Dudağıma yapışan asistan

Ben de seyi yaparım. Kibarca nazikce bardak agzi veya sisede parmak gezdirme. Böyle fark etmemis gibi o bardagin veya sisenin ağzında o parmak dolastikca adam yutkunuyor ahshs

Tabii siseyi falan sivazlar gibi degil. Cok hafif cok dalginca :KK70:

Şişeyi avuçladığını hayal ettim ya of niye böyle şeyler yazıyorsun :KK70:

Yanlışlıkla seksi olmak denmiş bayılırım 😍 yanlışlıkla seksi olduğumda özellikle de ev seksisi kendimi koklayarak uyurum 😄

Şey de yapılabilir sexual innuendo. Bunu çok yaparım ben sonra anlamamış gibi safa yatarım. Adam o an hayallerin içine dalmış olur çoktan. Zaten sizi öyle hayal etmeye başladıysa gerisi çorap söküğü gibi gelir

Yanlışlıkla seksi olmak denmiş bayılırım 😍 yanlışlıkla seksi olduğumda özellikle de ev seksisi kendimi koklayarak uyurum 😄

Şey de yapılabilir sexual innuendo. Bunu çok yaparım ben sonra anlamamış gibi safa yatarım. Adam o an hayallerin içine dalmış olur çoktan. Zaten sizi öyle hayal etmeye başladıysa gerisi çorap söküğü gibi gelir
Teknik konuşma halk dilinde konuş.

Ya o insanın kendi kendine yükselme aşık olma hissi varya ♥️😌
Neyse ki tek manyak ben değilmişim 🤣

X