dudak dolgusu

merhaba ecinnn ben bir yıl önce Akın Bey'e yaptırdım, 2 doz olarak 6 ay aralıkla şuan istediğim görüntüde. kullandığı dolgu juvederm marka. ilk etapta yarım doz yapmayı önerecek yadırgamaman için. şikayetin olan incelik neresi ise (alt ya da üst) oraya yoğunlaşacak. 2. dozaj için 2 hafta sonra seni tekrar çağıracak. tavsiye ederim.. doktor cumartesi çalışmıyor bilgine.
merhaba medusa, bende dudak dolgusu yaptırmak istiyorum ama aklıma takılan birsey var. dolgu eridikten sonra dudak eski halini alabiliyor mu yoksa üst dudakta sarkma deforme oluyor mu? hep yaptırmak gerekiyor mu? siz memnun musunuz ? cevaplarsan cok memnun olurum şimdiden teşekkürler :)

merhaba medusa, bende dudak dolgusu yaptırmak istiyorum ama aklıma takılan birsey var. dolgu eridikten sonra dudak eski halini alabiliyor mu yoksa üst dudakta sarkma deforme oluyor mu? hep yaptırmak gerekiyor mu? siz memnun musunuz ? cevaplarsan cok memnun olurum şimdiden teşekkürler :)
Merhaba irem, dolgu eridikten sonra aynı dolgunluğun kalıcı hale dönmesini istiyorsan, doktorun öngördüğü aralıklarla yeniletmen gerek. açıkçası 2.dolgum için çok erimesini beklemeden doktorun 2. şırıngayı önerdiği tarihte tekrar yaptırmıştım yani 5 ay sonra. bana sorarsan çok memnum ve nisan ayında 3.sü için tekrar gideceğim. sarkma ihtimali olur mu net değilim ama ...

Merhaba irem, dolgu eridikten sonra aynı dolgunluğun kalıcı hale dönmesini istiyorsan, doktorun öngördüğü aralıklarla yeniletmen gerek. açıkçası 2.dolgum için çok erimesini beklemeden doktorun 2. şırıngayı önerdiği tarihte tekrar yaptırmıştım yani 5 ay sonra. bana sorarsan çok memnum ve nisan ayında 3.sü için tekrar gideceğim. sarkma ihtimali olur mu net değilim ama ...
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için medusa. Doktorunu öğrenebilir miyim ? birde son olarak 5 ay sonra dolgu eriyince tercihe göre ikinci dolguyu yaptırmazsak görüntü açısından nasıl oluyor, illaki ikinciyi yaptırmak gerekiyor mu ?

bende yaptıracağım ama aklıma takılan tek şey dolgu eridikten sonra dudak ilk haline mi dönüyor yoksa üst dudakta sarkma yamulma gibi deformasyon oluyor mu ? yaptıran arkadaşlar memnun musunuz ? öneriyor musunuz ? eridikten sonra görünüm nasıl ? cevap yazarsanız cok sevinirimm :)
Eridikten sonra dudak eski haline dönüyor canım,ama tabi yapılan maddeye ve miktara göre de değişir.

Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için medusa. Doktorunu öğrenebilir miyim ? birde son olarak 5 ay sonra dolgu eriyince tercihe göre ikinci dolguyu yaptırmazsak görüntü açısından nasıl oluyor, illaki ikinciyi yaptırmak gerekiyor mu ?
irem, doktorum akın demiralay. istanbulda yaşıyorsan nişantaşın'da kliniği ipeg estetik. şöyle söyleyeyim incelmeye başladığını farkettikten sonra sinir oluyorsun, sanki birşeyler eksikmiş gibi.. kötü bir görüntü elbette ki yok.. kafana takılmasın. bu arada akın bey juvederm kullanıyor. araştırmanı öneririm bu markayı.

Gecmis olsun gule gule kullanin, Fotoğraf gönderebilir misiniz?

