• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düdüklü tencere

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
Arkadaşlar Merhaba yazacağım başka bir alan var mi bilmedigimden birazda dert ettigimden buraya yazıyorum artık sorunsuz iyi pişiren kısa sürede iyi pişiren bir düdüklü tencere istiyorum.bu konuda onerilerinizle ihtiyacim var hangi marka hangi model

Markasını bilmem ama ben 12 senedir normal çelik düdüklü tencere kullanıyorum gayette öemnunun öyle faiş fiyatlar vermene gerek yok bence ??

Ama hangisi fisslerin hangi serisi acaba
Ben Vitavit Edition 4,5 lt olanı aldım ama Fissler hepsi iyidir.

Sapı diğerlerine göre daha kısa, mutfakta az yer kaplar diye düşündüm.

6 lt olanı sadece 20 TL fazla idi ama onu almadım, günlük kullanacağım için 4,5 lt olanı seçtim.

Önceki Tefal Sesame idi, ama Fissler çok daha iyi.

Tefalin düdüklü tencereleri güzel ama pahalı.
Ben karaca kullanıyorum memmunum.

Bir ben mi kullanamıyorum bu düdüklüyü ya o_O yemeğin piştiğini nerden anlıyorsunuz? Tahmini mi?

Ben annemin evinde de Tefal gördüm, kendim de Tefal aldım. Fissler'i burada gördüm ama alır mıydım bilmem. Tefal'den memnunum. Kimine göre çok buhar veriyor dışarıya ama ben buhar görmesem tedirgin olurdum herhalde. Patlayacak sanırdım :)

Bir ben mi kullanamıyorum bu düdüklüyü ya o_O yemeğin piştiğini nerden anlıyorsunuz? Tahmini mi?

Evet patates 5 dk mesela.
Fasülye 7 dk.

İnternetten araştırırsan pişme süreleri/düdüklü tencere diye

Kapağı açamadığımız için biz de anlamıyoruz. Süre dolunca altını kapatıyoruz.

Klavuzlarda yaziyo neyi kac dakika kaynatmak gerektigi :)
Valla bosver kullanmiyosaniz bulasmayin. Tamam zaman ve enerjiden tasarruf ama lezzet konusunda klasik fokur fokur kaynayan celikler daha hos :KK45:
Bazi arkadaslarim suyunu cikarmis resmen. Tavugu bile dudukluye atiyolar. Onun cani ne ayol? Nefesimle piser:KK53:

Valla bosver kullanmiyosaniz bulasmayin. Tamam zaman ve enerjiden tasarruf ama lezzet konusunda klasik fokur fokur kaynayan celikler daha hos :KK45:
Bazi arkadaslarim suyunu cikarmis resmen. Tavugu bile dudukluye atiyolar. Onun cani ne ayol? Nefesimle piser:KK53:
Ben makarna bile yapıyorum :D
Taştı mı, köpürdü mü diye 15 dk strese giremem :21:

Et pişirirken kolaylık olur ama ya :) benim Amcam pilav yapıyor düdüklüde,aştı kendini :KK53:

GelenKutusu GelenKutusu 7 dakikada pişen fasülye lezzetli olur mu ya bilemedim şimdi:kk77:

Back