dubleks evde beton merdiven

Ahsapta olabilir, ama kirada oturdugunuz eve ahsap alip geri bide ustasina yaptirmak maaliyetli olur. Bizim evdeki merdivenlere benzer bi merdiven buldum. Musamba kelimesi ne kdr Turkce bi kelimedir bilmiyorum, avrupada yasiyorum Turkceye pek hakim degilim.
Resmini ekledim musambadan kasdettigim seyin. Budur.
Eki Görüntüle 1793908
Bunlar ahsap dosemenin tipkisinin aynisi gorunuyor. Herkes ahsap sandi bizde. Bu kaplabanin yani sira lastik gibi bisey aliyosun ayni renkte. Bunuda basamaklarin ucuna koyuyosun kestigin bolgelere. Resminide ekledim ornek olarak. Alt kata inip bizim merdivenlerin resmini cekmeye usendim simdi, reglim agrim var birazda. Eger gormek isterseniz ozelden resmini atabilirim sonra. Ahsap konusundada ucuza giderseniz zedelenmesi sorun yaratir, pahaliyada kiradaki bi eve vermek yazik. Sunu belirtiyim ama, bzim evimizde merdivenler tahtadan. Son gordgunuz resimdeki gibi donmeli. Benim bahsettigim musanbalar beton merdivenlerde ne gibi seylere yok acar bilmiyorum, soguk olmasi felan. Bence bi haliciya danisip oyle kalkisin bu ise.Eki Görüntüle 1793909
biliyorum bunları bizim spor salonunda (yani gttiğim salon :KK70: ) orda da var yanlız ben bundan eve yaptırısam anında düşerim kayar :) o lastikler falan fayda etmez benim sakarlığıma :KK70:

Bence kaplama gibi kalıcı işlere ev sahibi izin vermeyebilir çünkü her ne kadar güzel gözükmesede kullandığı malzemeler pahalı. Ayrıca dubleks ev çok kullanışsız temizlik ısıtma vb gibi ama buna rağmen kirası çok ucuz. Birde son olarak bence o eve eşya yerleşti mi o kadar göze batmaz o merdiven

Bence kaplama gibi kalıcı işlere ev sahibi izin vermeyebilir çünkü her ne kadar güzel gözükmesede kullandığı malzemeler pahalı. Ayrıca dubleks ev çok kullanışsız temizlik ısıtma vb gibi ama buna rağmen kirası çok ucuz. Birde son olarak bence o eve eşya yerleşti mi o kadar göze batmaz o merdiven
binanın koridorunda oturuyomus gbi olmayalım da :KK70:

Şu dublexlerin merdivenlerini sacma sapan yerlere yapıyorlar uyuz oluyorum.bizimde salonun ortasında hemen ustu teras kapısı ne kadar pislik var merdivenden salona iniyor böcek hiç bitmiyorrrrrr...Bu yaz merdiveni korıdor kısmına aldıracagız büyük tadilat var gözümde büyüyor :KK43:bizim merdiven ahşap bu arada )
Sizinde mutfagın üstü cıkıp indikce toz inecek mutfaga..
Halı kaplamak mantıklı gibi görünsede oda daha cok toz yapar içine ceker pastıkca poff poff toz..
Dublex düşünüyorsanız merdiveni koridorda olan evleri tercih etmenizi öneririm.

biliyorum bunları bizim spor salonunda (yani gttiğim salon :KK70: ) orda da var yanlız ben bundan eve yaptırısam anında düşerim kayar :) o lastikler falan fayda etmez benim sakarlığıma :KK70:

Ahsaplar bundan daha az kaygan olmuyor fikrimce. O lastikler adi ustunde lastik. Halipleks merdivenden kac kere dustugumu bilirim ilk zamanlar. Diger merdivende olmadi bu hic. Biz cok yararini gorduk her yonden. Herkeste soruyor nasil yaptin ne yaptin diye.

bu fiyata olan evlerin metrekaresi küçük hep :KK43: buranın mevkisi de güzel ve köpeğim var en önemlisi onu kabul ediyolar

Bu önemli bir detay, hayvanın varsa bakabileceğin bir mekan herşeyden önemli
Yer neresi bilmiyorum ama 600 kira çok çok uygun, bu fiyatlara ev kalmadı artık
Merdiven biraz zevksiz kabul ediyorum ama halıfleks iyi bir çözüm, trabzanlara da sarmaşık modu bir çiçekle gayet iyi sonuç alabilirsin ya da asılabilen saksılarla , bence, kaçırma bu eviHoppa

Olabilir neden olmasın. Halıyla kaplanir v.s

Siz yalitimini, ısınma durumunu mutlaka araştırın. Merdivenden daha önemli bence.

