- 23 Aralık 2017
- 45
- 24
- 3
- 35
- Konu Sahibi Tartoletti
-
Isınması soğutması temizliği zor,merdivenler oldugu için kızım küçükken de zorlandım,ama yedi yıldır evime öyle alışmışım ki ferahlığını genişliğini çok seviyorum,misafirim geldiğinde özellikle yatılıda bi oda veriyorum onlara,tee onlar gidince bi daha o odaya ihtiyaç duyuyorum,hiçbir şey tıkış tıkış değil mesela,yani ben memnunum,olur da burdan çıkarsam yine dublekse giderim herhaldeMerhaba hanımlar, aylardır kiralık ev bakıyoruz. Yaşadığım yerde evler hep küçük küçük şöyle geniş salonlu yatak odalı bir 3+1 yok. Şu an oturduğum ev de küçük olduğu için değiştirmek istiyorum zaten. Ama birsürü dubleks ilanı var, dubleksin hem terası var hem oda sayısı fazla. Darlıktan öyle bunaldım ki böyle geniş geniş yatılmak istiyorum:) yatağımı duvara yaslamadan sağına soluna komidin koyacağım bi yatak odası istiyorum:) sorum şu ki, dubleksi ısıtmak zor mu?? En çok bundan korkuyorum. Bu arada kocaelideyim yani deniz seviyesi kışları çok soğuk olmuyor. Başka avantaj ya da dezavantajı?
Bana da yatılı misafir geliyor senede bir iki kere de gelseler o kaldıkları bir iki gün herkes kaçacak bir yer arıyor çünkü herkes birbirine çarpıyor koridorda falanIsınması soğutması temizliği zor,merdivenler oldugu için kızım küçükken de zorlandım,ama yedi yıldır evime öyle alışmışım ki ferahlığını genişliğini çok seviyorum,misafirim geldiğinde özellikle yatılıda bi oda veriyorum onlara,tee onlar gidince bi daha o odaya ihtiyaç duyuyorum,hiçbir şey tıkış tıkış değil mesela,yani ben memnunum,olur da burdan çıkarsam yine dublekse giderim herhalde
Bende de bebek var , düşündüğüm dubleks alt katı bir daire şrklinde üstü ekstra gibi. Yani gün içinde kullanacağım yüm odalar altta olacak şekilde. Çok kararsızım gerçektenGenişliği iyi ama merdivenleri in cık anam ağlıyor. Temizliği hiç söylemiyorum bile. Ayrıca evet oldukça soğuk oluyor. Yalitimimiz da var ama isinmiyor o yüzden ufo aldık mecburen. Bebek var şimdi büyüyecek onu düşünüyorum merdivenler tehlikeli olacak muhtemelen
Ben de kışın üst kat yok derim diyordum soğuk olur diye. Sizin dediğiniz de doğruBana göre de dubleksi ısıtmak kolay serinletmek imkansız. Eski evim dubleksti üst katta hiç kalorifer yakmazdım kendiliğinden ılık olurdu (sıcak hava yükseldiği için) ama ilkbahardan itibaren üst kat iptaldi. O kadar sıcak olurdu ki kış gelene kadar üst kat yok farzederdim.
Normal bir daire gibi mi fatura ödüyorsunuz yani?Yalıtımı iyi olduğu için hiç zorluk çekmiyorum. Kışın gayet sıcak oluyor
Dar evi de temizlemesi çok zor oluyor çünkü hiçbir eşyayı kaydıramıyorum altını temizlemek için. Eşyalarım öyle çok da değiller yani olması gerekenler sadece.Isitmaktan öte temizliği çok zor oluyor.
Kiracı olarak çıkacağım için yalıtımı iyi mi kötü mü anlayamam herhalde değil mi var mı bi tüyosu?Yalıtımı iyi olduğu için hiç zorluk çekmiyorum. Kışın gayet sıcak oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?