme videolarına bakayım dedim.
Maalesef videolarda da gördüm ki buharı komple dışarı veriyor. Sizde hata yok, sizde bir beceriksizlik yok, Clipso böyleymiş. En yakın zamanda şutlayıp Fissler almayı düşünüyorum, markada hala kararsızım ama ona daha yakınım.
Yalnız benimkinde pişirme süresinde sıkıntı yok, bir keresinde 20 dakika pişirdim fasulyeyi ve neredeyse ezme kıvamına gelmişti.
Annem küçük bir zücaciyeden adını sanının duymadığımız bir marka aldı (yerli firma, emin değilim sanırım Emsan'ın alt markalarındanmış), üstelik de 50 tl gibi komik bir rakama. Bir memnun bir memnun, valla sinirim bozuluyor, Ben dünya para baymışım, düdüklü değil de buharlı batırıcı almışım
Ilk fırsatta yenilemek lazım düdüklüyü.ven araştırmadım hiç.ama burdaki kızlardan fissler i duydum.beğendim. birbirimize fikir verelim de yenileyelim şu tencereleri.Arkadaşlar ben de Tefal Clipso kullanıyorum. Normalde düdüklünün mantığı nedir, buharı içinde tutarak pişirmesi değil mi? Ama Clipso'larda bu yok. Hatta ben sanırım üretim hatası dedim, belki lastiği gevşektir dedim; servise götürmeden önce lastiği değiştirdim hala her yer buhar, hatta et haşlıyorsam parça parça sulu et. En iyisi Clipso'nun kendi pişirme videolarına bakayım dedim.
Maalesef videolarda da gördüm ki buharı komple dışarı veriyor. Sizde hata yok, sizde bir beceriksizlik yok, Clipso böyleymiş. En yakın zamanda şutlayıp Fissler almayı düşünüyorum, markada hala kararsızım ama ona daha yakınım.
Yalnız benimkinde pişirme süresinde sıkıntı yok, bir keresinde 20 dakika pişirdim fasulyeyi ve neredeyse ezme kıvamına gelmişti.
Annem küçük bir zücaciyeden adını sanının duymadığımız bir marka aldı (yerli firma, emin değilim sanırım Emsan'ın alt markalarındanmış), üstelik de 50 tl gibi komik bir rakama. Bir memnun bir memnun, valla sinirim bozuluyor, Ben dünya para baymışım, düdüklü değil de buharlı batırıcı almışım
Bende fissler almadığıma pişmanım biraz zaman geçsin bir tane de fissler almayı düşünüyorumIlk fırsatta yenilemek lazım düdüklüyü.ven araştırmadım hiç.ama burdaki kızlardan fissler i duydum.beğendim. birbirimize fikir verelim de yenileyelim şu tencereleri.
Önce birini sonra diğerini pişir canımKurufasulye çok iyi pişmişti lokum gibiydi ama etler sertti, 30 dk etler için yeterli değil sanırım, fazla pişirsem bu defa da fasulyele dağılır napıcam bilmiyorum
Canım bende aynı zamanda döküm tencere var. Hecha'nın kampanyası vardı almıştım 2 tane. Etli bakliyat yapacağımda şöyle yapıyorum: Bakliyatla eti düdüklüde haşlıyorum. 20 dakikada mı haşlanıyor bakliyat, tamam 20 dakika sonra kapatıyorum altını. Sonra etleri yağı kızmış döküm tencereye alıyorum (biraz kızarınca salça ve suyu ekliyorum) hem etler böylece o haşlanmış görüntüden kurtulup hafif kızarıyor hem de fazladan bir 10-15 dakika daha pişmiş oluyor. En sonda artık kapatmaya yakın, bakliyatı da ekleyip, şöyle bir karıştırıp kapatıyorum. Böyle çok lezzetli oluyor, eşim bayılıyor. Etler yumuşacık ama kızartılmış gibi, bakliyatlar pişmiş. Tavsiye ederim. İlla döküm tencere olmasına gerek yoktur sanırım.Kurufasulye çok iyi pişmişti lokum gibiydi ama etler sertti, 30 dk etler için yeterli değil sanırım, fazla pişirsem bu defa da fasulyele dağılır napıcam bilmiyorum
sanırım siz fotoğrafı ekleyen arkadaşla beni karıştırdınız :) o fotoğraf bana ait değil benimki de 4 programlı. siz memnun musunuz düdüklünüzden? Ben hayatımda ilk defa düdüklü kullanıyorum nohutu geç pişirdi, gerçi mercimek çorbasını 5 dk da pişirdi ama yeşil mercimeğide 30 dk da pişiriyor baklagiller mi iyi değil anlamadım
valla çok sevinirim, çok teşekkür ederim düdüklü konusunda çok acemiyim tarif kitabındaki tarifleri hiç denemedim, siz denediniz mi, güzel oluyor mu?Afedersiniz, evet karıştırmışım
Acaba yemek tarifi kitabına göre yapmayı hiç denediniz mi? Ben çok memnunum. Sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz...
valla çok sevinirim, çok teşekkür ederim düdüklü konusunda çok acemiyim tarif kitabındaki tarifleri hiç denemedim, siz denediniz mi, güzel oluyor mu?
Dün tarif kitabından bir tarif denedim harika oldu, eşim çok beğendi yanında yaprak sarması pişirmeyi dusunuyorum, siz hiç pisirdiniz mi? Kaç dk pisirmem gerek acabaAfedersiniz, evet karıştırmışım
Acaba yemek tarifi kitabına göre yapmayı hiç denediniz mi? Ben çok memnunum. Sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz...
Off kötü olmuşşof bana düdüklü tencere demeyin
bir tencere dolusu pastırmalı kuru fasülye yaktım dün!
Dün tarif kitabından bir tarif denedim harika oldu, eşim çok beğendi yanında yaprak sarması pişirmeyi dusunuyorum, siz hiç pisirdiniz mi? Kaç dk pisirmem gerek acaba