Şu dublexlerin merdivenlerini sacma sapan yerlere yapıyorlar uyuz oluyorum.bizimde salonun ortasında hemen ustu teras kapısı ne kadar pislik var merdivenden salona iniyor böcek hiç bitmiyorrrrrr...Bu yaz merdiveni korıdor kısmına aldıracagız büyük tadilat var gözümde büyüyor :KK43:bizim merdiven ahşap bu arada )
Sizinde mutfagın üstü cıkıp indikce toz inecek mutfaga..
Halı kaplamak mantıklı gibi görünsede oda daha cok toz yapar içine ceker pastıkca poff poff toz..
Dublex düşünüyorsanız merdiveni koridorda olan evleri tercih etmenizi öneririm.
dubleks düşünmüyoduk 2+1 uygun fiyatlı düşünüyoduk aralarında bu evin mevkisi metrakaresi cok iyi geldi bize. sizin tadilat zor allah kolaylık versin

Ahsaplar bundan daha az kaygan olmuyor fikrimce. O lastikler adi ustunde lastik. Halipleks merdivenden kac kere dustugumu bilirim ilk zamanlar. Diger merdivende olmadi bu hic. Biz cok yararini gorduk her yonden. Herkeste soruyor nasil yaptin ne yaptin diye.
hmm bi araştırıym nerde yapılıyomus o zaman teşekkürler :)

Bence güzel. Mermer merdiven olmasının bir sakıncası yok ki..neden beğenmediniz anlamadım. .

Bu önemli bir detay, hayvanın varsa bakabileceğin bir mekan herşeyden önemli
Yer neresi bilmiyorum ama 600 kira çok çok uygun, bu fiyatlara ev kalmadı artık
Merdiven biraz zevksiz kabul ediyorum ama halıfleks iyi bir çözüm, trabzanlara da sarmaşık modu bir çiçekle gayet iyi sonuç alabilirsin ya da asılabilen saksılarla , bence, kaçırma bu eviHoppa
öncelik köpeğim zaten ev bakarken hep öyle baktık :) sarmaşık fikri çok iyi sahte çiçek bi sarmasık saksılı olmasa da olur sadece yeşillik gbi nyse anlatamadım :KK70: trabzanlara başka ne yapabilirim acaba

öncelik köpeğim zaten ev bakarken hep öyle baktık :) sarmaşık fikri çok iyi sahte çiçek bi sarmasık saksılı olmasa da olur sadece yeşillik gbi nyse anlatamadım :KK70: trabzanlara başka ne yapabilirim acaba

Asılabilen saksılarda yapay çiçekler var onlardan kullanabilirsin
Uzunca buldan türü bir kumaşla aralıklı sararak, çiçekleri arasına serpiştirebilirsin, halıfleksle kaplanınca da şık olur bence

210174127_7.jpg
trabzanlar için bu nasıl kızlar

Instagramda guvenilir ve harika urunleri olan bi bayan var. Yapışkanlı folyo satıyor. Normal ucuz etiketler gibi degil. Mobilya vs herseye yapılıyor ve iz bırakmıyor çıkarken. Kiracı oldugun için en ekonomik olanı bu..bende buzfolabı ve bulaşık makineme yapacam. Aslında kvalideminde mermer merdıveni oyle kotude durmuyor

Bizim de merdivenimiz böyle ama tam olarak evin içinden geçmiyor . Ayrı bir koridor var merdiven için katları hepsi birbirinden bağımsız olduğu için . Biz evin içinde sürekli terlik le dolaşıyor. Sıkıntı olmuyor kötü de gözükmüyor. Ahşaptan daha kullanışlı.

Beton degil arkadasım.
Betonarme merdiven ama üstü mermer, granit tarzı birşeyle kaplı. Mutfağa bakan tarafı farklı bir renge boyayabilirsin, basamaklar üzerine halı kaplatabilirsin.
Duvar kağıdı adı üstünde duvar içindir. Bence kötü durmuyor :KK66: gayet hoş, sağlıkla oturun.

X