Yaptıracak maddi durumunuz yoksa maliyeti.çok ucuz olan adını yanlış.hatırlamıyorsam serfloor olması lazım onların istediğiniz renginden alıp yapıştırabilirsiniz estetik açıdan güzel.görünür, ayrıca betondan kaynaklanan soğuğuda bayağı azaltır . Bi arkadaşım bu anlattığım gibi kaplattı evini şık görünüyo. Araştırablirsinizmerhaba arkadaşlar bu konuyu açmak için üye oldum ama uzun zamandır kk okuyucusuyum. öncelıkle yanlıs yere açtıysam özür dilerim. 2+1 dubleks bi daire buldum kirası 600 çok sevindim ama içindeki merdivenler beton yani bildiğiniz apartman merdiveni. daha eve gidip bakmadım fotoğrafta böyle için ısınmadı sanki evin içinde beton merdiven olur mu ? ne gibi sıkıntısı olur ? ya da görüntü olarak duvar kağıdıyla falan kaplasam olur mu ? silersem problem cıkar gbi kaplayınca. fikrinizi yorumunuzu tecrubelerinizi beklıyorum şimdiden sagolun.
fotoğraf eklemeye calıscamEki Görüntüle 1793896 Eki Görüntüle 1793896 Eki Görüntüle 1793897 Eki Görüntüle 1793897 Eki Görüntüle 1793896
baktım eve ama çoook küçük kızlar üst katta merdivenın cıkısında küçücük bi alan iki tane terasa açılan kapı sadece ben üst katta bi oda var sanıyodum yokmus. salonda da koltuk koycak yer yok resmen. mutfagın önüne koymak gerekıyor. tutmadım kısacası. yorumlarınız için hepiniz sağolunn
Bunu atacaktım ben de. Biz kullanıyoruz kesinlikle kaymiyor bile çok rahat. Ilk seferde takması zor biraz, merdiveni delip vidalari geçirmek zorluyor ama sonrasında çubukları kenardan rahatça çıkarıp yıkamaya gönderebilirsiniz konu sahibi. Öneririm.