- 16 Haziran 2016
- 5.968
- 37.615
-
- Konu Sahibi bulyonlupilavv
Yaşınız gerçekten 23 mü yav 17niz de evlendiyseniz eğitim olayını anlıcam ama çocuklar baya küçükse amaç eğitim değil o bir perde bence bari eğitim demeseydin herkes yazıp durdu ne alakası var diye...
Bence siz cocuklarin egitimi icin Dubai yi tercih etmediniz. Once is buldunuz ya da ayarladiniz oradan sonra cocuklarin egitimi yasam sartlarini on plana aldiniz.
Cocuklarin egitim icin yurt disina yerlesmek gibi buyuk bir karar alan biri Dubayi ye kadar tercih edecegi egitimde nirvanaya ulasmis bir cok ulkeden birini secerdi.
Burda yazdiginiz sebeler arasinda egitim yok.Kızlar sağolun yorumlar için Dubai yi tercih etme sebebim arapça biliyorum ingilizce biliyorum ve bunun yanı sıra benim hayalim Dubai idi bu yüzden ... ve tabiki çok güvenli bir yer olması iş nasıl bulduguma gelince istanbulda ki bir firmanın dubai ofisine eleman aranıyordu kimse yanaşmamış oraya gitmeye benimde hayalimdi kabul ettim kızlarım biri 4 yasında biri de 1 bucuk Dubai sıcacık bir ülke soğuktan nefret eden biri olarak sanırım çok mutlu olacağım ayrıca orada baska ülkelerden gelenler için herhangi bir kısıtlama yok kızlar bakıcı için de dubaide yasayan bir arkadasla konustum hemen bulunur cok kolay dedi fiyatlarda aylık 350 usd civarındaymış bana çok uygun geldi fiyat ama tabi çocuklarıma nasıl davranır vicdanı var mıdır diye endişelendim ilk başta ama arkadas dedi ki en ufak bişey de şikayet ederseniz yani çocuklara bağırma kötü davranma vs gibi hemen sınırdışı ediliyorlar dedi bunu duyunca biraz daha rahatladım açıkçası
Canım modern ülke demişler gene ama bilemiyorum Arap ülkesi ha orası ha burası fark eder mi gücün yeterse daha nezih avrupa ülkelerine bak derim ne bileyim Finlandiya iyi seçenek bence ama bilemiyorum tabii yurtdışında yaşayanlar gelsinler fikir versinler daha iyi olur Dubai'yi Finlandiya'yı bilen kızlar hadi yardıma! :)canım asıl anlatmak istediğim temelden düzgün bir ortamda büyümeleri açık konuşmak gerekirse ben istismara uğradım cocukluktan kalan travma yasıyorum hala burada kızlarıma da aynı şey ya yapılırsa diye korkuyorum ama bu yaptığım doğru mu onu da bılmıyorum
Canım modern ülke demişler gene ama bilemiyorum Arap ülkesi ha orası ha burası fark eder mi gücün yeterse daha nezih avrupa ülkelerine bak derim ne bileyim Finlandiya iyi seçenek bence ama bilemiyorum tabii yurtdışında yaşayanlar gelsinler fikir versinler daha iyi olur Dubai'yi Finlandiya'yı bilen kızlar hadi yardıma! :)
Burda yazdiginiz sebeler arasinda egitim yok.
Msj okudum. Umarim yolunda gider her sey. Yeni hayatinizda bol sans.
Boşandınız mı? Eş rızası gerekmiyor mu çocuklarınız için.dubai de cinsel istismar yasaları çok katı bu yüzden kimse hiç yanaşmıyormuş orada böyle şeylere hırsızlıkta dahil buna mesela insanlar anahtarı kontakta bırakıp arabayı öylece bırakıp gidebiliyorlarmış kimse dokunmuyormuş bile emin olun en cok bu yasalardan dolayı gidiyorum
Boşandınız mı? Eş rızası gerekmiyor mu çocuklarınız için.
Finlandiya'ya elini kolunu sallayarak gidemezsin. Turist olarak bile davetiyeli kabul ediyor.eğitim için diyorsanız fillandiyayı düşünmenızı tavsiye ederim,çok türk yakınım var orda ve gerçekten müthiş bir ülke
sadece soğukla başetmek biraz problem olabılır
canım asıl anlatmak istediğim temelden düzgün bir ortamda büyümeleri açık konuşmak gerekirse ben istismara uğradım cocukluktan kalan travma yasıyorum hala burada kızlarıma da aynı şey ya yapılırsa diye korkuyorum ama bu yaptığım doğru mu onu da bılmıyorum
Eşim yardımcı olacak pasaportlar için sağolsun hep destek oldu hala oluyor bizim resmi olarak boşanma işlemi henüz gerçekleşmedi vallahi benim durum çok karışık kafam karışık ne yapacağımı bilmez halde serseri mayın gibi geziyorum ortalıkta