Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım yeşil ruj yeşil ama dudakta doğal kırmızı dudaklıymışsın gibi duran (en azından bende öyle) acayip kalıcı bi ruj. Her gün bunu sürüyorum dudaklarımda bişi olduğunu hiç anlamıyolar ama çok beğeniyolar kendi rengi sanıp Vampire benzetirler beni zaten beyaz tenli olduğum için, şimdi iyice vampire benziyomuşum
Ayy edit: Teşekkürler canım ben de çok seviyorum gördüğün gibi Senin avatarın da çok güzel, çok güzel görünüyosun :)
Bunun kansızlıkla alakası olabilir.Benimde öyleydi bir ara.Sonra doktora gittim kansızlık çıktı.Bir ay ilaç kullandım Allah'tan tedavi süreci uzamadı toparladım.Şimdi kırmızı dudiklere sahibim.
Benim de öyle ya rujsuz yapamiyorum. Malesef bazilarinda kansizlikla alakasi olmuyor bu durumun, beyaz tenli olup alt tonu sariysa soluk görünür insan, en güzel örnek benim..