• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düdüklü tencere

Ben makarna bile yapıyorum :KK70:
Taştı mı, köpürdü mü diye 15 dk strese giremem :21:
Neee makarna mi?
Ya benim kayinvalide de buldugunu atiyo dudukluye ama bilmiyorum lezzetli gelmiyo bana.
Etçilim ete gereken hassasiyet gosterilsin isterim. Onurunu kiriyo etin zoruma gidiyo valla :eek:

Klavuzlarda yaziyo neyi kac dakika kaynatmak gerektigi :)
Valla bosver kullanmiyosaniz bulasmayin. Tamam zaman ve enerjiden tasarruf ama lezzet konusunda klasik fokur fokur kaynayan celikler daha hos :KK45:
Bazi arkadaslarim suyunu cikarmis resmen. Tavugu bile dudukluye atiyolar. Onun cani ne ayol? Nefesimle piser:KK53:
Hormonlusu pişiyor hakkaten 10 dk da ama siz organiğini deneyin, saatlerce kaynayacak ev buram buram tavuk kokacak :D

Neee makarna mi?
Ya benim kayinvalide de buldugunu atiyo dudukluye ama bilmiyorum lezzetli gelmiyo bana.
Etçilim ete gereken hassasiyet gosterilsin isterim. Onurunu kiriyo etin zoruma gidiyo valla :eek:

Et gibi zor pişen bir şeyi düdüklüde pişirmeyeceksek neyi pişireceğiz ben de onu düşündüm bir an :)
Tamam tas kebabıdır, sulu köftedir anlarım da kuşbaşı etli yemekler için en kullanışlı şey bence düdüklü tencere.
(Otçulum:)

Arkadaşlar Merhaba yazacağım başka bir alan var mi bilmedigimden birazda dert ettigimden buraya yazıyorum artık sorunsuz iyi pişiren kısa sürede iyi pişiren bir düdüklü tencere istiyorum.bu konuda onerilerinizle ihtiyacim var hangi marka hangi model

Korkmaz alma sakin hiç pisirmiyor...

fissler kullanıyorum yaklaşık 5 yıldır
benim yemek hazırlama sürem 1 saattir yoksa daral gelir bana :KK34::KK34: mercimek çorbası 5 dakika kuru fasülye 10 dakika eski tip düdüklüde kullandım ama fissler mutfakta olmazsa olmazım

Back