Dudaklar nasıl kalınlaşır?

asada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
150
2
benim dudaklarım çok ince ip gibi yaa :KK50: nasıl kalınlaştırabilirim..yüz yogasındaki kalem hareketini yaptım ama 5 dakika sonra şişliği iniyo..kalıcı bi yöntem varsa yardım etsin lütfenn ??

kaleme devam et,başka dudak egzersizleri de var onları da araştır ve düzenli yap ,ama daha hızlı ve net bi çözüm istiyosan dudak dolgusu düşünmelisin :KK31:

benim dudaklarım çok ince ip gibi yaa :KK50: nasıl kalınlaştırabilirim..yüz yogasındaki kalem hareketini yaptım ama 5 dakika sonra şişliği iniyo..kalıcı bi yöntem varsa yardım etsin lütfenn ??

canım biraz garip gelicek ama dudak kalınlaştırmanın en garanti yolu öpüşmekten geçer erkek arkadaşınla felan dene istersen

yogayla gerçekten şiştimi.benim de .çok ince ama dolguda kötü duruyor öyle olucağına inc eolsun .ama güzle dudaklarımın olmasını çok isterdm

kaleme devam et,başka dudak egzersizleri de var onları da araştır ve düzenli yap ,ama daha hızlı ve net bi çözüm istiyosan dudak dolgusu düşünmelisin :KK31:
Dudak dolgusu çok başarılı deneyin bence

Valla canım eğer dudak dolgusu veya işte cerrahi yöntemler kullanmak istemiyorsan tek çare dudak bakımı. Ben bir ara bayağı masaj yapıyordum diş fırçasısıyla. :halay: Kan dolaşımını artırdığı söyleniyodu. Ya da vazelin tarzı şeyler olabilir.

Ne yaparsanız yapın kalıcı olmaz. Dolgu bile kalıcı değil. O yüzden ince dudaklarınızı seveceksiniz başka çaresi yok.

tabi ki de kalıcı olmaz iyi bir hekime yaptırılırsa kalıcılık süresi uzar sağlıklı olur tekrar yeniletirsiniz

X