Dubai'ye Taşınıyorum :(

Bakici konusunda haklisiniz en ufak şikayette direk sinir disi ediliyor bende birinden duymustum bunu ama tam kimden hatirlayamiyorum...
Yanliz dubai iyidir hoştur guzeldir ama is hayati cok yoğundur umarim kendinize ayirabilecek zaman bulursunuz.
Benim staj yaptigim şirkette dubaiye gönderiyordu dubai ile çalışıyorduk bi nevi. iş arkadaslarim falan konu açılırdı konuşurduk hep orda nasıl zaman geçiriyorlar diye hepsinden duyduğum cümle çok yoğun hicbiseye zaman kalmıyordu diyolardi hep birde benim departmanın müdürü sürekli gider gelirdi adam çok yorgun dönerdi :)
Bende çok isterdim Dubai yi ama herkezin o sözlerinden sonra bosverdim.
Hakkında hayırlısı inşallah sen çok mutlu olursun orda şöyle bir gerçek varki insan aslında kafasına koyduğunu herşeyi yapabilir ! Basarilida olabilir, olmasanda dünyanın sonu değil ya geri gelir başka bir yeri düşünürsün sonra... Arapça bilmemde sana çok fayda sağlayacak bol şanslar :)

Hollanda dakı egıtımın guzel oldugunu dusunuyorum dubaı bende ne alaka dıye dusunuyorum.
Buarada bakıcı derken neden okula gıtmeyeceklermı oradada erken baslamalrı zorunlu dıye bılıyorum
Hollanda uyusturucu batağı bir ülke, ben de yurt dışında uzun yıllar kaldım çeşitli ülkelerde ama Hollanda gördüğüm en kolay uyusturucu batağına girme ülkesi, ulaşmak cok kolay ve yasal. Orada kesinlikle okutmazdım çocuğumu.

Bu çok gereksiz bir yazı olmuş, sonu ha geldi ha gelecek diye beklerken okurken darlandım! :/

Yukarılarda o fiyata kiralanan evler kötü imasında bulunup altta evler çok kaliteli diye yazmış olman düşündürücü

Ev, araba, sigorta vs icin kenarda birikiminiz ve ayda en az 10.000 $ kazanabileceginiz bir is hazir mi? Hazirsa bir deneyin bence.

Yakin olmayan bir arkadasim orada yasiyor.
Sartlarindan memnun simdilik. Kendisi disaridan ceviri yapıyormus, esi bir firmada yöneticilik yapıyor.
Tek eksisinin otel odalarinda kaliyor olmak daraltiyor dedi. Neden oldugunu bilmiyorum ama otel evden daha hesaplı ve daha güvenli geliyor o yüzden böyle bir sey tercih ettik dedi.

turkıyeden ayrılsam arap ulkelerıne asla adım atmazdım ..egıtım ıcın bı de...hıc alakaları yok

turkıyeden ayrılsam arap ulkelerıne asla adım atmazdım ..egıtım ıcın bı de...hıc alakaları yok

Dubai evet diğer arap ülkeleri gibi kılık kıyafet zorunluluğu olan bi yer değil fakat hiç de özgürlükler ülkesi falan değil.Metroda kadın erkek ayrı yerler var,dışarıda bi erkek ve bir kadın el ele tutuşamaz,öpüşemez.Ramazanda dışarıda yemek yenmez mesela yasak.Hatta kafelerde de perdeyle falan kapatılıyomuş camlar.

Yani sırf ben taciz edildim orada taciz yokmuş güvenliymiş diye çocukları oraya sürüklemeyin derim.Çok izole bi ortam napacaksınız ömür boyu orada mı yaşayacaksınız?Bildigim kadarıyla vatandaşlık falan asla vermiyolar sizin işiniz bittiğinde mecbur geri döneceksiniz yani.

Turkiyeden kaçıp ne kadar diğer arap ülkelerine nazaran daha iyi durumda olsa da bi arap ülkesine gitmek bana hiç mantıklı gelmedi valla heleki cocuklar için.

ortadogu da kadını ınsan yerıne koymuyorlar kı nasıl böyle bı ulkeye gıdılır..ben de ıstısmara ugradım arkadasım senı bu yuzden cok ıı anlıyorum ama bence bıraz daha bekle guzel bır avrupa ulkesı sec

Dubai cok modern bir yer
Gittim kimsenin de kafasini zorla kapatmiyorlar
Ama ben yine de bir ortadogu ulkesine gitmem
Ne kadar Turkiye de yasamak istemesem de ..

Arkadaşlar şu konuya bir açıklık getirmek istiyorum öncelikle dubai deki şirket bana sponsor olduğu için vize yi zaten şirket hallediyor ayrıca 3 yıllık oturumu şirket alıyor sizin için ayrıca 1 yıllık ev kirami ödüyor sigortami yapıyor çocuklarımın 1 tanesinin yıllık okul masrafını karşılıyor şirket aracı da veriyor 5 bin dolar da maaş veriyor soruyorum size neden gitmeyeyim ? Tepki veren arkadaşlar olmuş arap ülkesi diye ama ben bunu bilerek oraya gidiyorum ömrümün sonuna kadar orada kalacağım diye bir şey yok ki ben ömrümün bir kısmını orada yaşamış olmak için gidiyorum hemde birqz kafamı toparlamak türkiye den uzakta kalmak istiyorum sorunlu bir çocukluğum oldu etkisi hala devam etmekte ayrıca destek olmadığı gibi herşey e köstek olan bir ailem var geri kafalılar bu yüzden bir süre hem buradan uzaklaşıp hemde çocuklarım güzel yabancı dil öğrensin eğitim alsın diye dubai ye gitmeye karar verdim ve hayalimdi benim hep dubai ye gitmek

5000 dolar mi
Bende geliyorum
Ayip olmazsa mesleginiz ne ogrenebilir miyim ?

sartları cok ıyı evet mantıklı fekaat tacızden kacamazsın yanı dunyanın her yerınde bu tehlıke var ama egıtım ıcın hala dıyorum kı sıngapur fınlandıya

Arkadaşım sen git. Bilen de yazıyor bilmeyen de. Arap ülkesi zart zurt. Daha havalimanında şortlu insanları görmeye başlıyosun. Hayatında gitmemiş konuşuyo işte. Sanki arabistan'a gidiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…