- 28 Ekim 2020
- 114
- 161
- Konu Sahibi cikolumuffin
Merhaba hanımlar. İyi geceler. Düdüklü tencereden ezelden beri korkuyorum. Benimle güvenilir, kullanımı kolay ve pratik olan tencere önerilerinizi paylaşır mısınız? Bütçe sınırım yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak edip baktım bende, bakmamla bile cebimden bi 500 gitti sanki o ne öyle hayret bşyFissler de çok pahalı ya
Ben de düdüklü tencereden cok korkuyorum ama sanırım tefal clipso alacağımMerhaba hanımlar. İyi geceler. Düdüklü tencereden ezelden beri korkuyorum. Benimle güvenilir, kullanımı kolay ve pratik olan tencere önerilerinizi paylaşır mısınız? Bütçe sınırım yok.
ben de çok korkuyorum en kalitelisini aldım yine de kullanamıyorum malesef kiii nasıl yenebiliriz bu korkuyu kiMerhaba hanımlar. İyi geceler. Düdüklü tencereden ezelden beri korkuyorum. Benimle güvenilir, kullanımı kolay ve pratik olan tencere önerilerinizi paylaşır mısınız? Bütçe sınırım yok.
İyi günler.Düdüklü tencereler,durduk yere patlamaz.İçindeki basınç gitmeden açmayın kapağını ( sıkı sıkıya kapalı olduğu için,hava içinde hapsolur) Dakikasını tutuktan sonra kapatın ocağı,sallamayın içinde su varmı anlamak için yapılır,yapmayın.10-15 dk.bekleyin.Sonra açın.Birde fıslamaya başlayınca kısın ocağı.Hiç birşey olmaz.ben de çok korkuyorum en kalitelisini aldım yine de kullanamıyorum malesef kiii nasıl yenebiliriz bu korkuyu ki