3 ay kadar oldu dolgum suan boyle:KK66: en eskisi 15 gun onceki hali ben Nezih karaca ya surekli yaptiriyorum dolgumu 6 ayda 1 yeniliyorum ama tabi ki suresi daha uzun ben dolgun dudak sevdigim icin arayi kisa tutuyorum :KK54: bence bi gorusun fiyat konusunda da konusun hic pisman olmazsiniz :KK37:

Eklentiler

• IMG-20150131-WA0004-1.jpg
    IMG-20150131-WA0004-1.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 783
  • IMG-20150212-WA0039-1.jpg
    IMG-20150212-WA0039-1.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 1.025
  • IMG-20150312-WA0020-1.jpg
    IMG-20150312-WA0020-1.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 1.077
irem, doktorum akın demiralay. istanbulda yaşıyorsan nişantaşın'da kliniği ipeg estetik. şöyle söyleyeyim incelmeye başladığını farkettikten sonra sinir oluyorsun, sanki birşeyler eksikmiş gibi.. kötü bir görüntü elbette ki yok.. kafana takılmasın. bu arada akın bey juvederm kullanıyor. araştırmanı öneririm bu markayı.
teşekkürler ;)

Benim dudak damak yarigim var resim eklemeye calisiyorum... acaba dolgu ile asimetrik durus duzelebilirmi fikriniz varmi? Biraz daha dolgunluk olabilirmi

Eklentiler

• IMG-20150122-WA0003.jpg
    IMG-20150122-WA0003.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 611
  • IMG-20150122-WA0002.jpg
    IMG-20150122-WA0002.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 661
Dudak dolgusunun ömrü kişinin bünyesine göre 6 ile 12 ay arasında değişmektedir. Dolgu malzemesinin etkisi geçtikten sonra dudaklar eski haline döner, sarkma veya yamulma gibi deformasyonlar görülmez. Kişinin dudakları dolgu işleminden önce nasılsa aynı haline dönecektir.

Sevgiler...

Doktor bey bi onceki sayfada resimlerim mevcut benim durumumdaki bi hastada,dolgu cozum olabilirmi? Yardimci olursaniz sevinirim...

Dudak dolgusu işlemi çok acılı mı peki..bildiğim kadarıyla iğne ile oluyor. İğne fobim var da:)

Merhaba,
Dudak dolgusu işlemi iğneler ile yapılır. Fakat işlemden önce bir krem sürülür, bu krem bir nevi anestezi etkisi verir. Yani işlem sırasında bölge hissizleştiği için herhangi bir acı hissedilmez.
Sevgiler...
Dudak dolgusu işlemi çok acılı mı peki..bildiğim kadarıyla iğne ile oluyor. İğne fobim var da:)

Merhaba,
Sizlere genel bilgi vermek istiyorum.
Dudak dolgusu sonrasında ödemin maksiumum 2 gün içerisinde yok olması beklenir. Dolgunun etkisi ise kişinin bünyesine göre 6 ay ile 12 ay arasındadır. Eğer ödemler 1 hafta sonra da devam ediyor ise, doktorunuzla irtibata geçmenizi öneririm. Size yardımcı olacaktır.
Sevgiler...
Merhaba Arkadaşlar bende dudaklarıma dolgu yaptırdım fakat üst dudağımın sağ tarafı daha çok şişti. yani sağ üst dudağım sağ yarısı ve sol yarısı farklı duruyor. doktor bunun ödem olacağını söyledi fakat 3 hafta geçmesine rağmen sağ tarafımdaki şişlik geçmedi. ben artık ödem olmadığını düşünmeye başladım. bununla ilgili bilgisi olan varmı ?

merhabaaa bu kalıcı dudak dolgusu dye birşey varmı varsa nasıldır önerirmisiniz

birde bu yag enjeskyonyla yapılan kalıcı dolgu yaptran varmı fyatlar nedir ?

Merhaba,

Dudak dolgusunun ömür boyu kalıcı olanını pek tavsiye etmediğimi söylemek isterim. Çünkü vücutta topaklanma vb gibi sorun
birde bu yag enjeskyonyla yapılan kalıcı dolgu yaptran varmı fyatlar nedir ?
merhabaaa bu kalıcı dudak dolgusu dye birşey varmı varsa nasıldır önerirmisiniz

lara yol açabiliyor. Kişisel fikrim yağ enjeksiyonu ile yapılan dudak dolgusudur. Bu yöntemde vücudunuzdan kendi yağınız alınır ve dudaklara enjekte edilir. Güvenilir bir yöntemdir. Zaman geçtikçe azalma olsa da %70'i ömür boyu kalıcıdır.

Fiyat bilgisini buradan veremiyorum.
0212 909 3849 veya 0532 177 8789 nolu telefonları arayarak, asistanlarımdan randevu ve bilgi alabilirsiniz.
Sevgiler...

Back