- 18 Ağustos 2012
- 736
- 1.112
- 27
-
- Konu Sahibi bulyonlupilavv
Ayşe Arman (gazeteci) gitmişti eşinin işi nedeniyle.
Kızları, şu an 12 yaşında, orada okudu. Kızın ingilizcesi benden kat kat güzel.
Uluslararası okullarda eğitim alabilir.
Eski yazılarını okuyabilseniz.
Çok güzel ve imrenilecek bir hayatları vardı.
Evleri çok güzeldi. Denize istedikleri zaman giriyorlardı vs vs
Arkadaşım sen git. Bilen de yazıyor bilmeyen de. Arap ülkesi zart zurt. Daha havalimanında şortlu insanları görmeye başlıyosun. Hayatında gitmemiş konuşuyo işte. Sanki arabistan'a gidiyosun.
Arkadaşlar şu konuya bir açıklık getirmek istiyorum öncelikle dubai deki şirket bana sponsor olduğu için vize yi zaten şirket hallediyor ayrıca 3 yıllık oturumu şirket alıyor sizin için ayrıca 1 yıllık ev kirami ödüyor sigortami yapıyor çocuklarımın 1 tanesinin yıllık okul masrafını karşılıyor şirket aracı da veriyor 5 bin dolar da maaş veriyor soruyorum size neden gitmeyeyim ? Tepki veren arkadaşlar olmuş arap ülkesi diye ama ben bunu bilerek oraya gidiyorum ömrümün sonuna kadar orada kalacağım diye bir şey yok ki ben ömrümün bir kısmını orada yaşamış olmak için gidiyorum hemde birqz kafamı toparlamak türkiye den uzakta kalmak istiyorum sorunlu bir çocukluğum oldu etkisi hala devam etmekte ayrıca destek olmadığı gibi herşey e köstek olan bir ailem var geri kafalılar bu yüzden bir süre hem buradan uzaklaşıp hemde çocuklarım güzel yabancı dil öğrensin eğitim alsın diye dubai ye gitmeye karar verdim ve hayalimdi benim hep dubai ye gitmek
gidin iyi bir egitim alsınlar karar değiştirmeyin.Kızlar herkese merhabalar ....
Kısmet olursa yaz'a doğru Dubai'ye taşınacağım.. Sebebine gelirsek, 2 tane kızım var ve iyi eğitim almalarını istiyorum. Benimde geçmişte Türkiye'de yaşadığım bazı travmalar var. Kızlarımında bu tarz muameleye maruz kalmalarını istemiyorum. Bu yüzden kesin gitmeye karar verdim işim de hazır. Benim tek sorunum oraya ittiğim de çocuklarıma nasıl bakıcı bulacağım? Ve çocuklarım nasıl alışacaklar ? bu süreci en kolay nasıl atlatırız ? Daha önce Dubai'ye gitmiş, yada hala orada yaşayan arkadaşlarım varsa , bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim ...,
İnanın düşünmekten başıma ağrılar giriyor . ne yapacağım nasıl altından kalkacağım diye düşünmekten çok yoruldumbiri yardım edebilir mi ? Dubaide yaşam nasıldır ? çocuklarla nereye gidilir ?; nasıl daha kaliteli zaman geçirilir ? Yardımcı olacak kişilere şimdiden çok teşekkür ediyorum :) Sağlıcakla kalın....
Sizin egitim durumunuz nedir?
Yasiniz gercekten 23 ise 19 yasinda ilk cocugunuzu dogurmussunuz, cok gecmeden de oburu, Allah bagislasin.
Mukemmel bir egitim durumunuzun olmadigi asikar, baya ciddi torpiliniz varmis gercekten.
Aslında bu süreçler içerisinde hiç boş durmadım üniversitelerin sertifika programlarına katıldım pazarlama uzmanlığı sekreterlik ve ofis yönetimi yönetici asistanlık şimdide kısmet olursa şubat ayında yıldız teknik üniversitesi nin sertifika programı var ona katılacağım aynı zamanda ismek in kurslarına gidiyorum aynı anda iki kursa gidiyorum çocuklarım olsada evim olsada hiç bir zaman boş oturmadım business english ve toplantı organizasyon yönetimi kursum da şubat ayında basliyor kısmet olursa ve ayrıca belirtmek isterim ki 3 ocak doğumlu olduğum için 24 yasindayim
Turkiye'de olmadigimdan bahsettiginiz sistemi pek anlamadim.
Neden surekli kurslara gidiyorsunuz, normal egitim + master vs vs kariyer acisindan daha uygun degil mi.
Neyse sizin tercihiniz tabi, umarim kotu gunleri geride birakabilirsiniz.
Ruh sagligi cok onemli gercekten.
Benim ailem okul konusunda çok geri kafalı okumama bile izin vermediler liseden sonra okumadım uni yi açık öğretim den okudum
Kucuk yasta evlenmenizdeki aile faktorunu tahmin etmistim az cok.
Kendi kizlarinizi kisitlanayacaginiza inaniyorum.
Yalniz bahsettiginiz kurslarla sertifikalarla hak vereceksinizdir ki ciddi bir torpil olmadigi takdirde yabanci bir ulkede oyle bir maasla calismaniz cok zor.
Arkadaşlar şu konuya bir açıklık getirmek istiyorum öncelikle dubai deki şirket bana sponsor olduğu için vize yi zaten şirket hallediyor ayrıca 3 yıllık oturumu şirket alıyor sizin için ayrıca 1 yıllık ev kirami ödüyor sigortami yapıyor çocuklarımın 1 tanesinin yıllık okul masrafını karşılıyor şirket aracı da veriyor 5 bin dolar da maaş veriyor soruyorum size neden gitmeyeyim ? Tepki veren arkadaşlar olmuş arap ülkesi diye ama ben bunu bilerek oraya gidiyorum ömrümün sonuna kadar orada kalacağım diye bir şey yok ki ben ömrümün bir kısmını orada yaşamış olmak için gidiyorum hemde birqz kafamı toparlamak türkiye den uzakta kalmak istiyorum sorunlu bir çocukluğum oldu etkisi hala devam etmekte ayrıca destek olmadığı gibi herşey e köstek olan bir ailem var geri kafalılar bu yüzden bir süre hem buradan uzaklaşıp hemde çocuklarım güzel yabancı dil öğrensin eğitim alsın diye dubai ye gitmeye karar verdim ve hayalimdi benim hep dubai ye gitmek