- 8 Aralık 2014
- 204
- 76
- 43
- 45
TSK EDERM BN ANKARADAYIM MALESEF
Merhaba Arkadaşlar bende dudaklarıma dolgu yaptırdım fakat üst dudağımın sağ tarafı daha çok şişti. yani sağ üst dudağım sağ yarısı ve sol yarısı farklı duruyor. doktor bunun ödem olacağını söyledi fakat 3 hafta geçmesine rağmen sağ tarafımdaki şişlik geçmedi. ben artık ödem olmadığını düşünmeye başladım. bununla ilgili bilgisi olan varmı ?
cnm bende yaptırmayı düşünüyorum dolgu sonrası oral seks yapabildin mi ?cevaplarsan sevinirimm
Güle güle kullan canımDudak dolgumu yaptıralı 1 hafta oldu yüz dolgusu yaptırmıştım önceden şuanda dudaklarıma yaptırınca sorunlarım bitti yaptırcak herkese doktorumu önerebilirim :)
Teşekkür ederim cnm :)Güle güle kullan canım
Kendi yağımızdan yapılırsa ne kadar sürer etkisi?Dudak dolgusunun ömrü kişinin bünyesine göre 6 ile 12 ay arasında değişmektedir. Dolgu malzemesinin etkisi geçtikten sonra dudaklar eski haline döner, sarkma veya yamulma gibi deformasyonlar görülmez. Kişinin dudakları dolgu işleminden önce nasılsa aynı haline dönecektir.
Sevgiler...
Merhaba,Kendi yağımızdan yapılırsa ne kadar sürer etkisi?
Dudak dolgumu yaptıralı 1 hafta oldu yüz dolgusu yaptırmıştım önceden şuanda dudaklarıma yaptırınca sorunlarım bitti yaptırcak herkese doktorumu önerebilirim :)
1 CC 1 tüpmü 1500 TL cokmusMerhaba arkadaslar ben de merak ettim ucretlerini. Yakın zamanda Ataşehir de Aysegul Sivri diye bir hekimi aradım dolgu için en iyi ürünle 1500 dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?