Dubai'ye Taşınıyorum :(

Yaşınız gerçekten 23 mü yav 17niz de evlendiyseniz eğitim olayını anlıcam ama çocuklar baya küçükse amaç eğitim değil o bir perde bence bari eğitim demeseydin herkes yazıp durdu ne alakası var diye...

Kızlar sağolun yorumlar için Dubai yi tercih etme sebebim arapça biliyorum ingilizce biliyorum ve bunun yanı sıra benim hayalim Dubai idi bu yüzden ... ve tabiki çok güvenli bir yer olması iş nasıl bulduguma gelince istanbulda ki bir firmanın dubai ofisine eleman aranıyordu kimse yanaşmamış oraya gitmeye benimde hayalimdi kabul ettim kızlarım biri 4 yasında biri de 1 bucuk Dubai sıcacık bir ülke soğuktan nefret eden biri olarak sanırım çok mutlu olacağım ayrıca orada baska ülkelerden gelenler için herhangi bir kısıtlama yok kızlar bakıcı için de dubaide yasayan bir arkadasla konustum hemen bulunur cok kolay dedi fiyatlarda aylık 350 usd civarındaymış bana çok uygun geldi fiyat ama tabi çocuklarıma nasıl davranır vicdanı var mıdır diye endişelendim ilk başta ama arkadas dedi ki en ufak bişey de şikayet ederseniz yani çocuklara bağırma kötü davranma vs gibi hemen sınırdışı ediliyorlar dedi bunu duyunca biraz daha rahatladım açıkçası

canım asıl anlatmak istediğim temelden düzgün bir ortamda büyümeleri açık konuşmak gerekirse ben istismara uğradım cocukluktan kalan travma yasıyorum hala burada kızlarıma da aynı şey ya yapılırsa diye korkuyorum ama bu yaptığım doğru mu onu da bılmıyorum

Bence siz cocuklarin egitimi icin Dubai yi tercih etmediniz. Once is buldunuz ya da ayarladiniz oradan sonra cocuklarin egitimi yasam sartlarini on plana aldiniz.

Cocuklarin egitim icin yurt disina yerlesmek gibi buyuk bir karar alan biri Dubayi ye kadar tercih edecegi egitimde nirvanaya ulasmis bir cok ulkeden birini secerdi.

yok cnm yukarda yazdım bir arkadasa az önce asıl amaç düzgün bir ortamda büyümeleri

Burda yazdiginiz sebeler arasinda egitim yok.

Msj okudum. Umarim yolunda gider her sey. Yeni hayatinizda bol sans.

Canım modern ülke demişler gene ama bilemiyorum Arap ülkesi ha orası ha burası fark eder mi gücün yeterse daha nezih avrupa ülkelerine bak derim ne bileyim Finlandiya iyi seçenek bence ama bilemiyorum tabii yurtdışında yaşayanlar gelsinler fikir versinler daha iyi olur Dubai'yi Finlandiya'yı bilen kızlar hadi yardıma! :)

dubai de cinsel istismar yasaları çok katı bu yüzden kimse hiç yanaşmıyormuş orada böyle şeylere hırsızlıkta dahil buna mesela insanlar anahtarı kontakta bırakıp arabayı öylece bırakıp gidebiliyorlarmış kimse dokunmuyormuş bile emin olun en cok bu yasalardan dolayı gidiyorum

Boşandınız mı? Eş rızası gerekmiyor mu çocuklarınız için.

Boşandınız mı? Eş rızası gerekmiyor mu çocuklarınız için.

Eşim yardımcı olacak pasaportlar için sağolsun hep destek oldu hala oluyor bizim resmi olarak boşanma işlemi henüz gerçekleşmedi vallahi benim durum çok karışık kafam karışık ne yapacağımı bilmez halde serseri mayın gibi geziyorum ortalıkta

eğitim için diyorsanız fillandiyayı düşünmenızı tavsiye ederim,çok türk yakınım var orda ve gerçekten müthiş bir ülke
sadece soğukla başetmek biraz problem olabılır
Finlandiya'ya elini kolunu sallayarak gidemezsin. Turist olarak bile davetiyeli kabul ediyor.

Dubai orada yaşayan yabancılar için hiç de sıkıntılı değil.Kimse giydiğine içtiğine gezdiğine karışmıyor.

Arkana bile bakma git.Hele ki 2 kız evladıyla en doğrusu.

Dubai'ye gittim. Kaliteli zaman icin neler yapilir bilemem ama bizim yaptigimiz dubai mall'u gezmek, burj halife'ye cikmak ve cöle gitmek. Tabi bunlar turistik yapilan geziler. Yasam merkezi baska bir yerde sanirim. Oteller bolgesi adi altinda koskoca bir merkezde kaldik.

Yaşadığınız şey çok kötü. Büyük geçmiş olsun. Ama kaçtığınız şey sizi her yerde bulabilir. İnsan her yerde insan sapık her yerde sapıktır. Bence vericeğiniz karar çok önemli. Şimdi size cazip geliyor olabilir üstünde defalarca durup düşünmeniz gereken bir konu. Yalnız başınıza gitseniz neysede çocuklar var.

peki babaları ile aralarına girecek kilometreler

bir çok kişi babaları ile farklı şehirde yaşamamak için tayinlerle vs uğraşıyor

kızlarınız farklı bir kültürde ve babasından çok uzak büyüyecekler

bir de iş yerinizin İstanbul bağlantısı varmış oradaki ofistekiler size yardımcı olurlar yaşam konusunda şimdiden fikir alabilirsiniz

ben de çok pahalı olduğunu duymuştum

bu acaba turistik yerler için mi yoksa tüm çarşı market manav pazar her ne ise ona ilişkin mi bilmiyorum tabii

Şahsen dubai olmasını sorgulamam hatta çok da iyiy bir tercih bana kalırsa ama 2 minik kızınızla tek başına km lerce ötede mücadele vermek çok zor bana kalırsa. En azından babalarıyla birleşik olarak taşınsanız yine kolay olurdu bilemedim çok zor bir durum ama insan her şeye alışıyor... Benim bildiğim ev kiralarının çok fahiş olduğu ve aşırı sıcaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…