• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dubleks Evi Isıtmak Zormu?

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
116
42
Ankara
slm arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır,biz yeni bir ev almayı düşünüyoruz,2+1 dubleks bu dediğim ev ,altta salon ve mutfak var,üstte de 2 oda ve banyo,alttada banyo ve wc var,mutfağı baya büyük ,odalar küçük olsada ,terası yok altlı üstlü 2 balkonu var, yani soracağım bu evi kışın ısıtmak zormu olur,ısı yalıtımı var ama kuzey cepheye bakıyor ve ayrıca fiyatıda 61 buçuk fiyat konusundada yorum yaparsanız sevinirim,bu arada yeri merkezi bir yer...şimdiden herkese teşekkürler...​

Canım bende dublekste oturuyorum kışın ısınıyor ama normal bir daireye göre doğalgaz faturası biraz yüksek geliyor.

Ben evlenmeden önce dubleks bir evde oturuyordum. Ters dubleksti. Üst katta bir oda ve banyo, alt katta diğer bir oda Amerikan mutfak ve salon vardı. salonun balkonu kapalıydı.
Giriş katıydı ve altta bodrumu yoktu. Altta bodrum olmadığından,salonun balkonu kapalı olduğundan ve bitişik nizam bir apartman olup rüzgar almadığından öyle soğuk olmazdı.
Özellikle alt katın ısınması kolaydı. Ama üst kat alta nazaran soğuk oluyordu, çünkü odanın bir duvarı apartman boşluğuyla ortaktı diğer tarafı da sokağa bakıyordu.
Evin konumu, cephesi, ne kadar güneş aldığı, bitişik nizam olup olmadığı, rüzgar alıp almadığı, sokağa bakan oda sayısı vs. ile de çok alakalı.
Ben dubleksi şu anki düz ayak dairemden kolay ısıtıyordum…

Back
X