Tşk ederimEllerinize sağlık. Bol şanslarınız olsun
Tşk ederimellerine sağlık başarılar
Ama burada sigarayı bıraktıran eşi de tebrik ettirmek lazım değilmiBaşarılar dilerim ..... sigara bırakmış eşe tebrik ... size de booool şanslar
Ama burada sigarayı bıraktıran eşi de tebrik ettirmek lazım değilmiAusencia tşk ederiz ikimiz adınada
Tşk ederim şimdiden afiyet olsun sizedeEline sağlık canım bende yapacağım
Tşk ederimEllerine sağlık canım başarılar
Ellerine sağlık ,gayet leziz duruyor,başarılar dilerim.Kızlar günaydın
Yemeğime gecmeden önce belirtmek istedim çalışıyorum ve Yemekleri kolaylaştırarak yapmaya çalışıyorum aslında bu yemek tencerede kısık ateşte pişmeli ama o kadar zamanım olmayınca imdadıma düdüklüm koşuyorbirde sunumum çok iyi olmadı işten koca kişisi erken gelince işten hele de birde açsa Ki birde daha yeni sigarayı bırakmışsa Sunumum istediğim gibi olmadı kusura bakmayın nolur.Şimdi gecelim yemeğimize
MALZEMELER
Damak tadınıza göre kuzunun istediğiniz bölümünü kullanabilirsiniz
Zeytinyağı
Yarım limon (kuzunun kokusunu alması için)
Kekik
Pul biber
Karabiber
Tuz
Eki Görüntüle 2047630
YAPILIŞI
Etlerimizi güzelce yıkıyoruz ve arkalı önlü heryerini tuzlayıp zeytinyağı koyduğumuz düdüklümüze koyuyoruz ve arkalı önlü mühürlüyoruz
Eki Görüntüle 2047640 Eki Görüntüle 2047643 Eki Görüntüle 2047645
Bu esnada malum kuzu eti pişerken ağır bir koku yayar bunu engellemek için etleri mühürlerden içine yarım limon sıkıyorum bu kokuyu engelliyor
Eki Görüntüle 2047648 Eki Görüntüle 2047647
Daha sonrasında kekik,tuz ve baharatları ilave ediyoruz etin yüzüne çıkmayacak kadar sıcak su ve çok az da zeytinyağı koyup düdüklümüzü kapatıyoruz ve pişirmeye devam ediyoruz.
Eki Görüntüle 2047654 Eki Görüntüle 2047650
Düdüklümüzün düdüğü öttükten sonra 25-30 dk daha kısık ateşte pişiriyoruz.Ocaktan alıp soğuttuğumuz düdüklüyü açıp etleri süzerek alıp fırın tepsisine koyuyor ve 10 dk kadarda fırında pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 2047658 Eki Görüntüle 2047660 Eki Görüntüle 2047661
Zaten lokum gibi olan etkerimizi dilimleyip servis yapabiliriz.Afiyet olsun.Katılımcı arkadaşlara bol şans diliyorum..
Eki Görüntüle 2047668 Eki Görüntüle 2047669
Umarım olmustur @Nevreste
Tşk ederimEllerine sağlık ,gayet leziz duruyor,başarılar dilerim.