dudak dolgusu

beren_derin6
owlkiss
elifsahin
cielo34
nevbaharaslan
nilbahar29
Sevcannadir

Yukarıda ismi geçen üyelerin yazdıklarına asla itibar etmeyin.

Geçen sene ; minadurmus, basakkaya ve rukiyesancak bu üyeleri yasaklayıp uyarımızı yapmışız ama akıllanmamışlar.
beren_derin6
owlkiss
elifsahin
cielo34
nevbaharaslan
nilbahar29
Sevcannadir

Yukarıda ismi geçen üyelerin yazdıklarına asla itibar etmeyin.

Geçen sene ; minadurmus, basakkaya ve rukiyesancak bu üyeleri yasaklayıp uyarımızı yapmışız ama akıllanmamışlar.
bu üyeler galiba nezih karacayı övmüşler aslında nezih beyi tanıyorum bikaç kez gittim böyle reklama ihtiyacı yok gerçekten iyi bi doktor ama bu tarz şeyler negatif algı yaratıyo hiç gerek yok

1 ml çok fazla bi kısmı kullanılıp bi kısmı saklanabiliyor mu..dolgu ne kaşar zamanda bozuluyor. .var mı bilen

kızlar evet dolgunun bi kismi kullanilip bi kismi saklanabiliyor. Doktorum istedigim kadarini kullandiktan sonra kutusuna yerlestirip geri verdi ve buzdolabinda saklamami soyledi. fakat belli bi sure icerisinde kullanilmali ki bu sureyi doktorunuz soyler. yoksa dolgu geri kullanilamiyo. :KK66:

Merhaba arkadaslar bende Nisantasında Dr. Nezih KARACA'ya yüz ve dudak dolgumu yaptirdim.gulerken olusan cizgilerim zaman icerisinde beni olduğumdan daha yasli gostermeye baslamisti ve dudaklarimin da ince olmasindan sikayetciydim.Neyse ki Nezih bey gibi dogal dolgu yapan bir doktorla tanistim.yuzum cok guzel kendimi 10 yas genclesmis gibi hissediyorum dudaklarım cok dogal ve orantılı.Herkese tavsiye ediyorum.iciniz rahat bi sekilde gidebilirsiniz.
ayy cok merak ettim resimleriniz varmi? ve ucretleri nekadar?

Back