Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama hangisi fisslerin hangi serisi acabaDüdüklü tencerede 1 numara Fissler'dir.
Hangisini kullanıyorsunuz birde hızlı pisiriyormu acabaKaraca kullanıyorum çoook memnunum
Ben Vitavit Edition 4,5 lt olanı aldım ama Fissler hepsi iyidir.Ama hangisi fisslerin hangi serisi acaba
Bir ben mi kullanamıyorum bu düdüklüyü yayemeğin piştiğini nerden anlıyorsunuz? Tahmini mi?
Klavuzlarda yaziyo neyi kac dakika kaynatmak gerektigi :)Bir ben mi kullanamıyorum bu düdüklüyü yayemeğin piştiğini nerden anlıyorsunuz? Tahmini mi?
Ben makarna bile yapıyorumKlavuzlarda yaziyo neyi kac dakika kaynatmak gerektigi :)
Valla bosver kullanmiyosaniz bulasmayin. Tamam zaman ve enerjiden tasarruf ama lezzet konusunda klasik fokur fokur kaynayan celikler daha hos
Bazi arkadaslarim suyunu cikarmis resmen. Tavugu bile dudukluye atiyolar. Onun cani ne ayol? Nefesimle piser![]()
Ben makarna bile yapıyorum
Taştı mı, köpürdü mü diye 15 dk strese giremem![]()
Et pişirirken kolaylık olur ama ya :) benim Amcam pilav yapıyor düdüklüde,aştı kendiniKlavuzlarda yaziyo neyi kac dakika kaynatmak gerektigi :)
Valla bosver kullanmiyosaniz bulasmayin. Tamam zaman ve enerjiden tasarruf ama lezzet konusunda klasik fokur fokur kaynayan celikler daha hos
Bazi arkadaslarim suyunu cikarmis resmen. Tavugu bile dudukluye atiyolar. Onun cani ne ayol? Nefesimle piser![]()