dubleks evde beton merdiven

kızlar eve bakmaya gidiyorum yorumlarınız için çok sağolun anlaşırsak tutucaz :) yazarım yine

Bence fena degıl ustune bişi ortersen kayıp dusebılırsınız yınede cok kotu durmuyr coluk cocukyksa tutabılırsnz belkı ev sahıbıne sylersenız ahşap kaplatabilir ama bu şekılde de pek gz trmalamıyor bence

Dubleks ev zor oluyor. Butun isi o merdiven boslugundan yukariya cikiyor.
Mubarek yukarinin esyasi asagida asaginin ki yukariya cikiyor
Birde tasininca hemen cikilmaz, cocuk olunca merdiven tehlikeli olur
Cati kati soguk olur,yagmur yaginca kiremitler kiriksa su alir.

[QUçoksşık"sapsik58, post: 45579822, member: 647353"]Ahsapta olabilir, ama kirada oturdugunuz eve ahsap alip geri bide ustasina yaptirmak maaliyetli olur. Bizim evdeki merdivenlere benzer bi merdiven buldum. Musamba kelimesi ne kdr Turkce bi kelimedir bilmiyorum, avrupada yasiyorum Turkceye pek hakim degilim.
Resmini ekledim musambadan kasdettigim seyin. Budur.
Eki Görüntüle 1793908
Bunlar ahsap dosemenin tipkisinin aynisi gorunuyor. Herkes ahsap sandi bizde. Bu kaplabanin yani sira lastik gibi bisey aliyosun ayni renkte. Bunuda basamaklarin ucuna koyuyosun kestigin bolgelere. Resminide ekledim ornek olarak. Alt kata inip bizim merdivenlerin resmini cekmeye usendim simdi, reglim agrim var birazda. Eger gormek isterseniz ozelden resmini atabilirim sonra. Ahsap konusundada ucuza giderseniz zedelenmesi sorun yaratir, pahaliyada kiradaki bi eve vermek yazik. Sunu belirtiyim ama, bzim evimizde merdivenler tahtadan. Son gordgunuz resimdeki gibi donmeli. Benim bahsettigim musanbalar beton merdivenlerde ne gibi seylere yok acar bilmiyorum, soguk olmasi felan. Bence bi haliciya danisip oyle kalkisin bu ise.Eki Görüntüle 1793909 [/QUOTE]
Ay cok şıkmis bu. Konu sahibi böyle yapyir bence o merdivenleri.

Yaptıracak maddi durumunuz yoksa maliyeti.çok ucuz olan adını yanlış.hatırlamıyorsam serfloor olması lazım onların istediğiniz renginden alıp yapıştırabilirsiniz estetik açıdan güzel.görünür, ayrıca betondan kaynaklanan soğuğuda bayağı azaltır . Bi arkadaşım bu anlattığım gibi kaplattı evini şık görünüyo. Araştırablirsiniz

Tezgah çok küçük ama sonuçta çalıştığınız için evi hotel gibi kullanırsınız sanırım ve dışarda yemek daha çok yenir , ev hanı olsan mutfak yeterli değil diye düşünürdüm ama siz merdivene takmışsınız

Aslinda betonarme merdiven en iyisi, yeni yapilan evler hep muteahhit isi oldugu icin ahsaplar pek saglam olmuyor. Mesela iki sene amcam alt kata inerken ayagi basamaklardan birinin icine girmis. Surekli de sallaniyordu. Bir kac kiside daha rastladim bunu. Hem soguk olsa ne olur uzerine oturmayacaksiniz ki. Kisin zaten terlikle geziliyor. Uzerine haliflex falan da kapatmayin. Hem temizligi zor hem de kayma riski var. Yapistirirsaniz da bir gun tasinirken yapiskanlari temizleyemezseniz sorun cikar.

Ama tavsiyem mumkunse dublex ev tutmayin. Inanin ust kat alt kat in cik bir yerden sonra useniyor insan. Temizligi ayri dert hele isitmasi en buyuk problem.

baktım eve ama çoook küçük kızlar üst katta merdivenın cıkısında küçücük bi alan iki tane terasa açılan kapı sadece ben üst katta bi oda var sanıyodum yokmus. salonda da koltuk koycak yer yok resmen. mutfagın önüne koymak gerekıyor. tutmadım kısacası. yorumlarınız için hepiniz sağolunn

Yeni yapilan dublex evlerde kullanisli olani simdiye kadar gormedim. Vardir yani de cok azdir.

Uzun halılar var ya onlardan alın bunun icib
Bunu atacaktım ben de. Biz kullanıyoruz kesinlikle kaymiyor bile çok rahat. Ilk seferde takması zor biraz, merdiveni delip vidalari geçirmek zorluyor ama sonrasında çubukları kenardan rahatça çıkarıp yıkamaya gönderebilirsiniz konu sahibi. Öneririm.

Kesinlikle dublex ev alınması ve kiralanması taraftarı değilim daha çocuğunuz yok eğer olursa 2+1 dublexin değiştirilmesi gerekir bende dublexte oturuyorum ve bebekle çok zor oluyor ne masrafı ne güvenlik önlemi hiç bitmiyor. Birde mutfağın kapısı olmaması çok sıkıntı oluyor tüm yemek kokusu evin içine yayılıyor. Heleki birde bebek olursa mutfağın kapısının olmaması çok çok sıkıntı yaşamış tecrübe etmiş biri olarak yorum yazıyorum.
6+1 dublexte oturuyorum mutfak ve salonumun kapısı yok çocuk yokken gerçekten çok çok keyifliydi ama şuan evimi satılığa çıkarttım
Merdiveni halı kaplatırsın vs

bizim memleketteki ev böyleydi bi sıkıntısı yok ya sadece temizlik yaptıktan hemen sonra basmıyoduk kaymamak için.yazın çok güzel oluyodu valla serin serin

Çok kötü duruyor gerçektende evin içinden geçilip gidiliyormuş gibi bi izlenim var halıda tuhaf durur bence...
Başka ev bakma şansın yokmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…