- 22 Kasım 2014
- 3.217
- 4.657
- 38
-
- Konu Sahibi bulyonlupilavv
İyi cesaretlisin.
Kızlarınız babalarından uzak kalacak
Ayrıca duabi konusunda ben açıkçası cesaret edemezdim.
Dubaide yerel halkın nüfusu çok az değil mi? Çoğunluğunu yabancilar oluşturuyorsa gayet iyi eğitim veren yabancı okullar vardır.
Ayrıca herkes her ülkeye elini kollunu sallayarak yerlesemiyor.Bol keseden şu ülkeye git ben olsam şuraya giderim demek ne derece dogru? Yargılamadan önce bir düşünelim bence.
Ama çocukları babadan bu kadar uzağa götürecek olmanız bilmiyorum ne kadar doğru olur?
Dubai'de düzgün ortam beni biraz düşündürdü . iş için gidip gelen arkadaşlarım mevcut alkol tuhaf kulüpler vs vvs yağmurdan kaçarken doluya tutulmamanızı dilerimKızlar sağolun yorumlar için Dubai yi tercih etme sebebim arapça biliyorum ingilizce biliyorum ve bunun yanı sıra benim hayalim Dubai idi bu yüzden ... ve tabiki çok güvenli bir yer olması iş nasıl bulduguma gelince istanbulda ki bir firmanın dubai ofisine eleman aranıyordu kimse yanaşmamış oraya gitmeye benimde hayalimdi kabul ettim kızlarım biri 4 yasında biri de 1 bucuk Dubai sıcacık bir ülke soğuktan nefret eden biri olarak sanırım çok mutlu olacağım ayrıca orada baska ülkelerden gelenler için herhangi bir kısıtlama yok kızlar bakıcı için de dubaide yasayan bir arkadasla konustum hemen bulunur cok kolay dedi fiyatlarda aylık 350 usd civarındaymış bana çok uygun geldi fiyat ama tabi çocuklarıma nasıl davranır vicdanı var mıdır diye endişelendim ilk başta ama arkadas dedi ki en ufak bişey de şikayet ederseniz yani çocuklara bağırma kötü davranma vs gibi hemen sınırdışı ediliyorlar dedi bunu duyunca biraz daha rahatladım açıkçası
Hayırlı uğurlu olsun.Kızlar herkese merhabalar ....
Kısmet olursa yaz'a doğru Dubai'ye taşınacağım.. Sebebine gelirsek, 2 tane kızım var ve iyi eğitim almalarını istiyorum. Benimde geçmişte Türkiye'de yaşadığım bazı travmalar var. Kızlarımında bu tarz muameleye maruz kalmalarını istemiyorum. Bu yüzden kesin gitmeye karar verdim işim de hazır. Benim tek sorunum oraya ittiğim de çocuklarıma nasıl bakıcı bulacağım? Ve çocuklarım nasıl alışacaklar ? bu süreci en kolay nasıl atlatırız ? Daha önce Dubai'ye gitmiş, yada hala orada yaşayan arkadaşlarım varsa , bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim ...,
İnanın düşünmekten başıma ağrılar giriyor . ne yapacağım nasıl altından kalkacağım diye düşünmekten çok yoruldumbiri yardım edebilir mi ? Dubaide yaşam nasıldır ? çocuklarla nereye gidilir ?; nasıl daha kaliteli zaman geçirilir ? Yardımcı olacak kişilere şimdiden çok teşekkür ediyorum :) Sağlıcakla kalın....
hiç bilgim olmadığı için soruyorum, öyle ben gidiyorum diyerek gidebiliniyor mu Dubai ye yaşamak için? oturum o kadar kolay veriliyor mu yaw?