- 1 Aralık 2014
- 150
- 28
- 38
1500 tl oldukça pahalı bence en iyi estetik hastanelerinde bile en fazla 1000 tl ye yapıyorlar.. bence o doktor bayağı pahalıya yapıyor..Merhaba arkadaslar ben de merak ettim ucretlerini. Yakın zamanda Ataşehir de Aysegul Sivri diye bir hekimi aradım dolgu için en iyi ürünle 1500 dedi.
merhaba ecinnn ben bir yıl önce Akın Bey'e yaptırdım, 2 doz olarak 6 ay aralıkla şuan istediğim görüntüde. kullandığı dolgu juvederm marka. ilk etapta yarım doz yapmayı önerecek yadırgamaman için. şikayetin olan incelik neresi ise (alt ya da üst) oraya yoğunlaşacak. 2. dozaj için 2 hafta sonra seni tekrar çağıracak. tavsiye ederim.. doktor cumartesi çalışmıyor bilgine.[/QUOTE
İlgilenip cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Medusa :) resmini görmem mümkün mü acaba??
Olabilir ama riske etmemek için onu tercih etmeyi düşündüm. Doğal olması konusunda ciddi endişelerim var, daha ucuza yaptırıp doğallığından ve sonucundan memnuniyet garantisi olan varsa yeşillendirin :)1500 tl oldukça pahalı bence en iyi estetik hastanelerinde bile en fazla 1000 tl ye yapıyorlar.. bence o doktor bayağı pahalıya yapıyor..
Ankara'da dudak dolgusu yaptıran var mı acaba önerileriniz nereler
Merhaba Arkadaşlar bende dudaklarıma dolgu yaptırdım fakat üst dudağımın sağ tarafı daha çok şişti. yani sağ üst dudağım sağ yarısı ve sol yarısı farklı duruyor. doktor bunun ödem olacağını söyledi fakat 3 hafta geçmesine rağmen sağ tarafımdaki şişlik geçmedi. ben artık ödem olmadığını düşünmeye başladım. bununla ilgili bilgisi olan varmı ?
Ne kötü bir durum,yurtdışında mı yaptırdı canım kuzenin?Bazıları kötü oluyor gercekten..dıkkat edın arkadaslar.kuzenım yaptırdı 2 ay demeden ıcınde vıcık vıcık bırsey var gıbı akmıs gıbı sarktı dudakları..güzelim dudaklarını mahvetti yanı..pişman..oysa yurt dısında yasıyor ama şans demek ki
Canım doktorunla tekrar görüşsen belki bir tarafa biraz daha yapıp düzeltebilirMerhaba Arkadaşlar bende dudaklarıma dolgu yaptırdım fakat üst dudağımın sağ tarafı daha çok şişti. yani sağ üst dudağım sağ yarısı ve sol yarısı farklı duruyor. doktor bunun ödem olacağını söyledi fakat 3 hafta geçmesine rağmen sağ tarafımdaki şişlik geçmedi. ben artık ödem olmadığını düşünmeye başladım. bununla ilgili bilgisi olan varmı ?
Ne kötü bir durum,yurtdışında mı yaptırdı canım kuzenin?
Evet kesinlikle bİlinçli bir şekilde araştırmak lazım.evet canım, yurtdısında yaptırmıstı bız begenmedık
ıyıce arastırmak lazım tabi ya
Gecmis olsun gule gule kullanin, Fotoğraf gönderebilir misiniz?Dudak dolgusu icin Dr. Nezih Karaca hocayida onerebilirim arkadaslar 1 ay once yaptirdim dudak dolgusu kendisine ama aslinda 6 ay once baska bi doktora yaptirdimfakat pihtilasma gibi oldu sag taraf tutmadi topak topak hissettim dudaklarimi etkisini gecirene kadar baya ugrastim rujla ve kremlerle sonra arkadasim Nezih karacayi onerdi nisantasinda diye ilk basta fiyat konusunda korktum acikcasi ama dusundugunuz gibi ucuk bi ucret odemedim ve cok kotu yapilmis dolgumdan sonra suan dudaklarim gercekten dogal ve hacimli arkadaslarim haricinde hic kimse dolgu yaptirdigimi anlamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?