Dubai'ye Taşınıyorum :(

Eğitim ve güvenlik konusunda Singapur daha iyidir. Ama tabiki şirketinizin size sağladığı olanaklardan dolayı Dubai şu an daha mantıklı geliyor.

Dubai eğitimde çok iyi değil onu belirtmek isterim ve bakıcular için şirketler var ve genellikle afrikalı müslüman bakıcılar çok fazla ben iki kere gittim çok yakın arkadaşımda orada yaşıyor ondan biliyorum bence belirsizlik korkutmuş siZi ama gittiğinizde işler yoluna girecek emin olun..

Ayşe Arman (gazeteci) gitmişti eşinin işi nedeniyle.
Kızları, şu an 12 yaşında, orada okudu. Kızın ingilizcesi benden kat kat güzel.
Uluslararası okullarda eğitim alabilir.

Eski yazılarını okuyabilseniz.

Çok güzel ve imrenilecek bir hayatları vardı.
Evleri çok güzeldi. Denize istedikleri zaman giriyorlardı vs vs

Valla en çok çocuklar hayatı dolu dolu yaşasın yabancı dil öğrensin kaliteli vakit geçirsin diye gidiyorum ya valla

Arkadaşım sen git. Bilen de yazıyor bilmeyen de. Arap ülkesi zart zurt. Daha havalimanında şortlu insanları görmeye başlıyosun. Hayatında gitmemiş konuşuyo işte. Sanki arabistan'a gidiyosun.

Araplar kadına değer vermez falan diyorlar da bizim buradaki arap nüfusu daha fazladır bence

bence hersey guzel olcak
gidin havaniz degisir,cocuklarinizin da sizinde ufkunuz genisler.
esimin bicok arkadasi orda calisiyor,uluslararasi bir ortam var,biraz pahali ozellikle ev kiralari..enazindan 1 sene kiraniz odeniyor,sirketle mumkunse 1 senelik anlasma yapip gidin,3 yillik vize aliniyor diye 3 yillik anlasma yapmayin derim.

gidin iyi bir egitim alsınlar karar değiştirmeyin.

Arap ulkesi iiiyy igrenc bati ulkesii ohhh misss bu gibi kafa yapilarina hayranim.
bence en iyi egitim sistemi japonya finlandiya gibi ulkeler dubainin egitim sistemini bilmem dubai denince aklima tek gelen sey porsche bi de kaplan yavrusu besleyen gorgusuzler.

Sizin egitim durumunuz nedir?
Yasiniz gercekten 23 ise 19 yasinda ilk cocugunuzu dogurmussunuz, cok gecmeden de oburu, Allah bagislasin.
Mukemmel bir egitim durumunuzun olmadigi asikar, baya ciddi torpiliniz varmis gercekten.

Sizin egitim durumunuz nedir?
Yasiniz gercekten 23 ise 19 yasinda ilk cocugunuzu dogurmussunuz, cok gecmeden de oburu, Allah bagislasin.
Mukemmel bir egitim durumunuzun olmadigi asikar, baya ciddi torpiliniz varmis gercekten.

Aslında bu süreçler içerisinde hiç boş durmadım üniversitelerin sertifika programlarına katıldım pazarlama uzmanlığı sekreterlik ve ofis yönetimi yönetici asistanlık şimdide kısmet olursa şubat ayında yıldız teknik üniversitesi nin sertifika programı var ona katılacağım aynı zamanda ismek in kurslarına gidiyorum aynı anda iki kursa gidiyorum çocuklarım olsada evim olsada hiç bir zaman boş oturmadım business english ve toplantı organizasyon yönetimi kursum da şubat ayında basliyor kısmet olursa ve ayrıca belirtmek isterim ki 3 ocak doğumlu olduğum için 24 yasindayim

Turkiye'de olmadigimdan bahsettiginiz sistemi pek anlamadim.
Neden surekli kurslara gidiyorsunuz, normal egitim + master vs vs kariyer acisindan daha uygun degil mi.
Neyse sizin tercihiniz tabi, umarim kotu gunleri geride birakabilirsiniz.
Ruh sagligi cok onemli gercekten.

Benim ailem okul konusunda çok geri kafalı okumama bile izin vermediler liseden sonra okumadım uni yi açık öğretim den okudum

Benim ailem okul konusunda çok geri kafalı okumama bile izin vermediler liseden sonra okumadım uni yi açık öğretim den okudum

Kucuk yasta evlenmenizdeki aile faktorunu tahmin etmistim az cok.
Kendi kizlarinizi kisitlanayacaginiza inaniyorum.
Yalniz bahsettiginiz kurslarla sertifikalarla hak vereceksinizdir ki ciddi bir torpil olmadigi takdirde yabanci bir ulkede oyle bir maasla calismaniz cok zor.

Evet öyle ama varsın bir kere de ben torpil le bi işe gireyim aslında bu işi almak tamamen benim elimdeydi ben şahsen sahibini tanıyorum evet ama kendisiyle konuşup gelecekle ilgili konuşup neler yapabileceğimi gösterince bu torpil e sahip oldum ☺

Yorumların 7. sayfasına kadarını okudum,
wallaha şirket büyük şirket siz ayrılma arifesindesiniz zaten hayat degısıklıgı gerekıyor,
cocuklar kucuk guzel bır egıtım almalarını her anne baba ıster.
sızın 2 diliniz var arapça ıngilizce buna uygun sırketın yonetım kadrosu açılmış, bundan iyisi şamda kayısı veya dubaiye yerleşmek.
bence iyi bir karar, madem yabancılara da davranışlar yasalar farklı bu daha iyi.
eşiniz de hayır dememiş engel pürüz ççıkarmamış, yaşadıgınız bu korkularla çocuk buyutmek ıyıce zordur tabiki allah korusun tüm çocukları.
neyse ıyı seçim yapmışsın canım bence yolun açık olsun.

Konuyu baştan sona okudum bi fikrim yoktu ilgimi çekti çok şanslı buldum sizi madem şirketiniz birçok konuda önünüzü açıyor yıllık kirada çok önemli eğitim masrafları vs birikim bile yapabilirsiniz gibi geldi :) yolunuz açık olsun

Daha ne artık. İnsan sorgulamaz bıle neden gıdeyım dıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…