- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Bende korkuyorum sizin önerilerinize tek tek bakicam aklımda fissler yoktu yeni duydum bu markayı
Tefalin küçük 4 kişilik düdüklüsünü aldım 130 tl ye tek kelimeyle süper kuru fasulyeyi tam 5 dakikada hamur gibi yapıyorO zaman önceliği fisslere veriyorum
Fiyat çok mühim deil emniyetli olsun güzel pisirsin kullanışlı olsun yeterEmsal reklamları dikkatimi çekti hoşuma gitti ama 300 tl miş. Bana çok geldi gerçi fiyatlardan haberim yok belki de düdüklü için normaldir hiç bilmiyorum. Yeni çıktı belki sonra düşer fiyatı
Tefal dakika ayarı fln var mı?Tefal acticook kullaniyorum hic sorun yasamadim
Fissler mi emsal mı sizce??Ben de annem getirene kdr hic duymamistim kapagi cok kolay acilip kapaniyor ve kendin bi tusa basarak buharini bosaltip hemen kapagi acabiliyorsun o buhar tamamen bosalmadan kapagi acilmiyor zaten
Bakliyat yemegini 10 dk da pisirdim tavuk yemegini de 20dk da pisirdim cok cabuk oluyor yemekler
Ee bunu da emsan gibi bsiy unuttum diye acabiliyosun sanirim tusa basarak buharini bosaltabiliyosun ya unuttugunu ekleyip geri kapagini kapatabilirsin snrm su an kendim boyle dusunuyorum
Fissler mi emsal mı sizce??
Çok saolun bunu dikkate alicamEmsan duduklu kullanmadim ve kullanan tanidigim da yok o yuzden bir karsilastirma yapmam saglikli olur mu ki
Ya ben emsan tencere ve cezvelerimden memnun degilim ama
Tabiki de dijital saat avr tencereni kapatip kitapciktaki ayarlara gore yemegin dakikasini ayarliyosun sonra dijital saati tencereye yerlestiriyosun saat birinci kez uyardiginda altini kısıyosun ikinci kez uyari verdiginde altini kapatip buhar cıkısıni veriyosun ben ki düdüklü kullankyosam sanirim herkes kullanabilir ben cok memnunumTefal dakika ayarı fln var mı?
Tefal di dimi tam olarak model neydi dikkatimden kaçmış bi bakim bunadaTabiki de dijital saat avr tencereni kapatip kitapciktaki ayarlara gore yemegin dakikasini ayarliyosun sonra dijital saati tencereye yerlestiriyosun saat birinci kez uyardiginda altini kısıyosun ikinci kez uyari verdiginde altini kapatip buhar cıkısıni veriyosun ben ki düdüklü kullankyosam sanirim herkes kullanabilir ben cok memnunum
Herkez Fissler diyo ztn en kisa zamanda bakicamFissler blue point 6 LT 'lik kullanıyorum çok memnunum o kadar kısa sürede harika pişiriyor ki öneririm
En iyisi benceHerkez Fissler diyo ztn en kisa zamanda bakicam
Fiyatlar sandigimndan uçuk sanırsamEn iyisi bence
Ben indirimdeyken çok güzel bir fiyata almıştım 2013 senesinde tabi ama şuanda da güzel indirim dönemlerinde bakabilirsiniz en yakın sanırım sevgililer günü varFiyatlar sandigimndan uçuk sanırsam
Fiyat çok mühim deil dedim ama nerdeyse bin lira fln rakamlar var nette sasirdim açıkçasıAyy ben de alacaktım, iyi oldu bu fikirler. Ama çok pahalı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?