bu fiyata olan evlerin metrekaresi küçük hepSonuçta kira.. Daha iyisini o fiyata bulacaksan tutma.. m ühim olan içine sinmesi.. Üzerine bir şeyler sersen tuhaf durur bence, birşeyler ile kaplasan, o kaplamalarda kalkar, sonuçta hiç bir şey o kaba görüntüyü yok etmez.. Bence tutarsan eğer, hiç bir şey serme, kullandıkça neye ihtiyaç olduğunu anlarsın..
çatı katında da rutubet olur mu ? pek anlamam da kusura bakmayınTamamdır rutubet için sormuştum
Nerede bilmiyorum ama 600e kira hiçbiyerde kalmamıştır kaçırma
çatı katında da rutubet olur mu ? pek anlamam da kusura bakmayın
ahşap beklıyordum :) musamba derken ? yapışkanlı kağıt gibi mi fotograf koyma sansınız var mı netten bi fotografta olabılırNe bekledinizki?
En saglami budur. Tabi boyle ciplakta birakilmaz bu merdiven.
Bzim evdeki merdivenlerde birinde hali birindede musamba var. Hali bi zaman sonra yatiyor rengi soluyor, onermiyorum.
Musambaya her gelen bayiliyor, laminant dosedik saniyorlar. Oysaki laminant desenli musamba. Temizlemeside super. Bilseydik diger merdivenide oyle yapardik. Tavsiye ederim.
teskkurlerOlabilir tabi ama bodrum kadar olmaz.
Kira olan evlerde hiç bir şey mükemmel olmaz.. Örnek, o evi kendin satın alıyor olsan, (olumlu yanlarından dolayı ) o merdiveni yıktırırsın, kafandaki gibi bir şey yaptırırsın.. Ev sahibine söylesen, ister tut ister tutma, beni masrafa sokma der..bu fiyata olan evlerin metrekaresi küçük hepburanın mevkisi de güzel ve köpeğim var en önemlisi onu kabul ediyolar
zaten görüntüye çok takıldımMermer merdiven ama biraz zevksiz.
Kullanım açısından bir sıkıntı olmaz, silmesi falan kolay olur.
haklısınız hiçbişey mükemmel olmaz kirada ama ister istemez görselliğe bakıyo insan . sağolunKira olan evlerde hiç bir şey mükemmel olmaz.. Örnek, o evi kendin satın alıyor olsan, (olumlu yanlarından dolayı ) o merdiveni yıktırırsın, kafandaki gibi bir şey yaptırırsın.. Ev sahibine söylesen, ister tut ister tutma, beni masrafa sokma der..
Tutacak olursan eğer, o merdivenlerde dikkat et, kaymayan terlik veya akakkabı ile dolaşmalısınız ve ıslakken dikkat etmelisiniz. İstersen ev sahibi ile konuşup yada cebinizden biraz masraf edip, evin dekoruna göre tamamen kaplatın halıfleks ile ama temizliği çok zor olur.. Onun dışında estetik olarak fazla bir şey değişmez..
zaten dükkan üstüne iki kat var asansör yok pek problem olmaz hem zayıflarımSorun sadece merdivense, üzeri halıfleks ile kaplanır, merdivene sabitlenir. Nasıl olsa kiraymış.
Ama çatı katı sorunlu olur, ben de en üst kattayım. Kiremit bakımı sizde olur. İlgisiz bir ev sahibiyse zaten çatı büyük problem.
Bizim ev kendimizin ama, inan biraz daha durumumu toparlarsam başka bir ev bakacağım.
En üst kat-Çatı katı çok kullanışsız oluyor
Kışın kolay ısınmaz. Isıtma masrafı çok olur, benden söylemesi.
Asansör bozulsa? Apartmanda jeneratör var mı, kaçıncı kat?
Bunlara hep dikkat etmelisin...
yorumunuz için tesekürler halı da bitek temizlik zor oluyo galiba. ayaklarımızı üşütmemesi ve görüntüsü de temızlığe katlanır yapar mı ki.. fiyatları hakkında bilginiz var mı acabaGörüntü kotu değil ama bizim demir merdiven uzerini de hali kaplattik bayağı estetik duruyor
zaten dükkan üstüne iki kat var asansör yok pek problem olmaz hem zayıflarımkiremit bakımı derken ?
hee öyle diseneApartmanda pek tınmazlar genelde çatıyı diyorum.
Komşuların çanak anten çektirir, yok bilmem ne yaptırır paldır küldür çıkarlar çatıya adamlar. Kırarlar kiremitleri, kimsenin umurunda olmaz, senin oturduğun ev rutubet bağlar, akar.
Ev sahibinle bunları konuşun en azından.
Ondan didim :)
ahşap beklıyordum :) musamba derken ? yapışkanlı kağıt gibi mi fotograf koyma sansınız var mı netten bi fotografta olabılır