hadi ya bence hiç hoş bi moda değilBizim sitede 400 000 ekye satılan dublekslerin de merdiveni böyle
Yine arkadaşın müstakil tarzı dubleksi de öyle muhtemelen moda böyledir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi ya bence hiç hoş bi moda değilBizim sitede 400 000 ekye satılan dublekslerin de merdiveni böyle
Yine arkadaşın müstakil tarzı dubleksi de öyle muhtemelen moda böyledir
biliyorum bunları bizim spor salonunda (yani gttiğim salon ) orda da var yanlız ben bundan eve yaptırısam anında düşerim kayar :) o lastikler falan fayda etmez benim sakarlığımaAhsapta olabilir, ama kirada oturdugunuz eve ahsap alip geri bide ustasina yaptirmak maaliyetli olur. Bizim evdeki merdivenlere benzer bi merdiven buldum. Musamba kelimesi ne kdr Turkce bi kelimedir bilmiyorum, avrupada yasiyorum Turkceye pek hakim degilim.
Resmini ekledim musambadan kasdettigim seyin. Budur.
Eki Görüntüle 1793908
Bunlar ahsap dosemenin tipkisinin aynisi gorunuyor. Herkes ahsap sandi bizde. Bu kaplabanin yani sira lastik gibi bisey aliyosun ayni renkte. Bunuda basamaklarin ucuna koyuyosun kestigin bolgelere. Resminide ekledim ornek olarak. Alt kata inip bizim merdivenlerin resmini cekmeye usendim simdi, reglim agrim var birazda. Eger gormek isterseniz ozelden resmini atabilirim sonra. Ahsap konusundada ucuza giderseniz zedelenmesi sorun yaratir, pahaliyada kiradaki bi eve vermek yazik. Sunu belirtiyim ama, bzim evimizde merdivenler tahtadan. Son gordgunuz resimdeki gibi donmeli. Benim bahsettigim musanbalar beton merdivenlerde ne gibi seylere yok acar bilmiyorum, soguk olmasi felan. Bence bi haliciya danisip oyle kalkisin bu ise.Eki Görüntüle 1793909
binanın koridorunda oturuyomus gbi olmayalım daBence kaplama gibi kalıcı işlere ev sahibi izin vermeyebilir çünkü her ne kadar güzel gözükmesede kullandığı malzemeler pahalı. Ayrıca dubleks ev çok kullanışsız temizlik ısıtma vb gibi ama buna rağmen kirası çok ucuz. Birde son olarak bence o eve eşya yerleşti mi o kadar göze batmaz o merdiven
binanın koridorunda oturuyomus gbi olmayalım da
biliyorum bunları bizim spor salonunda (yani gttiğim salon ) orda da var yanlız ben bundan eve yaptırısam anında düşerim kayar :) o lastikler falan fayda etmez benim sakarlığıma
bu fiyata olan evlerin metrekaresi küçük hep buranın mevkisi de güzel ve köpeğim var en önemlisi onu kabul ediyolar
dubleks düşünmüyoduk 2+1 uygun fiyatlı düşünüyoduk aralarında bu evin mevkisi metrakaresi cok iyi geldi bize. sizin tadilat zor allah kolaylık versinŞu dublexlerin merdivenlerini sacma sapan yerlere yapıyorlar uyuz oluyorum.bizimde salonun ortasında hemen ustu teras kapısı ne kadar pislik var merdivenden salona iniyor böcek hiç bitmiyorrrrrr...Bu yaz merdiveni korıdor kısmına aldıracagız büyük tadilat var gözümde büyüyor bizim merdiven ahşap bu arada )
Sizinde mutfagın üstü cıkıp indikce toz inecek mutfaga..
Halı kaplamak mantıklı gibi görünsede oda daha cok toz yapar içine ceker pastıkca poff poff toz..
Dublex düşünüyorsanız merdiveni koridorda olan evleri tercih etmenizi öneririm.
hmm bi araştırıym nerde yapılıyomus o zaman teşekkürler :)Ahsaplar bundan daha az kaygan olmuyor fikrimce. O lastikler adi ustunde lastik. Halipleks merdivenden kac kere dustugumu bilirim ilk zamanlar. Diger merdivende olmadi bu hic. Biz cok yararini gorduk her yonden. Herkeste soruyor nasil yaptin ne yaptin diye.
öncelik köpeğim zaten ev bakarken hep öyle baktık :) sarmaşık fikri çok iyi sahte çiçek bi sarmasık saksılı olmasa da olur sadece yeşillik gbi nyse anlatamadım trabzanlara başka ne yapabilirim acabaBu önemli bir detay, hayvanın varsa bakabileceğin bir mekan herşeyden önemli
Yer neresi bilmiyorum ama 600 kira çok çok uygun, bu fiyatlara ev kalmadı artık
Merdiven biraz zevksiz kabul ediyorum ama halıfleks iyi bir çözüm, trabzanlara da sarmaşık modu bir çiçekle gayet iyi sonuç alabilirsin ya da asılabilen saksılarla , bence, kaçırma bu evi
apartmanın mutfağı varmış gibi göründü gözümeBence güzel. Mermer merdiven olmasının bir sakıncası yok ki..neden beğenmediniz anlamadım. .
öncelik köpeğim zaten ev bakarken hep öyle baktık :) sarmaşık fikri çok iyi sahte çiçek bi sarmasık saksılı olmasa da olur sadece yeşillik gbi nyse anlatamadım trabzanlara başka ne yapabilirim acaba
Bizimde yazlık evde merdiven böyle mermerden.tabi biraz daha şik bir merdiven yapılmış ama ben severim.apartmanın mutfağı varmış gibi göründü gözüme