Dublekste oturanlar yardım

Beni cezbeden de bu artıları zaten dediğiniz gibi geniş ev arayışındayım ne zamandır ama bulamayınca artık dubblekslere bakar oldum. Anladığım kadarıyla sizin merdivenleri kapatan bi kapınız var. Evi satın almış olsam benim de düşüneceğim böyle bir ara kapı olurdu kesin.sanırım biraz daha beklemek. Okullar kapanınca belki yeni evler düşer siteye

Yazılanlardan çıkardığım genel olarak dezavantajı daha çok gibi, galiba iyi bir üç artı bir bulana kadar bekleyeceğim. Teşekkürler

Herkes yazin sicak olmasindan sikayet etmis, birtek ben memnunum galiba. Binanin onu acik, benim teras baya esiyor, yazin hic sikinti cekmiyorum. Ruzgarin hic olmadigi zamanlarda, oglen sicaginda falan icerisi yine serin oluyor. Kullanilan malzemeden sanirim. Istanbuldayim bu arada

Iki ev temizliyosun. 2 ev ısıtıyorsun..in çık çabası. 2 fatura ödüyorsun.. doğalgaz 800 1000. Tek ev 400 500 fırın gibi olurken 800 ödeyip patik hırka ile dolasiyosun.

Her konforun bi bedeli var sanırım :) çift maaşlıysanız çok zorlanmazsınız herhalde.

Bu evin yerine ve yönüne bağlı galiba... ben dubleksde oturuyorum ısınma değil soğutma problemim oluyor...güneş benimle beraber evin içinde fink atıyor...yerden ısıtmalı olduğu için çok güzel ısınıyor kışın...ama temizlik konusundayukarı gidiyorum aşağıda birşey unutuyorum aşağı iniyorum yükarı gitmeye üşeniyorum...yukarda yatak odalarımız olduğu için artık yataklarıda düzlemiyorum bazen... akşam olunca geri kıvrılıyorum...yaşlılık çökmeden kendime kutu bir daire alacağım oturduğum yerden herşeye uzanacak şekilde

Evet alt katta kapim var. O baya rahatlik sagliyor. Benim dubleksten ziyade iki daire gibi yani ust kattada vc, banyo, mutfak, apartmana cikis kapisi falan var. Dogumda ailem yanimda kalmisti, ust kati cok rahat kullandilar. Yoruculugu olmasa cok guzel olurdu

az eşya çok huzur...
evim 85 metrekare 2+1 eşyam az ama daha ne azaltabilirim ne çıkarabilirim diyorum.
tavsiye ederim.
eşyalar size hükmetmesin siz onlara hükmedin.
senede 2defa misafir gelecek diye büyük eve çıkamam kimse kusura bakmasın

Bizim de yatak odaları yukarda ben de düzeltmiyorum yatakları,tembelliğimin sebebini buldum ayol evimin dubleks olması

6+2 dublex dairede oturuyorum . Kışın en fazla 650 en az 190 doğalgaz ödedim .Ama benim evim baya sıcak . Isıtmak zor demeyelim de 1,5 kat ödüyorsun diyelim .Ben de dar alanda yaşayamayanlardanım . Rahat mıyım ? Evet . Değer mi? Terasıma manzarama paha biçilmez. İmkanınınız varsa hiç düşünmeyin..

Az önce ısıtmayı yazdım ama şunu da ekleyeyim . Temizlik kendin yapacaksan perişan olursun , başkası yapacaksa çift tarife yazar

Dubleksi ısıtmak zor değil, artık bir sürü çözüm var. Biz normalde dağınık yaşıyoruz ama bir araya geldiğimizde kalabalık olduğumuzdan büyük evlerde oturuyoruz mecbur. Bence dubleks evin tek zorluğu temizliği. Bir toz almaya kalksan normal evin iki katı. Hele bir de ben ve babam gibi dağınık biri varsa evin içinde yandın :)

Isıtma yetmediği yerde ek ısıtıcı ile de çözülüyor. Benim annemlerin yaşadığı ev Karadeniz'de mesela, baya soğuk oluyor. Ama öyle güzel yapmışlar ki tasarımını, müteahhit sağ olsun, merdiven boşluğunda bir soba yakıyorsun bütün ev ısınıyor. Evin cephesi de önemli tabi, dikkat etmek lazım.

Bende dublexte yanarsın diyenlerdenim yazın üst katta camlar açıkken klima da açardık yine de sıcaktan uyuşamazdık çocuk varsa klima ya da cam açmakta sıkıntı bence hiç o topa girme

Dublexi olan arkadaslar hep taşındı .Villa tarzı olsada kendi istedikleri gibi yaptırmıs olsalarda ve evde devamlı bir yardımcı olsada tasındılar .

Bende kocaeli de oturuyorum. Aslinda dublex gorunum açısından güzel. Biraz daha temizlik açısından zaman istiyor sadece. Bu arada kocaelinin neresinden oturduguna bagli. Çünkü Bölgesel olarak değişiklik gosteriyor.

Isitacak paran varsa kesinlikle dubleks
Temizlik olur bir sekilde .
Ben de öyle düşünüyorum temizlik kısmını hallederim bi şekilde, in çık merdivenlerden de kilo veririm :)) ama yazın sıcak kışın soğuk olursa ki çoğunluk öyle diyor o yaşam kalitemizi etkiler bayağı, bi de bebek var olmasa üşümeyi de çok önemsemicem belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…