dudak dolgusu

Doğal olması çok önemli gerçekten. Rica edersem ne kadara yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?

Merhaba arkadaslar ben de merak ettim ucretlerini. Yakın zamanda Ataşehir de Aysegul Sivri diye bir hekimi aradım dolgu için en iyi ürünle 1500 dedi.

Merhaba arkadaslar ben de merak ettim ucretlerini. Yakın zamanda Ataşehir de Aysegul Sivri diye bir hekimi aradım dolgu için en iyi ürünle 1500 dedi.
1500 tl oldukça pahalı bence en iyi estetik hastanelerinde bile en fazla 1000 tl ye yapıyorlar.. bence o doktor bayağı pahalıya yapıyor..

merhaba ecinnn ben bir yıl önce Akın Bey'e yaptırdım, 2 doz olarak 6 ay aralıkla şuan istediğim görüntüde. kullandığı dolgu juvederm marka. ilk etapta yarım doz yapmayı önerecek yadırgamaman için. şikayetin olan incelik neresi ise (alt ya da üst) oraya yoğunlaşacak. 2. dozaj için 2 hafta sonra seni tekrar çağıracak. tavsiye ederim.. doktor cumartesi çalışmıyor bilgine.[/QUOTE

İlgilenip cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Medusa :) resmini görmem mümkün mü acaba??

ecin Merhaba, elbette şuan bir foto var +1 tane daha hatta şimdi çekip yeni ekliyorum. izlemeye alıyorum seni

Arkadaslar benim ust dudagim ince alt dudagim baya kalin ben sadece ust dudaga mi yaptiririm fiyat degisir mi sacma olcak ama bilgim yok bu konuda yardimci olursaniz sevinirim

1500 tl oldukça pahalı bence en iyi estetik hastanelerinde bile en fazla 1000 tl ye yapıyorlar.. bence o doktor bayağı pahalıya yapıyor..
Olabilir ama riske etmemek için onu tercih etmeyi düşündüm. Doğal olması konusunda ciddi endişelerim var, daha ucuza yaptırıp doğallığından ve sonucundan memnuniyet garantisi olan varsa yeşillendirin :)

Ankara'da dudak dolgusu yaptıran var mı acaba önerileriniz nereler

Canım ben dudak dolgusu yaptırdım şuan gayet memnunum bence Ankara'da tek isim Mehmet Akgün sonucundan çok memnunum :) Kesinlikle tavsiye ederim

Eklentiler

• 1423561461021.jpg
    1423561461021.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 2.019
Arkadaslar dudak dolgusu istiyorum ama bazi fotograflar cok abartili aysegul girgin adinda doktor varmis ona yaptiran varmi? Fotograf paylasabilirmi

Merhaba Arkadaşlar bende dudaklarıma dolgu yaptırdım fakat üst dudağımın sağ tarafı daha çok şişti. yani sağ üst dudağım sağ yarısı ve sol yarısı farklı duruyor. doktor bunun ödem olacağını söyledi fakat 3 hafta geçmesine rağmen sağ tarafımdaki şişlik geçmedi. ben artık ödem olmadığını düşünmeye başladım. bununla ilgili bilgisi olan varmı ?

tatlım ona çogu doktor garanti vermiyor benim iki arkadaşımda yaptırdı doktorlar pıhtılaşmaya garanti vermiyor o yuzden cok sık eliyorum ama ödem degil bunu bil cunku uc haftada odem olsa vucut atar ve o kadar odem olacak bir sey degilki ama yaptıran arkadaşlara sor yinede geçmiş olsuno_O

Bazıları kötü oluyor gercekten..dıkkat edın arkadaslar.kuzenım yaptırdı 2 ay demeden ıcınde vıcık vıcık bırsey var gıbı akmıs gıbı sarktı dudakları..güzelim dudaklarını mahvetti yanı..pişman..oysa yurt dısında yasıyor ama şans demek ki
Ne kötü bir durum,yurtdışında mı yaptırdı canım kuzenin?

Merhaba Arkadaşlar bende dudaklarıma dolgu yaptırdım fakat üst dudağımın sağ tarafı daha çok şişti. yani sağ üst dudağım sağ yarısı ve sol yarısı farklı duruyor. doktor bunun ödem olacağını söyledi fakat 3 hafta geçmesine rağmen sağ tarafımdaki şişlik geçmedi. ben artık ödem olmadığını düşünmeye başladım. bununla ilgili bilgisi olan varmı ?
Canım doktorunla tekrar görüşsen belki bir tarafa biraz daha yapıp düzeltebilir:KK52:

Dudak dolgusu icin Dr. Nezih Karaca hocayida onerebilirim arkadaslar 1 ay once yaptirdim dudak dolgusu kendisine ama aslinda 6 ay once baska bi doktora yaptirdim:KK43: fakat pihtilasma gibi oldu sag taraf tutmadi topak topak hissettim dudaklarimi :KK43:etkisini gecirene kadar baya ugrastim rujla ve kremlerle sonra arkadasim Nezih karacayi onerdi nisantasinda diye ilk basta fiyat konusunda korktum acikcasi ama dusundugunuz gibi ucuk bi ucret odemedim ve cok kotu yapilmis dolgumdan sonra suan dudaklarim gercekten dogal ve hacimli arkadaslarim haricinde hic kimse dolgu yaptirdigimi anlamadi :KK50:
Gecmis olsun gule gule kullanin, Fotoğraf gönderebilir misiniz?

bende yaptıracağım ama aklıma takılan tek şey dolgu eridikten sonra dudak ilk haline mi dönüyor yoksa üst dudakta sarkma yamulma gibi deformasyon oluyor mu ? yaptıran arkadaşlar memnun musunuz ? öneriyor musunuz ? eridikten sonra görünüm nasıl ? cevap yazarsanız cok sevinirimm :)

Back