dubleks evde beton merdiven

bu fiyata olan evlerin metrekaresi küçük hep buranın mevkisi de güzel ve köpeğim var en önemlisi onu kabul ediyolar

Merdivenlerin mermer olduğu konusunu arkadaşlar dile getirmiş zaten :)
Onun dışında bu bildiğin apartman merdiveni. Bunu yapan müteahhitin aklına şaşayım. Çok kötü bir merdiven. Sanki apartmandan mutfağa iniliyor gibi. Basılan kısımları ahşap yapsaymış adam bari. Sakın üzerini duvar kağıdı vs kaplamaya çalışmayın. Temizlik açısından çok zor olur. ve de o kağıt, üzerine basıldıkça aşınır, uçları kalkar. Bu işlerin içinde olan biri olarak söylüyorum. En sağlıklısı mermer olarak kalması.

Ne bekledinizki?
En saglami budur. Tabi boyle ciplakta birakilmaz bu merdiven.
Bzim evdeki merdivenlerde birinde hali birindede musamba var. Hali bi zaman sonra yatiyor rengi soluyor, onermiyorum.
Musambaya her gelen bayiliyor, laminant dosedik saniyorlar. Oysaki laminant desenli musamba. Temizlemeside super. Bilseydik diger merdivenide oyle yapardik. Tavsiye ederim.

ahşap beklıyordum :) musamba derken ? yapışkanlı kağıt gibi mi fotograf koyma sansınız var mı netten bi fotografta olabılır

bu fiyata olan evlerin metrekaresi küçük hep buranın mevkisi de güzel ve köpeğim var en önemlisi onu kabul ediyolar
Kira olan evlerde hiç bir şey mükemmel olmaz.. Örnek, o evi kendin satın alıyor olsan, (olumlu yanlarından dolayı ) o merdiveni yıktırırsın, kafandaki gibi bir şey yaptırırsın.. Ev sahibine söylesen, ister tut ister tutma, beni masrafa sokma der..
Tutacak olursan eğer, o merdivenlerde dikkat et, kaymayan terlik veya akakkabı ile dolaşmalısınız ve ıslakken dikkat etmelisiniz. İstersen ev sahibi ile konuşup yada cebinizden biraz masraf edip, evin dekoruna göre tamamen kaplatın halıfleks ile ama temizliği çok zor olur.. Onun dışında estetik olarak fazla bir şey değişmez..

Sorun sadece merdivense, üzeri halıfleks ile kaplanır, merdivene sabitlenir. Nasıl olsa kiraymış.
Ama çatı katı sorunlu olur, ben de en üst kattayım. Kiremit bakımı sizde olur. İlgisiz bir ev sahibiyse zaten çatı büyük problem.
Bizim ev kendimizin ama, inan biraz daha durumumu toparlarsam başka bir ev bakacağım.
En üst kat-Çatı katı çok kullanışsız oluyor

Kışın kolay ısınmaz. Isıtma masrafı çok olur, benden söylemesi.
Asansör bozulsa? Apartmanda jeneratör var mı, kaçıncı kat?
Bunlara hep dikkat etmelisin...

Görüntü kotu değil ama bizim demir merdiven uzerini de hali kaplattik bayağı estetik duruyor

haklısınız hiçbişey mükemmel olmaz kirada ama ister istemez görselliğe bakıyo insan . sağolun

zaten dükkan üstüne iki kat var asansör yok pek problem olmaz hem zayıflarım kiremit bakımı derken ?

Görüntü kotu değil ama bizim demir merdiven uzerini de hali kaplattik bayağı estetik duruyor
yorumunuz için tesekürler halı da bitek temizlik zor oluyo galiba. ayaklarımızı üşütmemesi ve görüntüsü de temızlığe katlanır yapar mı ki.. fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba

zaten dükkan üstüne iki kat var asansör yok pek problem olmaz hem zayıflarım kiremit bakımı derken ?

Apartmanda pek tınmazlar genelde çatıyı diyorum.
Komşuların çanak anten çektirir, yok bilmem ne yaptırır paldır küldür çıkarlar çatıya adamlar. Kırarlar kiremitleri, kimsenin umurunda olmaz, senin oturduğun ev rutubet bağlar, akar.

Ev sahibinle bunları konuşun en azından.
Ondan didim :)

hee öyle disene komşularla uğraşır dururuz artık

Bizim sitede 400 000 ekye satılan dublekslerin de merdiveni böyle

Yine arkadaşın müstakil tarzı dubleksi de öyle muhtemelen moda böyledir

ahşap beklıyordum :) musamba derken ? yapışkanlı kağıt gibi mi fotograf koyma sansınız var mı netten bi fotografta olabılır

Ahsapta olabilir, ama kirada oturdugunuz eve ahsap alip geri bide ustasina yaptirmak maaliyetli olur. Bizim evdeki merdivenlere benzer bi merdiven buldum. Musamba kelimesi ne kdr Turkce bi kelimedir bilmiyorum, avrupada yasiyorum Turkceye pek hakim degilim.
Resmini ekledim musambadan kasdettigim seyin. Budur.

Bunlar ahsap dosemenin tipkisinin aynisi gorunuyor. Herkes ahsap sandi bizde. Bu kaplabanin yani sira lastik gibi bisey aliyosun ayni renkte. Bunuda basamaklarin ucuna koyuyosun kestigin bolgelere. Resminide ekledim ornek olarak. Alt kata inip bizim merdivenlerin resmini cekmeye usendim simdi, reglim agrim var birazda. Eger gormek isterseniz ozelden resmini atabilirim sonra. Ahsap konusundada ucuza giderseniz zedelenmesi sorun yaratir, pahaliyada kiradaki bi eve vermek yazik. Sunu belirtiyim ama, bzim evimizde merdivenler tahtadan. Son gordgunuz resimdeki gibi donmeli. Benim bahsettigim musanbalar beton merdivenlerde ne gibi seylere yok acar bilmiyorum, soguk olmasi felan. Bence bi haliciya danisip oyle kalkisin bu ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…