Dudak dolgusu icin Dr. Nezih Karaca hocayida onerebilirim arkadaslar 1 ay once yaptirdim dudak dolgusu kendisine ama aslinda 6 ay once baska bi doktora yaptirdimfakat pihtilasma gibi oldu sag taraf tutmadi topak topak hissettim dudaklarimi etkisini gecirene kadar baya ugrastim rujla ve kremlerle sonra arkadasim Nezih karacayi onerdi nisantasinda diye ilk basta fiyat konusunda korktum acikcasi ama dusundugunuz gibi ucuk bi ucret odemedim ve cok kotu yapilmis dolgumdan sonra suan dudaklarim gercekten dogal ve hacimli arkadaslarim haricinde hic kimse dolgu yaptirdigimi anlamadi
merhaba ecinnn ben bir yıl önce Akın Bey'e yaptırdım, 2 doz olarak 6 ay aralıkla şuan istediğim görüntüde. kullandığı dolgu juvederm marka. ilk etapta yarım doz yapmayı önerecek yadırgamaman için. şikayetin olan incelik neresi ise (alt ya da üst) oraya yoğunlaşacak. 2. dozaj için 2 hafta sonra seni tekrar çağıracak. tavsiye ederim.. doktor cumartesi çalışmıyor bilgine.Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle sizlere gönlünüzden geçen öpülesi dudaklara kavuşmanızı diliyorum.
İPEG Nişantaşı Akın Bey' e dudak dolgusu yaptıran var mı acaba? GulsahSeyma kullanıcılı arkadaşım yaptırmış onunla iletişime geçmek istiyorum ama Özelden mesaj göndermeyi bilmiyorum. Umarım yorumumu görür ve kendisi benimle iletişime geçer.
görünüşten ziyade başka birşey sorabilir miyim ? Özel olucak gerçi biraz ama benim merak ettiğim mesela öpüşme esnasında karşı taraf dudağın dolgu olduğunu fark eder mi ? Bende bir süredir dolgu konusunu düşünüyodum da baktığımda herkes dolgunluğundan görünüşünden doğallığından bahsediyor
Merhaba Arkadaşlar bende dudaklarıma dolgu yaptırdım fakat üst dudağımın sağ tarafı daha çok şişti. yani sağ üst dudağım sağ yarısı ve sol yarısı farklı duruyor. doktor bunun ödem olacağını söyledi fakat 3 hafta geçmesine rağmen sağ tarafımdaki şişlik geçmedi. ben artık ödem olmadığını düşünmeye başladım. bununla ilgili bilgisi olan varmı ?
cielo 34 , öyle bişey olmuyor.. ben evliyim ve yaptıralı 1 ay oldu neredeyse.. eşimden hiç öyle bişey duymadım.. his olarak da çok doğal.. yani ben dudaklarımın içinde bişey varmış gibi hissetmiyorum. eşimde hissetmiyor. normal dudak gibi anla işteHayir belli olmuyobenimde korktugum sey oydu ama icin rahat olsun
benim markada juvaderm ama benim üst dudağımın sağ yarısı ile sol yarısı aynı değil. yamuk gibi görünüyıor dudağım :) doktor ödem dir dedi geçer dedi ama yaptıralı 1 ay oldu ama hala geçmedi.. sanırım bir tarafına fazla enjekte etti .. ama bunuda kabul etmiyor. simdi cumartesi günü tekrar gidicem tam 1 ay oluyor cumartesi günü.. bakalım hala ödem diye tutturacakmı :)Dudak dolgusunun markasini ogrenseydin juvaderm en iyisi benim yaptirdigim marka da o fiyati 1100 lira ama hic bir sekilde yapay gorunumu yok ve odem olusmuyo
benim markada juvaderm ama benim üst dudağımın sağ yarısı ile sol yarısı aynı değil. yamuk gibi görünüyıor dudağım :) doktor ödem dir dedi geçer dedi ama yaptıralı 1 ay oldu ama hala geçmedi.. sanırım bir tarafına fazla enjekte etti .. ama bunuda kabul etmiyor. simdi cumartesi günü tekrar gidicem tam 1 ay oluyor cumartesi günü.. bakalım hala ödem diye tutturacakmı :)
yani yamukluklar olabiliyormu ? ben dolgumu alıp gidicem cumartesi günü.. bana da doktorum tüpüm bitene kadar ücretsiz uygulama yapacağını söyledi. sanırım ödem olabilir diye düşündüğü için beni bu kadar bekletti ama ödem de 1 ay sürmez dudak ta ..Ben dudak dolgumu Nezih karacaya yaptirdim
Islemden sonra ucretsiZ kontrolle rutuslar yapti odem yada sislik var mi diye yada simetrisi dogru mu diye dolgu yaptirinca muhakkak rutus yapilmasi gerekli bi cok doktor bunu yapmiyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?