dudak dolgusu

Doğal olması çok önemli gerçekten. Rica edersem ne kadara yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?

Merhaba arkadaslar ben de merak ettim ucretlerini. Yakın zamanda Ataşehir de Aysegul Sivri diye bir hekimi aradım dolgu için en iyi ürünle 1500 dedi.

Ankara'da dudak dolgusu yaptıran var mı acaba önerileriniz nereler

Merhaba arkadaslar ben de merak ettim ucretlerini. Yakın zamanda Ataşehir de Aysegul Sivri diye bir hekimi aradım dolgu için en iyi ürünle 1500 dedi.
1500 tl oldukça pahalı bence en iyi estetik hastanelerinde bile en fazla 1000 tl ye yapıyorlar.. bence o doktor bayağı pahalıya yapıyor..

ecin Merhaba, elbette şuan bir foto var +1 tane daha hatta şimdi çekip yeni ekliyorum. izlemeye alıyorum seni

Arkadaslar benim ust dudagim ince alt dudagim baya kalin ben sadece ust dudaga mi yaptiririm fiyat degisir mi sacma olcak ama bilgim yok bu konuda yardimci olursaniz sevinirim

1500 tl oldukça pahalı bence en iyi estetik hastanelerinde bile en fazla 1000 tl ye yapıyorlar.. bence o doktor bayağı pahalıya yapıyor..
Olabilir ama riske etmemek için onu tercih etmeyi düşündüm. Doğal olması konusunda ciddi endişelerim var, daha ucuza yaptırıp doğallığından ve sonucundan memnuniyet garantisi olan varsa yeşillendirin :)

Ankara'da dudak dolgusu yaptıran var mı acaba önerileriniz nereler

Canım ben dudak dolgusu yaptırdım şuan gayet memnunum bence Ankara'da tek isim Mehmet Akgün sonucundan çok memnunum :) Kesinlikle tavsiye ederim

Eklentiler

• 1423561461021.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 2.019
Arkadaslar dudak dolgusu istiyorum ama bazi fotograflar cok abartili aysegul girgin adinda doktor varmis ona yaptiran varmi? Fotograf paylasabilirmi

tatlım ona çogu doktor garanti vermiyor benim iki arkadaşımda yaptırdı doktorlar pıhtılaşmaya garanti vermiyor o yuzden cok sık eliyorum ama ödem degil bunu bil cunku uc haftada odem olsa vucut atar ve o kadar odem olacak bir sey degilki ama yaptıran arkadaşlara sor yinede geçmiş olsun

Ne kötü bir durum,yurtdışında mı yaptırdı canım kuzenin?

Canım doktorunla tekrar görüşsen belki bir tarafa biraz daha yapıp düzeltebilir

Gecmis olsun gule gule kullanin, Fotoğraf gönderebilir misiniz?

bende yaptıracağım ama aklıma takılan tek şey dolgu eridikten sonra dudak ilk haline mi dönüyor yoksa üst dudakta sarkma yamulma gibi deformasyon oluyor mu ? yaptıran arkadaşlar memnun musunuz ? öneriyor musunuz ? eridikten sonra görünüm nasıl ? cevap yazarsanız cok sevinirimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…