- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.881
Tamam canım olur tabimaydanooz canım dua sayfamız burası kabul edersen, Dil-i bitab kabul edersen sende okudugum 1000 adet ihlasin 1000ni bu kardesimizin adina okumus olayim kendide kabul ederse siteye girdiginde görurse yazdiklarimizi sana ozelden ismini versin bu gece bu kardesimizde ortak olmuş duaya bebis için konu acmiş o yüzden....
500 kaldı canımDil-i bitab ihlas bittimi okuyayımmı daha
Canım senin yerine 1000 adet ihlas suresi okudum. IsminiAllah rizasi icin su mubarek gunde benden de dualarinizi eksik etmeyin. Bebek istiyorum allahim hayirli bir evlat nasip etsin bana isteyen herkese. Nolur dualariniza benide alin((
Allah razi olsun hersey gonlunce olsun insallahCanım senin yerine 1000 adet ihlas suresi okudum. IsminiDil-i bitab arkadasimiza yazdir sende bu duanin icinde bulunacaksin, Allahın izniyle bebislerimize kavuşucaz inşallah
sAllah razi olsun hersey gonlunce olsun insallah
Canım kusura bakma lütfen unutmuşum ama arkadaş daha vermemiş ekledim seni deDil-i bitab salihacım duaya benim adımıda yazar mısın rica etsem bu arada kızlar ben iki bin tane aldım ama daha bitiremedim
Amin,cumlemizden razi olsun❤Yarın transferim var kızlar. Bugün ki duaların hikmetine inşallah hyırlı sonuçlar alırım. Allah razı olsun hepinizden
Allah okuyan herkesden razı olsun... Mübarek kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah :)Duamiz bagislanmis arkadaşlar Rabbim kabul buyursun mübarek kadir gecesi ve dualarimiz hurmetine bize hayirli salih evlatlar bahsetsin ❤❤❤
Amin canım katılan ve vesile olan herkesten de Allah razı olsunDuamiz bagislanmis arkadaşlar Rabbim kabul buyursun mübarek kadir gecesi ve dualarimiz hurmetine bize hayirli salih evlatlar bahsetsin ❤❤❤