- 29 Aralık 2016
- 542
- 1.285
- 113
- Konu Sahibi Tartoletti
Bizim evimiz kocaelide ve dubleks biz kışın üst katı açmıyoruz pek ve ısınıyoruz pek sorun olmadı şimdiye kadar ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de eşyam çok yok ama yine tıkış tıkış o görüntü mesela yatağı duvara yasladım arada ince bir koridor ve gardrop var ve odaya başka bişey koyacak yer yok. Şimdi o koridorda beşik var adım atacak yer yok temizleyemiyorum çünkü hiçbirşeyi kımıldatamıyorum. Salonda sadece oturma grubu ve tv var yemek masasını koyacak yerim yok iftara misafir çağırıyorum yer sofrası açmak zorunda kalıyorum gibi gibi.. sadece misafir için değil kendi hayat kalitem için geniş evi daha mantıklı buluyorumaz eşya çok huzur...
evim 85 metrekare 2+1 eşyam az ama daha ne azaltabilirim ne çıkarabilirim diyorum.
tavsiye ederim.
eşyalar size hükmetmesin siz onlara hükmedin.
senede 2defa misafir gelecek diye büyük eve çıkamam kimse kusura bakmasın
3+1 çıkın dubleks hiç mantıklı değil..Benim de eşyam çok yok ama yine tıkış tıkış o görüntü mesela yatağı duvara yasladım arada ince bir koridor ve gardrop var ve odaya başka bişey koyacak yer yok. Şimdi o koridorda beşik var adım atacak yer yok temizleyemiyorum çünkü hiçbirşeyi kımıldatamıyorum. Salonda sadece oturma grubu ve tv var yemek masasını koyacak yerim yok iftara misafir çağırıyorum yer sofrası açmak zorunda kalıyorum gibi gibi.. sadece misafir için değil kendi hayat kalitem için geniş evi daha mantıklı buluyorum
o teras olayı beni benden alıyor zaten yazın oturması falan çok keyiflidir eminim..6+2 dublex dairede oturuyorum . Kışın en fazla 650 en az 190 doğalgaz ödedim .Ama benim evim baya sıcak . Isıtmak zor demeyelim de 1,5 kat ödüyorsun diyelim .Ben de dar alanda yaşayamayanlardanım . Rahat mıyım ? Evet . Değer mi? Terasıma manzarama paha biçilmez. İmkanınınız varsa hiç düşünmeyin..
Sevenleri olsa da avantajları ve keyfi olsa da memnun olmayanlar daha çok. En iyisi o riski hiç almamak galiba.Bende kocaelindeyim ve evim dubleks. Evime çok alıştım çok seviyorum ama gerçekten kulak ardı etmeyin dubleks ev çok zor. Evet kullanmadığınız oda oluyor eşyalar rahat. Benim mesela gardrobum tek odada giysi odası yaptım yatak odam da yatak komidin ve şifonyerim var. En küçük odamı yemek odası yaptım. Benim evim bahçe dubleks üst katta mutfak salon ve wc var. Altta 3 oda ve büyük banyo. Temizlikte inanılmaz zorlanıyorum. Aşağıyı temizlerken bazen yukarda malzeme kalıyo in çık zor. Viledayı aşağı yukarı taşı. Taşımasan herşeyden iki tane kalabalığı. Hele yorgunken ve bebek varsa asla başa çıkabileceğimi düşünmüyorum. Zaten tehlikelide. Isıtma sorununa gelirsek bizim ev kışın çok soğuk oldu denizin dibinde olmamıza ve yalıtıma rağmen. Şimdi ise üst kat felç sıcaktan midem bulanıyor artık. Yazı düşünemiyorum bile o yüzden bir kaç aya taşınıcaz. Kısaca zaman olarakta maddi olarakta yük dubleks evler. Bu yüzden de kiraları ucuz.
Sizinki bahçe dubleksi sanırım onları hiç incelemedim burada daha çok çatı dubleksi şeklindeDublexte oturuyorum. Doğalgaz faturam yükselmedi, hatta biraz düştü. Temizlik vs zor denmiş ama ben hiç zorlanmadım. 18 aylık oğlum var, bahçemizde dilediğimizce koşturuyoruz, keyif yapmak için birebir. Ben çok memnunum ama evin yalıtımı vs de çok önemli araştırın mutlaka
Merhaba hanımlar, aylardır kiralık ev bakıyoruz. Yaşadığım yerde evler hep küçük küçük şöyle geniş salonlu yatak odalı bir 3+1 yok. Şu an oturduğum ev de küçük olduğu için değiştirmek istiyorum zaten. Ama birsürü dubleks ilanı var, dubleksin hem terası var hem oda sayısı fazla. Darlıktan öyle bunaldım ki böyle geniş geniş yatılmak istiyorum:) yatağımı duvara yaslamadan sağına soluna komidin koyacağım bi yatak odası istiyorum:) sorum şu ki, dubleksi ısıtmak zor mu?? En çok bundan korkuyorum. Bu arada kocaelideyim yani deniz seviyesi kışları çok soğuk olmuyor. Başka avantaj ya da dezavantajı?
Dubleks de oturdum.banyo yukarda yatak odası yukarda.söz gelimi çamaşırları dolaplara yerleştireceksiniz hoop bir yukarıya bir aşağıya gibi gün içinde çık sayıda inip çıkıyordum ve işkence.tavsiye etmem.doğum yaptım.annemlet aşğıda oturdı ben yukarıda çünkü klozetli wc yukardaydı.Merhaba hanımlar, aylardır kiralık ev bakıyoruz. Yaşadığım yerde evler hep küçük küçük şöyle geniş salonlu yatak odalı bir 3+1 yok. Şu an oturduğum ev de küçük olduğu için değiştirmek istiyorum zaten. Ama birsürü dubleks ilanı var, dubleksin hem terası var hem oda sayısı fazla. Darlıktan öyle bunaldım ki böyle geniş geniş yatılmak istiyorum:) yatağımı duvara yaslamadan sağına soluna komidin koyacağım bi yatak odası istiyorum:) sorum şu ki, dubleksi ısıtmak zor mu?? En çok bundan korkuyorum. Bu arada kocaelideyim yani deniz seviyesi kışları çok soğuk olmuyor. Başka avantaj ya da dezavantajı?